Terug

Deel deze pagina:

'SC Cambuur verliest Albert Rusnak aan FC Groningen' + update do 18 dec

Door Redactie 79 reacties

SC Cambuur moet Albert Rusnak aankomende winter laten gaan. De Leeuwarders hebben afgelopen zomer een huurcontract bedongen tot en met de winterstop. Volgens ESPN zal de Slowaak gaan vertrekken naar FC Groningen. Manchester City wil de speler verkopen.

Update donderdagmorgen 18 december - lees verder onder de foto

De twintigjarige Rusnak maakt in Leeuwarden een uitstekende indruk. De middenvelder heeft dit seizoen nog geen duel gemist en onderscheidde zich met name in het begin van het lopende seizoen.

( Foto: Soccernews.nl )

De Trots van het Noorden en Rusnak zijn volgens de zender een contract overeengekomen voor 3,5 jaar. Manchester City en Groningen zouden zich in een vergevorderde stadium bevinden. De middenvelder kwam voor Cambuur tot nu toe tot zestien wedstrijden. Hij was hierin goed voor drie doelpunten en drie assists.

Update donderdag 18 december - volgens het Engelse nieuwsmedium Daily Mail zijn er drie clubs die zich gemeld hebben bij Manchester City om Albert Rusnák over te nemen. Het gaat om FC Groningen, Heerenveen en het Griekse PAOK Saloniki. Gelet op de uitspraken van de Tsjech - eerder deze week - verklaarde hij voorlopig graag in de Eredivisie te blijven voetballen om zich beter te kunnen ontwikkelen. De vraag is nu welke club aan het langste eind gaat trekken. Wordt het FC Groningen of kiest Rusnak toch voor een langer verblijf in de Friese provincie?

Update zondag 14 december; "Er worden leugens over mij verteld, maar er is nog niets duidelijk"

Albert Rusnak, de gehuurde middenvelder van Man City in dienst van SC Cambuur is de leugens beu. Rusnak die tegen Go Ahead een keurige goal scoorde geeft aan geen contract te hebben getekend bij de Trots van het Noorden. De dynamische speler laat voor de camera van FOX het volgende weten; "Ik heb nergens mijn handtekening onder gezet en ik heb nog met geen enkele club gesproken. Ik probeer mij te concentreren op het voetballen bij SC Cambuur en sta nog steeds onder contract bij Manchester City. Ik laat mijn zaakwaarnemer de rest regelen, maar er zijn nog twee wedstrijden te spelen tot aan de winterstop dus er kan nog van alles gebeuren."

"Er zijn de laatste tijd leugens over mij geschreven. De grootste leugen is dat ik al een contract voor 3,5 jaar getekend zou hebben bij FC Groningen. Ik weet niet waar dat nieuws vandaan kwam. Volgens kranten, waarvan ik de naam niet zal noemen, hebben ook geschreven dat ik enkele namen van clubs geroepen zou hebben die interesse toonden. Daar heb ik nooit iets over gezegd."

"Ik heb het hier geweldig naar mijn zin, het is de mooiste periode voor mij als voetballer zijnde. Soms is het echter niet alleen mijn beslissing wat ik wil. Mijn toekomst is momenteel nog niet duidelijk."

Cambuur trainer Henk de Jong, Rusnak naar FC - beeldmateriaal FOX Sports

 

Reacties:
pall mall11-12-2014 om 08:14

Laat maar komen heerlijke voetballer is het zeer goed aan de bal:thumbsup:

hermanpetra11-12-2014 om 08:16

Super.

hertopwil11-12-2014 om 08:20

super actie, dit is eindelijk een goede slag. Hij is zeker een grote aanwinst voor de FC.:thumbsup:

Papa Werny11-12-2014 om 08:25

Heerlijke speler dit. Dit zou heel mooi zijn!

Joker11-12-2014 om 09:05

Kost wat, maar dan heb je ook wat! Toch?

JJ-050-11-12-2014 om 09:19

Dit is een hele goeie aankoop! eredivisie ervaring, alles heeft de speler...Ben benieuwd of de transfer snel word afgerond!

