Terug

Deel deze pagina:

MAIKEL KIEFTENBELD VERLENGT ZIJN CONTRACT MET TWEE SEIZOENEN

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Op de clubsite valt te lezen dat Maikel Kieftenbeld vanochtend zijn aflopende contract heeft verlengt met twee jaar. De 23-jarige aanvoerder blijft dus bij de Trots van het Noorden, ondanks dat het in de belangstelling stond van diverse clubs in zowel binnen- als buitenland. Kieftenbeld speelde tot dusver 130 officiële wedstrijden voor FC Groningen, waarin hij tweemaalwist te scoren

Henk Veldmate is uitermate opgetogen met dit goede nieuws. Op de clubsite laat hij het volgende optekenen: ''Kieftenbeld heeft ondanks zijn nog relatief jonge leeftijd al veel ervaring en is ook dit seizoen een belangrijke schakel binnen de ploeg gebleken. De supporters kunnen zich identificeren met zijn speelstijl; strijd leveren en nooit opgeven. Niet alleen binnen het veld, maar zeker ook daarbuiten is hij een waardige ambassadeur van de club. Het is dan ook een logisch gevolg dat we graag met hem doorgaan en we zijn dan ook blij dat we hierover overeenstemming hebben weten te bereiken."

Wij zijn zeer content met dit nieuws. Kieftenbeld komt sinds 2010 uit voor FC Groningen. Eerst als rechtsback, maar nu als midddenvelder. In het seizoen 2011/2012 werd de speler uitgeroepen tot Essent speler van het jaar!

 

 

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!