Terug

Deel deze pagina:

Debutant Angelo Cijntje verlaat na dit seizoen FC Groningen

Door Lukas van der Wal 2 reacties

Angelo Cijntje verlaat na dit seizoen FC Groningen, valt er zojuist te lezen op de website van RTV Noord. De 33-jarige cultheld maakte gisteren debuut in de Eredivisie. De invalbeurt werd luid toegejuicht door de supporters in de Euroborg.

 

De rechtsback weet nog niet waar zijn toekomst ligt, maar hij denkt nog niet direct aan stoppen. 'Ik wil heel graag dat mijn carrière nog een vervolg krijgt, want ik ben nog fit en heb nog veel plezier in het voetballen. Het voornaamste is dat ik een club vind waar ik het gevoel krijg dat ik aan spelen toe kan komen.'

We vinden het zeer jammer dat Cijntje Groningen verlaat. De beweegredenen kunnen we begrijpen. We hopen op een mooie club voor Angelo.

Reacties:
Milko04-05-2014 om 17:12

Een speler met een geweldige instelling en mentaliteit. Mooi dat hij nog even zijn dubuut in de eredivisie heeft mogen maken. Maar ondanks alle lof voor hem is en was het een beperkte voetballer.

04-05-2014 om 19:05

We zouden meer van dit soort spelers met zo'n wedstrijdinstelling bij de club moeten hebben, dan waren we spelers als Burnet en Wijnaldum niet nodig.:D:D

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!