Terug

Deel deze pagina:

Algemeen directeur Peter Lawwell(Celtic); Virgil van Dijk, blijf nog een jaar om beter te worden

Door Lukas van der Wal 4 reacties

Het WK staat voor deur, maar de ex-mandekker van FC Groningen is niet geselecteerd. In Schotland lopen ze hoe dan ook weg met Van Dijk. Op Voetbalzone valt het volgende hierover te lezen. 

"Naar mijn mening komt een transfer na een jaar nog veel te vroeg voor hem. Hij moet nog een jaar in de Champions League spelen. We hebben al met de zaakwaarnemer van Virgil gesproken. We willen hem niet verkopen. We hebben een manager die hem mijns inziens beter kan maken, en al onze andere voetballers ook.”

“Als ik zijn zaakwaarnemer zou zijn, zou ik zeggen: ‘Blijf en ontwikkel je, zet een transfer uit je hoofd’”, aldus Lawell. 

FC Groningen kan een totaal bedrag tegemoet zien van circa drie miljoen euro wat onder andere door bonussen gerealiseerd kan worden. De Trots van het Noorden heeft daarnaast een doorverkooppercentage van tien procent bedongen bij een eventuele toekomstige transfer. Van Dijk ligt goed in de markt, wij hopen dat het hiervan toch komt. Dit wordt ongetwijfeld vervolgt. 

Reacties:
08-06-2014 om 09:35

Wat in t'vat zit verzuurd niet. Gewoon nog een seizoen in Schotland blijven en dan de grote sprong naar de Premier League maken. Waar die drie miljoen nu opeens vandaan komt is mij nog even een raadsel. Misschien dat er iemand is die hierover iets meer weet? Graag uitleg!!!!! (L)

08-06-2014 om 10:34

http://boerenmacht.nl/index.php/artikelen/transfernieuws/4491-transfer-van-dijk-naar-celtic-afgerond.html Dossier V Dijk vorig jaar

08-06-2014 om 12:39

Thanks Hugo!!!!

08-06-2014 om 13:27

Graag gedaan Rob...

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!