11-12-2014 om 09:49

:bowdown:

11-12-2014 om 10:23

EN DAT IS TWEE....! ( van de drie versterkingen en beloofde zgn. kwaliteitsimpuls ). Groningen is goed bezig nu...op eigen koers, dat is altijd het beste. We weten niet hoeveel bloed, zweet en tranen er de laatste maanden zijn gevloeid in de langdurige onderhandelingen, maar één zakdoek zal niet toereikend zijn geweest. Is nu wel zeker dat Lindgren en Van de velde exit is, en Chery gaat geheid ook. Had al een beetje een voorgevoel toen Nijland met investeerders naar Schotland reisde, dat het vizier ook op Great Britain lag. Ik verwacht meer voetbal op het middenveld en in de aanval...komt Hoesen ook beter tot z'n recht! :clap:

11-12-2014 om 10:52

Zal ons door SC-Cambuur niet in dank worden afgenomen. Was bij die club een echte aanjager. Denk maar eens aan die wedstrijd die FC-Groningen dit seizoen in Leeuwarden speelde. Daar was Rusnak één van de hoofdrolspelers die ons de das om deed. Moet nog blijken of hij het bij ons net zo goed doet. En Chery verkopen?? Moet maar niet, want met drie (Rusnak,Tibbling en Chery) vuurvreters op het middenveld belooft dit nog een mooie tweede competitiehelft te worden.(L)(L)(L)

11-12-2014 om 10:54

Nee, Bokko, dat schrijf ik niet: ervan uitgaande dat Chery weggaat ( nu of in de zomer), niet eenm wens van mij, maar een feit, dat hij voor -ik schat- ruim € 3 milj. gaat... Het ontbreekt nog steeds aan voetbal op het aanvallende middenveld: je kan niet alleen met steekpasses kansen en met vrije trappen doelpunten maken, en Mahi, Antonia en Hoesen moet in de combinatie betrokken...dat heb je vast ook gezien: Alleen Hiariej heeft goed in dit concept gespeeld, alleen Van Nieff is nog een raadsel waar die gaat spelen nu die Slowaak komt.

Joost de Vries11-12-2014 om 11:05

Fantastische aankoop. Niet chique richting Cambuur, maar we moeten maar denken dat hij anders naar een andere club was gegaan. En wie weet gaat City nu vaker talenten stallen bij Cambuur. Ach en met Xavi, Iniesta en Messi blonk Barcelona ook niet uit met body op het middenveld ;)

11-12-2014 om 11:23

mag Joost weten..:).altijd weer die vergelijking met Barcelona...waarom toch? Goedkoper is het om een leuk villa'tje te huren aan de Costa Brava, kunnen Veldmate en Nijland zo af en toe daar een wedstrijd bijwonen. Wat wel waar is: we hebben in de competitie en clubs in de subtop te maken met clubs die met fysiek en snelheid een wedstrijd kunnen beslissen. Nu nog constantheid erbij in Groningen, daar ontbreekt het nog wel eens aan.

Hoekie11-12-2014 om 11:27

Rusnak zou een geweldige aankoop zijn. Over het weghalen van spelers bij Cambuur: Heren dat is betaald voetbal! Moet toch niet gekker worden dat je lijstjes moet gaan bijhouden of je de aankooplimiet van spelers van een bepaalde club al hebt bereikt. Bovendien gaat Rusnak daar sowieso weg en dan denk ik dat Cambuur hem liever naar Groningen ziet gaan dan naar Heerenveen of een andere club. We hebben toch een samenwerkingsverband? Ik denk trouwens dat iedere club wel in het achterhoofd clubs noteert voor een eventuele wederdienst. Zo gaat dat buiten het voetbal om ook.

ties11-12-2014 om 11:36

bam eindelijk goed nieuws voor mijn clubbie

Joost de Vries11-12-2014 om 11:50

Bokko, goede argumenten! Ben zo gek op mijn cluppie dat ik probeer recht te praten wat krom lijkt te gaan.

campesino11-12-2014 om 12:18

Bokko, toen barcelona tikki takka speelde wonnen ze alles wat er te winnen viel ,7 titels in een jaar. maar barcelona speelt al lang geen tiki takka meer. stond afgelopen zondag in het stadion tegen español , kon daardoor helaas de wedstrijd van groningen niet zien, en de barça fans klagen dan ook steen en been. die willen geen stunmpers van 2 meter , die willen tiki taka. en als ik de reakties op dit forum zie over "iki taka voetballer " rusank denkt het meerndeel van de groningers er precies hetzelfde over. zou in mijn ogen dan ook een fantastische aanwinst zijn.

