Terug

Deel deze pagina:

Stand van zaken transferwindow FC Groningen

Door Redactie 3 reacties

De transferwindow is nog open tot en met dinsdag twee september. FC Groningen is op zoek naar versterking voor haar selectie. Zoals we weten is de Trots van het Noorden op zoek naar onder andere een buitenspeler. Alireza Jahanbakhsh wordt een moeilijk verhaal weet Elwin Baas (RTV Noord) te melden. De vraagprijs blijft een struikelblok. Grunn is hoe dan ook gecharmeerd van de buitenspeler. De journalist geeft op Twitter aan dat de FC in gesprek is met meerdere partijen voor de linksbuiten positie. Over de 'vermeende interesse' in Anthony Limbombe (KRC Genk) wordt door FC bestempeld als complete onzin.

Op dit moment speelt er niks is rondom de sterkhouders Tjaronn Chery en Eric Bottehgin. Dit bevestigt de FC aan Elwin Baas. Clubs hebben nog even de tijd om een speler aan te trekken, het is dan ook de vraag of het het rustig blijft. De Trots van het Noorden hoopt Chery en Botteghin voor de club te behouden.

Er zullen aankomende week genoeg spelers de revue gaan passeren. We zullen onze volgers uiteraard op de hoogte gaan houden. Wie of wat, weten we niet, maar een zuchtje wind zullen we zeker niet zomaar gaan plaatsen.

Reacties:
ariefcg26-08-2014 om 21:15

Zat net celtic te kijken. . Mochten ze r met beoogde kandidaten niet uit komen. Zou boerrigter misschien een optie zijn? Interesse was r toch al toen hij nog bij rkc speelde?

the fc mijn club!27-08-2014 om 05:06

Ik denk dat het een goeie speler zal zijn voor de fc boerrigter. maar ik denk dat hij veel en veels te veel salaris zou gaan vragen.

Marco27-08-2014 om 08:40

Stop maar met kopen tot de winterstop. is al genoeg gebeurd. We hebben al 4 nieuwe basisspelers (keeper + 3 aanvallers) en 3 contracten verleng (Kappelhof, Burnet, Kieftenbeld. Is mij onduidelijk waar ze zich nog willen versterken: hateboer, Boethigin, Chery of Lindgren. Goeie linkshalf zou leuk zijn, toch eerst Van Nieff daar een kans geven.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!