Terug

Deel deze pagina:

Selectie FC nagenoeg rond, interesse Sporting voor Kostic is er nog steeds + update dinsdag 8 juli

Door Redactie 2 reacties

In de papieren versie van het DvhN van vandaag (2 juli) staat onder meer dat FC Groningen de selectie nagenoeg rond heeft. FC wil nog graag een een linkerverdediger aantrekken, Kevin Conboy is daarvoor in beeld. Ondertusen hebben Filip Kostic, Hans Hateboer en Stefan van der Lei zich weer aangesloten bij de training. Zij vierden een week langer vakantie in verband met internationale verplichtingen.

update dinsdag 8 juli - lees verder onderaan de pagina

Tot 1 september blijft het de vraag of clubs gaan hengelen naar Filip Kostic, Tjaronn Chery en Eric Botteghin. FC Groningen houdt rekening met het vertrek van één of meer van zijn sterkhouders. De club heeft lijstjes met vervangers klaar liggen om adequaat te kunnen reageren.

Zo is volgens het Dagblad - Filip Kostic nog steeds in beeld bij Sporting Lissabon. De krant wijst tevens naar PSV mocht Memphis Depay vertrekken naar Manchester United.

Wat gaat Feyenoord doen als de Vrij en Martins Indi op transfer gaan. Zullen zij zich melden voor Eric Botteghin? De Arabische belangstelling voor Tjaronn Chery schijnt van de baan te zijn, al is zoiets nooit zeker. Chery is vanwege zijn technische begaafdheid een doelwit voor meerdere clubs.

FC Groningen hoopt Genéro Zeefuik te kunnen slijten. Hij heeft zich niet kunnen bewijzen en is nu derde spits achter Hoesen en Islamovic. Tevens mogen Tom Hiariej, Paco van Moorsel en William Troost Ekong uitkijken naar een andere club.

Update dinsdag 8 juli - Sporting Lissabon heeft zich het afgelopen weekend opnieuw gemeld bij FC Groningen om Filip Kostic over te nemen. Hans Nijland heeft wederom gezegd dat een overgang niet bespreekbaar is. PSV en ook het Portugese FC Porto zijn gecharmeerd van Kostic - aldus RTV Noord, maar hebben zich (tot op heden) niet gemeld bij Hans Nijland. Mocht Filip Kostic toch voor 1 september een transfer gaan maken, zal dit voor een bedrag zijn dat rond de 10 miljoen euro ligt. Directeur Nijland heeft eerder aangegeven - serieus te willen nadenken als de hoofdprijs betaald wordt.

Volgens het Servische Sportske.net bedroeg het eerste bod van de Portugezen 3 miljoen euro. Het tweede bod gaat om een bedrag van 5 miljoen euro.

Reacties:
opa08-07-2014 om 12:55

?????????????:$:$:$:$:$:$:$

08-07-2014 om 18:03

Idd niet weg doen! heeft nog een langsurig contract. Het erop gokken dat hij volgend jaar een higer rendement haalt uit zn acties. Waar ik wel van uit ga gezien we nu een echte spits hebben. Dan zullen ze wel balen dat ze toen niet meer geboden hebben:)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!