Terug

Deel deze pagina:

Versterkingen voor FC dreigt uit te blijven

Door Redactie 53 reacties

De zoektocht naar een nieuwe linksbuiten speler verloopt moeizaam bericht RTV Noord in gesprek met Hans Nijland. De directeur benadrukt dat hij allang een nieuwe speler had willen presenteren voor de vacante plek van de vertrokken Filip Kostic. Het lijkt erop dat dit voor het verstrijken van de transfer deadline ook niet meer gaat lukken. Spelers zijn simpelweg te duur of men is niet geïnteresseerd in FC. Er lopen nog wel gesprekken maar op dit moment niets concreets. Hans Nijland benadrukt wel - dat dit per uur anders kan zijn.

Geen Simon Tibbling
Middenvelder Simon Tibbling komt deze zomer niet naar FC Groningen. Zijn huidige club wil hem niet laten gaan. ook is er geen vervolgafspraak gemaakt om Simon Tibbling tijdens de aankomende winter transferwindow te halen. Groningen houdt wel contact met de Zweden. Omdat de prioriteit nu bij het aantrekken van een buitenspeler ligt en er mogelijk diep in de buidel moet worden getast, zal er minder geld beschikbaar om Tibbling deze winter te halen. Daarom is er niets afgesproken.

Reacties:
28-08-2014 om 15:30

slechte zaak dit van Groningen hoe lang is Kostic al weg en ze hebben geen speler op de plank liggen. Nijland begroot het gewoon om wat te halen dat is het en als het straks allemaal niet loopt krijgt de trainer de schuld. Tobias Sana van Ajax kun je huren dat konden ze toch dit seizoen een speler huren was beloofd.

28-08-2014 om 16:19

جهانبخش در ليگ برتر هلند عليرضا جهانبخش ملي پوش نايمخن هلند با پيشنهادات خوبي از سوي ليگ برتر هلند روبرو شده و به همين خاطر از مسئولان باشگاه خواسته رضايتنامه او را صادر کنند. [جهانبخش در ليگ برتر هلند] به گزارش "ورزش سه"، جهانبخش بخاطر پیشرفتش در تیم ملی و هلند قصد دارد در لیگ برتر بازی کند. باخبر شدیم مسئولان باشگاه نایمخن با باشگاه خرونیخن به توافق رسیدند تا در ازای پرداخت مبلغ رضایتنامه به این باشگاه بپیوندد. پیش از این برای مبلغ رضایتنامه او مبلغ 2 میلیون دلارخواسته بودند که باشگاه نایمخن کمی تخفیف داد و به احتمال زیاد رضایتنامه این بازیکن امروز یا فردا صادر می شود تا بتواند در لیگ برتر هلند بازی کند. نايمخن عليرضا جهانبخش هلند Wie kan dit lezen????(L)(L)(L)

FCGmijnclub28-08-2014 om 16:22

Jahanbakhsh naar hoetjeveen...:(

FCGmijnclub28-08-2014 om 16:23

:lol::lol::lol::lol::p

28-08-2014 om 17:02

koolwijk

28-08-2014 om 17:05

Daar staat duidelijk...onbegrijpelijk dat niemand hier kan lezen trouwens...het volgende: Zeer gewaardeerde Fc Groningen supporters, Ik Alireza Jahanbakhsh zal gaan spelen voor de mooiste club ter wereld. Wel te weten uw club, Fc Groningen. Ik zal dit gaan doen zonder enig voorbehoud. Zo heb ik mijn zaakwaarnemer weer terug in de toverlamp gestopt. En zal ik geen salaris vragen. Uw club heeft het financieel al moeilijk genoeg. Mijn instelling zal anders zijn dan u gewend bent. Geen slappe voorstelling als ik meedoe! Geen "een andere speler moet het vandaag maar laten" mentaliteit. Ik zal voor u de pollen uit het gras lopen...ook als is de grasmat vaak bagger. Elke wedstrijd zal ik laten zien dat ik goed genoeg ben voor Fc Groningen. Aan mij zal het godverdgodver niet liggen. Excuus voor mijn Iranese vloekwoorden. Hoogachtend, Jullie mogen me Ali noemen.

28-08-2014 om 17:06

Laten zien...

