Terug

Deel deze pagina:

Supersub in belangstelling van FC Utrecht + Update dinsdagavond 19 augustus

Door Lukas van der Wal 12 reacties

Update dinsdagavond 19 augustus - Michael de Leeuw heeft enorme waardering voor de Facebook aktie "Michael de Leeuw moet blijven". Toch blijft hij bij zijn standpunt om meer minuten te maken. Als dit niet bij FC Groningen kan, dan maar bij een andere club bericht RTV Noord. De Leeuw is blij met de steunbetuigingen met meer dan 2700 likes en vindt het prachtig om te zien dat de fans achter hem staan. FC Utrecht lijkt (voorlopig) naar andere opties uit te kijken naar aanleiding van een eerste instantie - krachtig nee - van FC Groningen. Het is heel goed denkbaar dat Utrecht voor het verstrijken van de window zich opnieuw gaat melden.

Update dinsdagochtend 19 augustus -RTV Noord meldt zojuist dat de FC de aanvaller niet laat gaan. De Domstedelingen zouden zich dit weekend hebben gemeld. Algemeen directeur Hans Nijland zegt het volgende: 'We hebben tegen Utrecht gezegd dat het geen zin heeft om te praten, De Leeuw laat elke keer zijn waarde zien voor Groningen. Wij zijn zeer tevreden over hem en er is ons veel aan gelegen om hem te behouden.'

Jens Toornstra, van FC Utrecht, staat in de belangstelling van Feyenoord. Bij een eventuele vertrek van de middenvelder, willen de Domstedelingen Michael de Leeuw halen als vervanger. Algemeen directeur van FC Utrecht geeft in het AD van vandaag aan dat ze De Leeuw een interessante speler vinden; "Dat is een mooie speler, ja."

 

Reacties:
MLs19-08-2014 om 07:22

Ik zou het echt belachelijk vinden als ze publiekslieveling de Leeuw laten gaan! Gewoon opstellen ipv Lindgren en dus aanvallender spelen of ipv van de Velde, die verprutst veel te veel ballen...

brummie19-08-2014 om 07:30

Uitstekende supersub, maar heeft de laatste 2 seizoenen niet bewezen een seizoen lang consistent te presteren als basisspeler. Vorig jaar zag een groot deel van de supporters geen heil meer in hem. Opportunistisch.

19-08-2014 om 07:51

Welke speler van de FC presteert wel consistent? Elke speler van de Fc heeft wel een tekortkoming...niks mis mee... In de basis word ik ook niet vrolijk van de Leeuw maar zolang hij doelpunten maakt mag ik niet klagen.

Marco19-08-2014 om 09:43

Not for sale. De Leeuw is geen spelbepaler, maar wel een zeer hardwerkende scorende middenvelder 89 wed 32 doelpunten. Hier houden en opstellen als rechtshalf (tussen hateboer en Antonia

allartboer19-08-2014 om 09:59

voor geen miljoen te koop

hertopwil19-08-2014 om 10:13

:( ik snap Michael wel hij wil spelen,daarom zei ik van de week al Lindgren wissel houden(en af en toe wisselen met Kieftenbeld) en de Leeuw gewoon in de basis zetten. Vooral tegen de "kleiner" clubs. Dus ...aanvallender spelen. 1 controleur 5 aanvallers, en 4 verdedigers:D. En als de tegenstander druk zet en de partij naar zic toe trekt , Lindgren in de strijd gooien. :bowdown::bowdown: niet verkopen die de leeuw:(

janmetdepet19-08-2014 om 10:17

Hem naar Utrecht laten gaan zou ook wel erg dom zijn,is voor hem ook geen vooruitgang,waarschijnlijk zou hij daar voorlopig wel in basis staan maar dan speel je een kansloos seizoen om plaats 10 tm 15. Verwacht hem zondag gewoon in de basis ipv Lindgeren, moet tegen ADO-Chinatown kunnen :D

brummie19-08-2014 om 10:50

Ik zie de leeuw nog wel naar utrecht vertrekken. Nijland mag dan wel zeggen dat het geen zin heeft om te praten, maar dit lijkt me onderdeel van het spel. Fc heeft toegezegd mee te werken aan een transfer, mits er een goede prijs betaald gaat worden.

ariefcg19-08-2014 om 10:52

Waarom een box-to-box middenvelder halen? Zet de leeuw standaard naast kieftenbelt/lindgren. Dan is dat toch ook ingevuld?

Lukendirk19-08-2014 om 12:13

Een werker is verdomd nuttig voor een elftal, kijk naar Kuyt,houden die speler. Geef hem opslag voor zijn inzet, zie laatste wedstrijd. DE LEEUW MOET BLIJVEN!!!!!

20-08-2014 om 10:56

Bokko, moet je wel je regenpak aantrekken want het wordt slecht weer en het is een verrekte eind naar Utreg!!!!(L)(L)(L)

20-08-2014 om 18:49

Heb je nog de mazzel dat het niet zo'n zware speler is. Je zou Zeefuik maar eens moeten brengen op zo'n manier, dan benijd ik je niet.(L)(L)(L)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!