Terug

Deel deze pagina:

Hans Nijland nog niet optimistisch over komst Antonia naar FC + update maandag 9 juni

Door Redactie 9 reacties

FC Groningen lijkt niet te rekenen op de komst van Jarchinio Antonia. Dit meldt vanochtend Soccernews. Kowet zou naar verluidt Michael de Leeuw willen betrekken in een spelersruil. Hans Nijland zegt tegen VI dat FC Groningen heel gelukkig is met Michael de Leeuw. "Antonia staat zeker op het lijstje, hij zou onze vleugels kunnen versterken, maar heel optimistisch over zijn komst ben ik nog niet".

update maandag 9 juni - lees verder onderaan de pagina

Los van het bovenstaand bericht aast Go Ahead Eagles onder meer op doelman Eloy Room van Vitesse. Het is heel goed mogelijk dat Antonia in een ruil wordt aangeboden aan Vitesse om Room (wederom) terug te halen naar de Adelaarshorst. De sluitpost was tijdens de eerste seizoenshelft gehuurd van Vitesse en werd in de winterstop teruggehaald naar Hollywood aan de Rijn, dit tot teleurstelling van Kowet. Mochten de Deventenaren Eloy Room definitief kunnen overnemen is het zeer goed denkbaar dat als "part of the deal" vleugelaanvaller Antonia, die toch al een stapje hogerop wou, naar Vitesse gaat.

Update maandag 9 juni - Ajax doelman Mickey Van der Hart lijkt de (tijdelijke) nieuwe keeper van Go Ahead Eagles te worden. De goalie zal naar verluidt voor een jaar worden gehuurd en wordt aanstaande woensdag gekeurd bericht Ajax Showtime. Van der Hart is de derde doelman van de hoofdstedelingen. Zijn contract wordt tevens opgewaardeerd.

Komt een mogelijke transfer van Antonia naar de FC dan toch weer een stap dichterbij?

Reacties:
08-06-2014 om 08:55

mooi laten gaan en haal die speler van Psv maar op Josefzoon

08-06-2014 om 11:04

Niet halen is al het gezeik niet waard. Is een blind peerd die alleen maar kan rennen!

08-06-2014 om 11:26

is al dat gedoe niet eens meer waard. Gewoon naar een alternatief gaan zoeken, er is hier of daar nog wel een goeie "leftwinger" te vinden in dit land en anders er maar buiten.In Zuid-Amerika bijvoorbeeld,Kan Grads Fuhler ook weer een paar kilometertjes vergoed krijgen.:lol:

butcher983108-06-2014 om 11:46

Het zou jammer zijn, had graag een blinde renner in ons team gehad,al was het voor de uitwedstrijden lekker snelle counters en kaarten aansmeren,maar er is nog een blinde hardloper die je zo kunt aantrekken,namelijk Lukoki.(heeft het toch goed gedaan bij Cambuur) Jozefzoon is ook een optie,maar wat verdient hij bij Psv,Fc heeft Antonia 160000 loon aangeboden,maar weet niet of deze jongens daar tevreden mee zijn,moeilijk.

08-06-2014 om 12:38

Ik zou in elk geval wel tevreden zijn met een salaris van 160000 euro, maar ik ben dan ook geen blinde renner.:)

08-06-2014 om 16:30

Gewoon Antonia maar halen wij hebben vaker bij Groningen moeilijke jongens gehad .Dus waarom niet proberen.

08-06-2014 om 18:33

Eigenwijzen hiero. Als je deze Antonia haalt dan verdwijnt Kostic naar de achtergrond. Waarom? Omdat die Antonia alle ballen gaat opeisen en Kostic dus minder gaat meedoen. En dat is nu net wat we niet willen denk ik. Kostic moet zoveel mogelijk ballen hebben zodat hij zo vaak mogelijk voor zijn actie kan gaan...dat is zijn sterke punt. Lekker veel aankloten totdat het een keer lukt..dat is Kostic. Nee gewoon van der velden op linksbuiten laten staan totdat hij definitief kreupel is.

08-06-2014 om 21:07

:agreed:

Hendrik09-06-2014 om 00:08

Ik denl dat het nog wel goed komt hij mag om mij hiet heen komen

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!