Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen legt keeper Sergio Padt voor drie seizoenen vast

Door Lukas van der Wal 6 reacties

Sergio Padt is vanaf vandaag officieel een FC Groningen-speler. De 24-jarige keeper komt over van het Belgische AA Gent. Padt heeft de medische keurig goed doorstaan. De keeper heeft in iedergeval zijn lengte mee, 1,97 meter wel te verstaan. De goalie tekent een contract voor drie seizoenen in Euroborg. Aan Padt de zware taak om de erfenis van Marco Bizot over te nemen. Sergio Padt zal vandaag voor het eerst te bewonderen zijn op het trainingsveld in Haren.

 

 ( FOTO, KAA GENT )

Sergio Padt is een product van de jeugdopleiding van Ajax. De Amsterdammer heeft vanaf Oranje Onder-17 alle nationale jeugdelftallen doorlopen. Henk Veldmate is in zijn nopjes met de vervanger van Marco Bizot, hij zegt het volgende hierover de FC clubsite; "Doordat er al eerder belangstelling was voor Marco Bizot en hij bij ons een uitstekend seizoen achter de rug had, hielden we er al vrij snel nadrukkelijk rekening mee dat Bizot ons zou gaan verlaten. Het is dan belangrijk dat je je huiswerk goed hebt gedaan en met Padt hadden we direct een nieuwe eerste kandidaat bovenaan op ons lijstje staan. Hij is van dezelfde generatie als Bizot en hun carrières lopen een beetje parallel aan elkaar. Padt heeft een goede lengte en uitstraling voor een keeper. Met hem heb je een persoonlijkheid in het doel staan. Wij denken dat Padt zich bij ons nog weer verder kan ontwikkelen door wekelijks in de Eredivisie te spelen."

Wij heten Sergio Padt welkom bij de Trots van het Noorden, ook wensen wij de keeper veel succes toe bij onze mooie club.

Eerder schreven wij over Sergio Padt in het volgende artikel, klik HIER

Reacties:
24-06-2014 om 09:14

Welkom Sergio!!!! Hopelijk voel je je hier gauw thuis bij deze fantastische club en ga je nog beter presteren als jouw voorganger al deed.(L)(L)

onno24-06-2014 om 10:27

Welkom sergio hopelijk houd je de nul in het doel van grunn maar ik vind je een geweldige keeper

24-06-2014 om 13:25

Hij is dik.

24-06-2014 om 13:38

Was m'n zuster ook toen ze met jong zat. Veel trainen dan gaat het vanzelf over!!!!!!:lol::lol::lol:(L)

24-06-2014 om 14:48

Komen er nog meer spelers of gaan er nog een paar weg.

Syl forza grunn!!!27-06-2014 om 12:19

Welkom Sergio Padt INT NOORDEN Wel jammer dat marco weg gaat hoor

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!