Rowan180811-12-2014 om 12:23

Woooww, dit belooft nog wat in het 2e seizoenshelft !!!! #Boerenmacht #trotsvanhetNoorden

Hoekie11-12-2014 om 12:56

Bokko Slecht voor je rikketik als je je blijft drukmaken bij verkoop onze spelers aan clubs waar jij je boos om maakt.. Ze werden 50 haar (Klaas Nuninga, weet je nog?) 40, 30, 20 en 10 jaar geleden al verkocht aan . Ik zal je een geheim verklappen. Dat blijft doorgaan, doorgaan en doorgaan.

Hoekie11-12-2014 om 13:04

Belangrijk bij de verkoop van spelers van de FC is dat ze niet voor een appel een ei weg gaan. Voor Bruno Silva hebben we destijds mooi tussen de 3 en 4 miljoen euro voor gekregen. Ook Kostic voor 6 miljoen is een prima bedrag. Ik vind dat Virgil van Dijk voor te weinig is weggegaan.

dabeetle11-12-2014 om 13:15

Bokko, het is niet zo dat Cambuur hier een stem in heeft. Huur is tot de winterstop, dus die houdt sowieso op. Man City wil niet nogmaals verhuren, maar verkopen en Cambuur heeft de middelen hier niet voor. Groningen koopt dus gewoon een speler van Manchester City, en zit echt niet aan een speler van een concurrent te trekken.

pieter11-12-2014 om 14:36

ik heb nog nooit een negatiefer persoon mee gemaakt als bokko kerel dit is toch een top aankoop!

ties11-12-2014 om 14:50

:agreed:

JJ-050-11-12-2014 om 15:13

Jaa dit is sws een topaankoop! Als je hier nog commentaar op gaat geven dan weet k et ook niet meer!

appie happie11-12-2014 om 15:24

ik zou maar niet te vroeg juigen want ik lees het heel anders...dat het (nog) niet helemaal rond is..hallo tis net als voetbal,je weet het niet totdat er een handtekening staat..op papier...dus...ik geloof het pas nadat de fc het heeft bekend gemaakt..eerder niet,zal het al zo zijn zal het waarschijnlijk zijn nadat ze hebben aangekondigd dat Chery b.v. naar Feyenoord oid gaat..dan brengen ze het nieuws ..let maar op want hoe kan de fc anders zoiemand kopen en hij zal ook salaris moeten hebben en niet zon beetje ook..

Hoekie11-12-2014 om 15:43

Pieter Bokko heeft een opgekropte haat tegen clubs zoals Ajax en Barcelona. Dat zit heel diep. Hij zoekt dan ook wanhopig op dit forum gelegenheden om zich daar over te uiten. Een speler die niet in zijn denkprofiel past van als geschikt voor Groningen: Sterk en minstens 2 meter, hard kunnen werken en het liefst met lange halen snel thuis voetbal. En dan komt er een bericht van een mogelijke transfer van Rusnak. Tja die is geen 2 meter en houdt niet van blind naar voren rammen en is ook nog een type speler die Jeltema wil hebben. Hij is al zijn geloofwaardigheid kwijt als hij het met Jeltema eens zou zijn. Ik vind dit heel grappig.

11-12-2014 om 15:57

Ik denk niet dat we veel verder komen hier...de club zwijgt voorlopig en dat betekent minstens dat ze nog niet rond zijn met Rusnak.Komt er een persconferentie, dan nog kan ik Appie Happie volgen: Groningen doet geen aankopen op de gok (meer), en het is een publiek geheim dat Groningen graag Chery (Nijland: "Nederlands elftal waardig") en de Leeuw en Botteghin voor veel(!) geld willen wegdoen. Nou zijn dit net de smaakmakers van dit elftal, dus ik hoor de supporters al mokken. De Leeuw kent Van Dijk nog van de Willem II jeugd...die wil ook wel naar een grote competitie... en waarom niet? :)

FCGmijnclub11-12-2014 om 16:07

@Bokko, vraag maar aan Tom Hiariej wie voor hem de beste trainer is geweest.... :lol::lol::lol: En Rusnak zou een topaankoop zijn, als dat doorgaat...

Hoekie11-12-2014 om 17:30

Bokko Wat ik al zei tegen Peter het ziet bij jou heel diep. Alleen als ze uit de regio (hieraj) komen gelden andere lengtematen en normen. ik denk dat de fc erg gaat schrikken als jij je seizoenkaart inlevert.

