Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen slaat bod van VfB Stuttgart op Kostic opnieuw af

Door Hester Swabedissen 3 reacties

FC Groningen heeft wederom een bod van het Duitse VfB Stuttgart op Filip Kostic naast zich neergelegd. Het bod is overwogen, maar directeur Hans Nijland en technisch manager Henk Veldmate gaan er niet op in. De hoogte van het bedrag is niet bekend.

Nijland laat RTV Noord weten alleen nog met Fredi Bobic, de technisch manager van VfB Stuttgart, te willen praten bij een ´extreem´ bod op Kostic. Nijland wil niet zeggen hoe hoog een extreem bod is en of het tweede bod van Stuttgart dichtbij het bod van Sporting Lissabon (vijf miljoen euro) komt: 'Ik vind het naar de clubs die al geboden hebben niet chic om nu bedragen te noemen', aldus Nijland.

In een gesprek met Kostic woensdagmiddag, gaf Nijland aan dat de Serviër zich aankomend seizoen maar op FC Groningen moet gaan richten. Kostic reageerde hierop teleurgesteld, maar maakte wel duidelijk dat hij het begrijpt en dat hij hoopt op een goed seizoen voor de FC.

Reacties:
30-07-2014 om 18:37

Klasse Nijland! Nog twee ton er bij en we zijn rijk!

markboer1031-07-2014 om 12:34

kostic wordt toch wel verkocht dat zal niet lang meer duren is waarschijlijk een kwestie van drie dagen Nijland mag de pet wel dragen maar vertelt nooit aller en verdraait de boel toch om zo de supporters tevreden te houden kostic weet zelf ook wel dat hij niet lang blijft

Martijngjaltema01-08-2014 om 08:58

Goedzo fcg

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!