Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland verwacht snel duidelijkheid omtrent contractvoorstel Lorenzo Burnet + uitslag poll - meerderheid is voor

Door Lukas van der Wal 2 reacties

FC Groningen verwacht snel een antwoord te krijgen van Lorenzo Burnet. De linksback heeft vorige week een concrete aanbieding gekregen van de Trots van het Noorden, aldus het DVHN. "Wij hebben hem vorige week de aanbieding gedaan en verwachten één dezer dagen antwoord'', zei Hans Nijland na de presentatie van de nieuwe aanwinst Danny Hoesen. De verdediger heeft het afgelopen seizoen een sterke opmars gemaakt. Burnet kwam regelmatig slecht in het nieuws, na de winterstop heeft de de linker vleugel verdediger een positieve ommezwaai gemaakt.

Uitslag poll: meerderheid vindt dat FC Groningen Lorenzo Burnet een contractverlenging moet aanbieden

Op onze vraag of FC Groningen Burnet een contractverlenging moet geven is als volgt gestemd:
Ja - 83%
Nee - 17%

We zijn blij dat FC Groningen Burnet (en dat moeten we natuurlijk altijd los zien van deze poll) een voorstel heeft gedaan tot een langer dienstverband. Het woord is nu aan de vleugelverdediger. Langs deze weg roepen wij Lorenzo op - club en achterban niet te lang te laten wachten.

Gewoon bijtekenen die hap!

Iedereen bedankt voor het stemmen!

Reacties:
Glazinov28-05-2014 om 23:56

Weg met die vent! Kan er verdedigend helemaal niks van en denkt ook al snel dat ie wat is... niks voor de FC! Voetballend kan hij wellicht net mee in de Eredivisie maar haal voor achterin dan iemand die om te beginnen echt kan verdedigen!...

Magician29-05-2014 om 14:35

Weg met Glazinov, hij denkt dat ie alle voetbal kennis heeft en geeft onzinnige reakties ;)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!