28-08-2014 om 17:21

Rob Roy: geen flauw idee, maar je zit zeker naar het label te kijken van een vliegend tapijt of misschien gaat het wel om arabische instructies hoe je een kameel voetbalschoenen aan moet doen??? Kostic weg en geen vervanger..gaan we merken in de puntenscore, helaas

28-08-2014 om 17:21

:clap::clap: maar gaat vast niet gebeuren...als het team zo bij elkaar blijft is het op zich toch prima...zou wel mooi zijn nog een aanvaller extra maar ja...

28-08-2014 om 17:29

als....het team bij elkaar blijft: met een overvolle ziekenboeg :o dan moet je noodgedwongen presteren met onervaren jonkies, en dat kost punten.... ps: Rob Roy: jouw vliegend tapijt moet 2 miljoen kosten, zo heb ik van de vertaalmachine begrepen.:)

28-08-2014 om 17:54

Dan maar snel kopen, dan kunnen we zien hoe dat vliegend tapijt kan voetballen.Ach,en als dat niet lukt, dan halen we toch een paar kamelen uit de woestijn.(L)(L)(L):)

bart bekkering28-08-2014 om 18:14

Van Mieghem van Excelsior is beschikbaar ... zelfde type speler als Kostic, linksbenig, snel met de voet aan de bal, dreigend, en een goede strakke pass/voorzet vanaf de linkerkant ... waar wordt nog op gewacht?

28-08-2014 om 18:42

Laat de Fc maar een nieuwe trainer halen. Eentje die Antonia wel op rechts zet... En een echte linksback op linksback zet. In jong Fc loopt toch een linksback?? En eentje die bij de keuze om van Nieff terug te halen weet wat hij met hem gaat doen. Had beter bij Dordrecht kunnen blijven dan was hij sterker en sterker geworden. Dit schiet niet op zo.

28-08-2014 om 18:53

ik denk dat Ajax die "wisseltruc van Antonia met Van der Velden" wel door heeft...wordt een belangrijke wedstrijd voor Hoe-Hoe-Hoesen:D

28-08-2014 om 19:20

Mwoa is geen truc denk ik. Na ongeveer 75 min. ziet vd Looi ineens dat er iets niet klopt. En dat elke pot weer...

appie happie28-08-2014 om 19:52

Idd. Er wordt veel ta lang gewacht met een evt. Wissel,daar bij is onze trainer een erg saaie piet. Ik zeg die Ondaan komt eraan.kan niet anders.

no guts no glory28-08-2014 om 20:18

Iedereen weet dat Groningen geld heeft om te investeren.( van Dijk gaat waarschijnlijk ook nog naar Sunderland) Daardoor worden er ook belachelijke prijzen gevraagd voor matige voetballers zoals die Iranier van NEC die daar meestal niet eens een basis speler is. ( 2 miljoen slaat nergens op) En 1.5 miljoen voor Ondaan is ook belachelijk . Ik geef Nijland groot gelijk om dan de centen op zak te houden, dan kun je beter in de winterstop nog wat proberen of eventueel die Sana van Ajax huren voor een jaar als tijdelijke oplossing.

Marco28-08-2014 om 22:13

Onzin we hebben al 4 nieuwe basis spelers gehaald. Antonia is echt een versterking tegen opzichte van de rechtsbuiten positie van afgelopen jaren. Hoessen komt er ook wel, wellicht beter in een 4-4-2 variant. Padt moet zich nog bewijzen of hij het nivo aankan, hij kan in iedergeval beginnen met veel te coachen. Op links hebben we het grootste talent uit de jup. gehaald voor 4 ton. Laat de selectie eerst maar eens een wedstrijd of 15 spelen, kunnen we in de winterstop wel zien wat er nodig is. Van een aantal spelers is het gewoon afwachten hoe ze zich ontwikkelen. Er zijn meer ploegen Europees uitgeschakeld waar goede spelers rondlopen, in de winter is er keuze genoeg, en is de competitie in scandinavie afgelopen. Liever dan een gerichte aankoop dan nu speler 6 of 7 halen van het wensenlijstje. Begint een beetje paniek aankopen te worden zo. Geef deze selectie maar de kans.

