Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland waarschuwt, we zijn niet uit gewinkeld, maar er moet ruimte komen op de loonlijst

Door Lukas van der Wal 5 reacties

Op de site van de Groninger Gezinsbode valt gisteravond het volgende te lezen. Onze directeur geeft aan dat de FC nog niet is uit gewinkeld (Antonia), maar er zullen eerst spelers moeten vertrekken van de loonlijst. Nijland weerspreekt ook dat de transfer van Hoesen enkele tonnen heeft gekost. Van anderhalf miljoen is ook geen sprake, dat gerucht ging rond op Twitter, maar vermoedelijk heeft FC Groningen ongeveer acht ton neergelegd voor de nieuwe spits. Nijland wil dit niet bevestigen, aangezien Ajax een beursgenoteerd bedrijf is. Ook was er interesse voor Stefano Magnasco. Zijn oude club, Universidad Católica wilde hem huren, maar daarmee ging de Trots van het Noorden niet mee akkoord. Martijn van der Laan blijft in beeld voor het geval Wijnaldum vertrekt of dat Lorenzo Burnet niet ingaat op het nieuwe contract aanbod van FC.

Reacties:
30-05-2014 om 11:14

dan gaat Antonia vast naarUtrecht die heeft nu wel geld door het verkoop van spelers.dus ik ga er dan niet meer dat Antonia naar Groningen komt best wel jammer .Dan hadden we een mooie voorhoede.Kostic-Hoesen-Antonia.

FCGmijnclub30-05-2014 om 13:26

Hoeft per definitie niet. Kowet is zeer gecharmeerd van de Leeuw. Zou van hun niet slim zijn om Antonia nu te gaan verkopen aan Utreg.

30-05-2014 om 13:48

maar wil de leeuw ook daar heen

30-05-2014 om 15:53

Kan ik me niet indenken is toch een stappie lager dan de Fc. Maar de leeuw moeten we ook niet zomaar laten gaan. Je levert toch zeker een doelpunt of tien in...hoe gaat de Fc dat compenseren? Hoesen een goal of 15 maar de rest, Kostic en Chery etc, zal niet zomaar ineens veel meer goals gaan maken denk ik. Dus al met al lever je sowieso doelpunten in met een vertrek van de leeuw...en doelpunten zijn goud waard hè...zeker als je ziet dat we achterin in verhouding redelijk wat goals tegen kregen de afgelopen seizoenen.

Marco31-05-2014 om 09:12

Denk maar terug aan de oefenwedstrijd tegen Mainz die we dik verloren. Haal maar enkel een speler waarvan je weet dat die in zo'n wedstrijd overeind blijft.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!