Terug

Deel deze pagina:

Doelman van der Vlag (Emmen) naar FC Groningen, van der Lei naar Emmen + update dinsdag 15 juli

Door Redactie 2 reacties

Doelman Peter van der Vlag is de nieuwste aanwinst van FC Groningen. Reserve doelman van der Lei gaat naar Emmen. Van der Vlag die als reservekeeper is aangetrokken kan gelijk een extra reiskoffer inpakken voor de trip naar Aberdeen. Het DvhN bericht dat Groningen een kleine transfervergoeding betaalt aan Emmen.

Van der Lei afgelopen weekend nog in Haren, nu naar Emmen.

Update - RTV Noord meldt dat FC Groningen nog steeds in onderhandeling is met FC Emmen. De club hoopt het vandaag af te wikkelen. Er is nog geen overeenstemming zegt Henk Veldmate. Als de deal definitief beklonken wordt moet Groningen een transfersom betalen voor van der Vlag. Van der Lei wordt dan voor een jaar verhuurd.

Update dinsdag 15 juli - De deal is vanochtend beklonken, Van der Lei een jaar naar Emmen en Van der Vlag naar Grunn. Vanmorgen op het trainingsveld hebben we de nieuwe reservedoelman in actie kunnen zien. Luid coachend boven alles uit en met een paar prachtige reddingen kregen we een goede indruk van deze ervaren doelman. Wij wensen Van der Vlag heel veel succes in zijn nieuwe rol bij onze FC.

 

Reacties:
Gert15-07-2014 om 13:37

Ik dacht trouwens dat we een talent van Ajax konden huren dit seizoen, hoor je ook niets meer van

marcelbouius15-07-2014 om 13:48

We hebben toch Danny Hoesen van Ajax

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!