Terug

Deel deze pagina:

Trainer Erwin van de Looi betwijfelt of Arjen Robben ooit zal terugkeren als voetballer bij FC

Door Redactie 7 reacties

Van de Looi roemt de mentaliteit van Arjen Robben. Ooit speelden ze samen bij FC Groningen en de huidige FC clubcoach heeft de Bayern Munchen aanvaller alleen maar zien groeien. "Hoe belangrijker de wedstrijd, des te meer zin Arjen heeft" zegt Erwin van de Looi tegen Soccernews. "Van nature heeft Arjen een ongelofelijke winnaarsmentaliteit. Binnen de lijnen moet alles wijken voor de overwinning, buiten de lijnen is Arjen een sociale en rustige jongen".

Arjen Robben is nog steeds erg betrokken bij de FC. Diverse mensen van de club waaronder de coach zelf, hebben geregeld contact met de oud FC speler. Het was dat Robben met Bayern een huldiging na de bekerwedstrijd had, anders was hij zeker gekomen voor de laatste play off wedstrijd tegen AZ. Voor en na de wedstrijd stuurde hij berichtjes.

Van de Looi betwijfelt of Robben ooit zal terugkeren bij FC Groningen als voetballer. "Hij speelt op wereldniveau en dan is het best moeilijk om terug te gaan naar een ander platform. Hij zal nog wel op het allerhoogste niveau blijven. Het lijkt net alsof hij geen druk voelt. Hij is nog beter als het er echt om gaat. Hij was al belangrijk voor Oranje, zoals hij zich nu heeft ontwikkeld en speelt is hij onze beste speler. Sommige kwaliteiten had hij al, fantastisch dribbelen, ondernemend en creatief. Daarna heeft hij steeds meer aan kracht gewonnen en dat in combinatie met zijn acties en snelheid maakt hem uniek".

Reacties:
mistersnooker09-06-2014 om 09:42

Moet terugkeren als directeur. Over een jaar of vier....

09-06-2014 om 10:02

Maakt het iets uit?????

09-06-2014 om 10:04

Komen er nog wat spelers en gaat er nog wat weg .Want het is vrij rustig

FCGmijnclub09-06-2014 om 10:20

Als het rustig is bij FC Groningen, dan broeit er wat......;)

09-06-2014 om 11:44

Of Arjen ooit bij de FCG terugkeert is nu echt niet belangrijk. Wel belangrijk is dat we met het begin van het nieuwe seizoen een ploeg hebben staan die de concurrentie om de bovenste plaatsen mee aankan.Met het aantrekken van die Servische Zweed en die Mokumer Hoesen is de FCG op de goede weg. Nu nog zorgen de sterkhouders bij de club te houden en we zijn klaar voor de strijd.:thumbsup:

fc groningen!!09-06-2014 om 13:43

:agreed:

dabeetle11-06-2014 om 08:24

Laat hem mooi terugkeren als jeugd trainer en de opleiding voor coach betaald voetbal hier doen. De manier waarop robben zijn carrière heeft gepland is een voorbeeld voor elke jeugspeler. Stap voor stap. De verkoop + terughuurconstructie van toen met psv had ik ook graag terug gezien met zivkovic bijvoorbeeld.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!