28-08-2014 om 22:26

Nijland zit in een tijdmachine:lol:: voor eind van de maand moet de transfer binnen zijn...en daarbij moeten de faxberichten over contracten met aangepaste data worden geschreven: Volgens de Perzische Kalender leven ze daar in het jaar 1393 (gemeten vanaf het moment dat Mohammed van Mekka naar Medina vertrok)...zal dit getal x 1000 wel de transfersom in Euro's worden, in-volgens Christelijke jaartelling-621 jaar later; Ik schat dat Jahanbakhsh bij SCHeerenveen 2tot3x meer kan verdienen dan bij NEC, ex bonussen en doorverkooppercentages...Dan zie ik Nijland dit echt niet doen :bowdown:

29-08-2014 om 04:32

Overtoom van Az komt vrij mag nu gratis weg .

markboer1029-08-2014 om 05:17

waarom huren ze voor nood niet een speler van een andere club je hebt genoeg talenten rondlopen voor de linksbuiten die worden verhuurt omdat ze bij hun club nog niet goed genoeg zijn

29-08-2014 om 09:11

Dat begrijp ik niet. Zijn ze dan wel goed genoeg voor ons? Zou een linksbuiten van Willem 2, die bij hun niet goed genoeg is, bij ons wél goed genoeg zijn? Dacht het niet!!!!!!:(

29-08-2014 om 09:20

Nee maar bij ajax heb je kishna, el ghazi en becker, sana, anderson en na de winter ook fisher weer. Dus ik denk dat als groningen met aanklopt met een mooi bedrag kunnen ze vast wel een buitenspeler van ajax overnemen. Zelf zie ik dan het liefst anderson of becker komen aangezien hun nog niet een echte kans bij de A-selectie hebben gehad maar wel bij kong ajax uitblinken.

29-08-2014 om 09:30

Geen ajax 2 hiero worden...Burnet/Kappelhof/Bizot vorig jaar...en zo goed zijn ze alledrie niet... Persoonlijk vind ik Kappelhof zelfs zeer matig.

29-08-2014 om 09:59

Jahanbakhsh mooi laten lopen...is ja windhandel en verkwisting van geld: ik las nog op vi: "Jahanbakhsh ligt in Nijmegen nog vast tot medio 2016, met een optie op een extra seizoen. In zijn contract is geen vaste afkoopclausule opgenomen en dus kan NEC zelf de vraagprijs bepalen. Duidelijk is dat de clubleiding een mooie winst produceert indien het tot witte rook komt. Een jaar geleden betaalde de club slechts 220 duizend euro."

brummie29-08-2014 om 10:37

Prima verwoord bokko!:thumbsup:

Hendrik29-08-2014 om 13:01

Duarte voetbalt in het tweede van Ajax hebben ze daar niet nodig

29-08-2014 om 13:08

Jullie zijn veel teveel bezig met andere supporters. Zelfs tijdens de wedstrijd. Waarom? Misschien omdat je soms in slaap valt bij een wedstrijd? Het spel is vaak zo traag... Persoonlijk ben ik zeer positief als ik een leuke pot zie. Ik ben ook zeer negatief als ze de kantjes er van aflopen. Aberdeen en ADO...voor een groot deel van die wedstrijden. Dat mag niet gebeuren. Kappelhof mag blij zijn dat Botteghin naast hem staat anders zag je nog meer zijn tekortkomingen. Vooral het vaak veel te laat ingrijpen en duels verliezen wanneer het er op aan komt. Voor de rest valt het inderdaad wel mee met hem.

brummie29-08-2014 om 14:42

Geronimoo, ik ben van mening dat tegen ado en aberdeen dat spelers fc niet de kantjes eraf hebben gelopen.... volgens mij heeft fc best een strijdvaardig elftal. Een ploeg als fc verliest net als andere ploegen gewoon wedstrijden. En elke ploeg heeft wel eens een off day, of zijn er spelers die een keer door het ijs zakken, of gewoon een persoonlijke fout maken. Kan me niet voorstellen dat je als voetballer in een vol stadion en expres de kantjes er vanaf gaat lopen.

brummie29-08-2014 om 14:47

En wat van de looi betreft, hij heeft toch na een matig jaar onder maaskant de boel goed op de rails gekregen. Op vi.nl is frank de boer lovend over vd looi, wat bevestigd wordt door vi watcher fc groningen marco timmer.

