Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen presenteert Jarchinio Antonia

Door Hester Swabedissen 1 reactie

Jarchinio Antonia is vrijdagmiddag op de persconferentie van FC Groningen officieel gepresenteerd. Antonia zal een contract tekenen van drie seizoenen bij de FC. Het transferbedrag wordt op verzoek van Go Ahead Eagles niet bekend gemaakt, maar geruchten gaan dat het rond de 200.000 euro ligt. Antonia zal spelen met rugnummer 7.

Antonia speelde vanaf 2011 voor Go Ahead Eagles en maakte in 33 wedstrijden 9 doelpunten voor de club. Ook kwam hij tot 7 assists. De snelle vleugelspeler krijgt het aankomend seizoen direct lastig: De allereerste wedstrijd van de FC op 10 augustus wordt gespeeld tegen zijn 'oude' club Kowet.

Henk Veldmate, manager technische zaken op FCGroningen.nl: “Wij vinden dat Jarchinio zich in zijn eerste volledige seizoen op het hoogste niveau heeft ontwikkeld tot een volwaardige Eredivisiespeler. Hij heeft zijn snelheid als een geweldig wapen en daarnaast is het rendement van zijn acties sterk omhoog gegaan. Dat vertaalde zich afgelopen seizoenen in negen doelpunten. En ook in veel situaties dat hij andere spelers laat scoren. Met zijn manier van spelen en zijn snelheid, verwacht ik dat Antonia een smaakmaker kan worden bij FC Groningen.”

(Foto: Voetbal International)

Reacties:
fc groningen!!20-06-2014 om 14:46

Yes!!! goede snelle speler en voor maar 200.000 euro (ongeveer). Nu hopen dat zeefuik, hiarijee en van moorsel weggaan en dan hebben we een mooie selectie voor volgend jaar.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!