Terug

Deel deze pagina:

Oud-FC keeper Nordström 'geheime tipgever FC'. Geen interesse Johansson, maar Thern

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Het Zweedse Expressen heeft onlangs een praatje gemaakt met oud keeper van FC Groningen, Jan Nordström. Hij is geen scout, maar schijnt al 10 jaar 'in het geheim' regelmatig tips aan Veldmate te geven. Dit valt te lezen op het digitale huis van Expressen.SE

Ik heb dit al die tijd voor mijzelf gehouden en doe dit op vrijwillige basis voor de club omdat ik me betrokken voel bij de club. Wel krijg ik een kleine onkostenvergoeding. We (samen met Henk Veldmate) keken afgelopen zondag niet naar Johansson, we keken naar een andere speler maar ik ga niet zeggen wie. De oud FC doelman gelooft niet dat FC deze zomer een deal gaat sluiten met IFK, hoewel hij Johansson graag in een FC shirt zou willen zien. Henk Veldmate ging na de wedstrijd een kijkje nemen bij Malmö, voor Simon Thern.

De Zweedse koers is hoe dan ook bij de Trots van het Noorden nog steeds populair. Jan Nordström speelde overigens tussen 1971 en 1974, 106 wedstrijden voor Groenwit. Een mooi aantal. Nordström heeft de FC in het verleden ook getipt over Andreas Granqvist en Marcus Berg. Dit pakte destijds goed uit.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!