Terug

Deel deze pagina:

VAN DIJK MAG CELTIC DEFINITIEF NIET VERLATEN

Door Redactie 3 reacties

Volgens the Scottish Express op de laatste transferdag, mag Virgil van Dijk niet verhuizen naar een van de clubs die eerder serieuze belangstelling toonden. “Aan Virgil van Dijk  is ondubbelzinnig te verstaan gegeven dat hij voor de deadline niet verkocht zal worden ondanks grote interesse van Newcastle, Sunderland en Hamburg”. Verder worden er in het artikel nog wat persoonlijke omstandigheden genoemd: Van Dijk stond dit weekend tegen Dundee United (1-1) niet in de basis omdat hij “zijn hoofd moest leegmaken”. “Hij blijft hier”, zo luidt het ondubbelzinnig, maar natuurlijk is het een teleurstelling voor hem en heeft hij lang in onzekerheid geleefd”. Verder meldt het management: “ Zijn vriendin zal binnenkort bevallen en daarom is zijn focus nu niet helemaal op het voetbal gericht. Wij hebben hem (Celtic) hier nodig; hij is een jonge, goede speler die nog veel kansen zal krijgen. Hij zal een paar dagen vrij krijgen om dit te kunnen accepteren”. 

Vanwege het niet doorgaan van een transfer loopt FC Groningen, een bedrag mis van ongeveer € 1 miljoen  aan doorverkooprechten.

Reacties:
Cantona01-09-2014 om 18:04

Hij word alleen maar beter en duurder, dus des te meer voor Groningen.

Marco01-09-2014 om 21:40

Goed nieuws voor Groningen. Nijland en co zijn de waarde van geld weer vergeten. Dat we van het voorjaar onze spits buiten de tranfserperiode moesten en konden verkopen en dat hij naar de gemeente moest om een huurverlaging is hij al weer vergeten. Sportief succes moet niet op opportunisme worden gebouwd, dan kun je zomaar als Nec of Roda een keer goed pech hebben. Goed dat dit appeltje voor de dorst later onze kant op komt. Hopelijk oormerkt de Rvb het geld alvast voor schuld sanering.

01-09-2014 om 22:31

Marco: het kan maar zo dat het succes dit seizoen onze kant opkomt: het is een smalle maar taaie selectie. Dat betekent ook dat de ingenomen veiligheden (zoals eerst verkopen dan pas zien/ en geen inflatie=verhoging van spelerssalarissen) door de concurrentie met topclubs in Nederland, door de praktijken zomaar kan leiden tot dure adhoc aankopen (zoals de interesse voor Van Duinen, Jahanbaksh etc). Maar we weten niet wat er tegelijk speelde met evt biedingen op FC Groningen spelers zoals Chery en Botteghin. Goed dat die nog blijven.:clap:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!