29-08-2014 om 15:06

Van lovende woorden van Frank de Boer koop je weinig. We moeten zondag gewoon winnen van 020, verder niks. En Frank mag dan z'n lovende woorden uitspreken over de FC, maar dat doet hij vast niet.:D:D:D

29-08-2014 om 15:22

weer Nijland en co altijd maar wat beloven maar er wat bij komen ho maar .We willen dit we willen er twee a 3 spelers bij tjonge wat krijgen we erbij helemaal niks meer .

29-08-2014 om 15:27

Als mensen doorslaan in hun negativiteit lach ik ze gewoon uit. Negatief zijn wanneer het spel kut is en positief zijn wanneer het goed is! Spelers moet daar doorheen willen ze een door de wol geverfde prof worden. Vd Looi houdt teveel vast aan zijn opstelling terwijl iedereen ziet dat er iets niet klopt...Antonia en van Nieff etc. Dat zien we toch allemaal? En daar mag kritisch op gereageerd worden. Als die Ajax spelers hebben ons niet beter gemaakt. Alleen Lindgren misschien...de rest is gewoon middelmaat tot iets meer dan redelijk. Maar zeker geen toppers. De Fc heeft inderdaad best een strijdvaardig elftal. Maar tegen Aberdeen absoluut niet...de eerste helft thuis...daarna wel maar toen was de ellende al te groot. Fc Groningen moet leren dat ze elke wedstrijd er vol bovenop zitten...alle 11...we zijn technisch en tactisch echt niet zoveel beter dat we even op 80 procent gaan winnen van een ADO bijvoorbeeld.

brummie29-08-2014 om 15:48

Wie wil jij dan op back positie zetten als zowel burnet en van der laan geblesseerd zijn? En wat antonia betreft,hij heeft het toch niet onaardig gedaan tot nu toe. Verder probeert vd looi met zijn elftal voort te borduren op het laatste deel van vorig seizoen, wat toch een aardig succes was. Het elftal telekns doorwisselen, blessures uitgezonderd, zorgt alleen maar voor minder automatismen. Ben blij dat vd looi vasthoud aan zij elftal. Prima. Kritisch zijn mag en moet, maar soms mag je ook weleens kijken wat er wel goed gaat. Negatief is soms ook gewoon makkelijk.

29-08-2014 om 16:04

De linksback van jong Fc...geen flauw idee wie dat is...maar daar heb je jong Fc voor als. Antonia presteerde inderdaad prima...echter bij die acties kwam hij telkens van rechts... Voor de rest met je eens...niet dat dat belangrijk is maar toch.

Woltjer29-08-2014 om 16:14

Jammer dat er (zoals we zijn gewend) voorlopig geen onbekend talent komt. Of het moeten Antonia of het grootste talent uit de Jupiler Mimoun Mahi zijn die furore gaan maken en de kas weer gaan spekken. Blijft over degelijkheid met wat plussen Chery en Botteghin,V/d Velde en wellicht Hoesen. Zwakste schakels zijn Kapellhof en Zeefuik. Normaal gesproken eindigt FC Groningen zonder top speler (spits) vaak in de onderste regionen maar ik heb er wel vertrouwen in dit seizoen en dat komt met name door de trainer,een plaats in de top 6 moet lukken mijn inziens

29-08-2014 om 18:20

Woltjer: een beetje kort door de bocht, die uitspraak:" normaal gesproken eindigt FC Groningen zonder top speler (spits) vaak in de onderste regionen...etc " Het zal misschien de leeftijd zijn, maar ik kan je melden: er zitten meer kleuren tussen zwart en wit: De prominenten in VI zetten FC groningen dit jaar in de eindklassering op plaats 7-8. Jij roemt Van der Looi en dat is terecht: ook hij laat een ontwikkeling zien, al mag hij nog wat sneller wisselen. FC Groningen heeft sinds vorige seizoen/voorjaar een taaie ploeg/selectie en kampt al langer/sinds Maaskant met een "spitsenprobleem"- die scoorden nl. te weinig. Nu is het bij alle clubs (ook bij Feyenoord) een probleem: waar haal je zo 1-2-3 een betaalbare topspits vandaan? FC Groningen heeft duidelijk gekozen voor een aanvallend middenveld dat snel combinerend goals kan maken...een "spits" in klassieke zin is er dus niet> Hoesen moet het nog laten zien, maar trekt gaten en werkt hard...nu nog rendement.Ps: Kappelhof is heel bruikbaar :thumbsup:

Hendrik29-08-2014 om 18:34

Ik hoop niet dat van nief weer linksachter gezet gaat worden dat is vragen om problemen dat hebben we wel gezien

29-08-2014 om 18:46

Een cornervlag is ook bruikbaar.

appie happie29-08-2014 om 19:21

Die iranier scoort voortreffelijk...2x..ik zeg halen die man...

29-08-2014 om 19:52

wat is twee miljoen nu voor groningen

appie happie29-08-2014 om 19:57

Noppes:lol:

appie happie29-08-2014 om 19:59

Kan ie mooi gaan eten bij capricio,is een pizzeria maar wordt uitgebaat door iraanse mensen( naast cafe de beurs,hoek vismarkt folkinge)

29-08-2014 om 20:25

Maar die Duarte van Ajax en die overtoom van Az zijn best wel leuke spelers voor Groningen .

greenhart29-08-2014 om 20:28

overtoom halen idd kost niets.

29-08-2014 om 20:36

Appie Happie: zou het scoren vermogen samenhangen met het eten van een portie salami, uien ;), tomaten, kaas en olijven? trouwens, als ie bij Grunn komt...wat ik echt niet geloof, dan zie ik hem vaker op de bank zitten dan bij de pizzeria: andere spelers "van jantje-patat" gaan meestal naast zo'n solist er nl. slechter van spelen,

29-08-2014 om 20:51

Hij mot niet vreten...hij mot trainen! Al dat slappe gedoe bij de Fc. Ik zie ze wel eens in de sportschool manman ze zijn niet vooruit te branden. Dan zien ze amateurs trainen nou die Fc spelers lachen zich de lul uit broek.

Hendrik29-08-2014 om 21:59

Heb samenvatting go head - willem 2 gezien die Ondaan was goed . Halen die vent en niet zeiken dat die te duur is.:thumbsup:

29-08-2014 om 22:14

er gaat dus géén linkeraanvaller meer komen: (bericht Soccer News) 29 Augustus 2014 om 22:33 - NEC Nijmegen heeft voor een kleine stunt gezorgd door Anthony Limbombe te contracteren. De twintigjarige vleugelaanvaller komt over van de Belgische grootmacht KRC Genk en tekende voor drie seizoenen. Jupiler League-club NEC was onder meer FC Groningen te snel af.

TomOkker30-08-2014 om 08:36

Ik ben blij dat de FCG voor een aanvallend middenveld heeft gekozen. Al vanaf dat Ron Jans hier nog trainer was, heb ik gepleit voor een sterk(er) middenveld met 2 snelle lopers op de flanken en een technische spits zoals Hoesen nu. Het is weer allemaal net niet bij de FC nu weer geen linkerflanker terwijl je na jaren eindelijk een goede rechterflanker in huis hebt. Wat ik een beetje jammer vind is dat er pas 3 wedstrijden zijn gespeeld en er nu al spelers afgebrand worden. Berg en Suarez mochten een jaar aan het team en de omstandigheden wennen en waarom wordt Hoesen dat niet gegund. Kein geloel fussbal spiel'n :fc:

Marco30-08-2014 om 09:40

Laat Mahi eerst maar tot de winterstop 10 wedstrijden spelen. Kan zomaar dat hij een succes wordt. Niet te graag geld willen uitgeven. We hebben toch zeker 2 a 3 miljoen meer gekregen voor Kostic ten opzichte van het eerste bod van Sporting. We konden nu nee zeggen omdat we voldoende geld hadden, met mogelijk ook interesse voor andere fc spelers, zorgen dat je niet moet verkopen.

30-08-2014 om 22:37

alles lijkt hierover al gezegd, maar ik ben toch wel erg benieuwd naar Van der Looi, hoe hij -als het zo blijft- het vertrek van Kostic wil compenseren over een heel seizoen... maar ja: het is nog geen maandagavond en wie weet komt die Zweed toch nog. eerst maar winnen van Ajax

ties31-08-2014 om 09:41

Als FC grunn Luigi Bruins haalt en is gratis en kan wat brengen in het elftal

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!