Hoekie11-12-2014 om 17:50

En sinds wanneer moeten we Gijp serieus nemen? die lacht zich elke keer suf om die kijkers die hem serieus nemen.

11-12-2014 om 17:59

ik vind van der Gijp een zielepiet: hij zegt altijd dat hij zich prima vermaakt, dat hij lekker op de bank naar het voetbal kijkt...nou volgens mij is de man zwaar depressief en kost het hem iedere dag weer moeite om die onzin op tv, met dat schaterlachje te verkopen... maar ook hij is gewoon onder contract en wordt waarschijnlijk beter betaald dan jij en ik samen...dus hij lacht zich rot: "hahaha". ik kijk liever naar dierenmanieren of de rijdende rechter...al moet ik zeggen dat VI een aardige mix van die twee is. :D

appie happie11-12-2014 om 19:39

Dom programma..helemaal niks...idioten..te belachelijk om over te hebben.

11-12-2014 om 19:43

En dan stiekem wel elke maandagavond naar RTL7 kijken om half negen. Ja,ja, zo heb ik ze vaker gehoord. net als die mensen die elke zondagavond naar Studio Ajax kijken en daarna zeggen dat het een programma van niks is. Hypocriet noemt men dat!!!!!(L)

11-12-2014 om 20:20

Super programma VI!!!met mensen die gewoon zeggen waar het op staat en veel voetbalverstand hebben...!!!Dat mensen moeite hebben met vd Gijp zijn gedrag kan ik me voorstellen maar dat ie verstand van voetbal heeft is een ding wat zeker is!En derksen heeft zoveel connecties in de voetbalwereld...die weet bijna alles wat er speelt...:thumbsup::thumbsup::thumbsup:(L)(L)

no guts no glory11-12-2014 om 21:02

Ben ook enthousiast mocht Rusnak komen. Hoop wel dat van der Looi niet dan weer met 2 verdedigende middenvelders naast hem gaat spelen. Zeker in thuiswedstrijden moeten we meer aanvallender spelen. Rusnak is ook nog jong en heeft nu volgens mij een lichte terugval na een ijzersterke seizoensopening . Speler met veel mogelijkheden. Zie het helemaal zitten met een middenveld met Rusnak,Chery en Tibbling . ( in 4-4-2 graag met Hiarijee ipv Kieftenbelt) Wat een voetballend middenveld hebben we dan,daar gaan we veel punten mee pakken als ze ingespeeld zijn. Wie de baas is op het middenveld wint zijn meeste wedstrijden. En met dit middenveld zijn wij vaak de baas.

11-12-2014 om 21:17

Die Rusnak zou een goede vervanger zijn van Chery. Wat mij betreft hoeft hij niet te komen als Chery blijft, veel teveel middenvelders waarvan een deel lichtgewicht is. Ik lees ook dat ze nog naar een linker vleugelspeler kijken. Ik zou heel wat liever zien dat er een echte spits aangetrokken wordt.

11-12-2014 om 21:37

locadia van psv

Marco11-12-2014 om 21:45

Een tweede voetballer op het middenveld, die regelmaitg een doelpuntmaakt hebben we echt nodig. Zou een goede zaak zijn als hij komt. Om Hoesen na 15 wedstrijden af te schrijven is kapitaal vernietiging, Hij werkt zich een slag in de rondte op het veld, zijn scorend vermogen valt behoorlijk tegen. In 4-4-2 speelt het elftal wat makkelijker, ook is dit het ideale systeem voor De Leeuw, waarvan we van zijn doelpunten behoorlijk afhankelijk zijn. Met Mahi kun je moeiteloos overschakelen op 4-3-3. Een nieuwe linksbuiten halen snap ik dan ook niet echt. Huur Elia maar met optie tot koop. Dan heb je wel een klasbak binnen gehaald.

11-12-2014 om 22:07

Elia is veel te duur, met rusnak erbij denk ik dat we mocht cherry blijfen antonia kunnen afschrijfen net als lindgren, vd velden en van nief. Dan spelen we met tibbling, tom, cherry, rusnak, de leuw en hoesen. Niet verkeerd!

11-12-2014 om 23:26

1: Antonia zal toch niet voor "tussendoor" zijn gehaald van GAE? 2. Chery speelt in janauri 1,5 jaar bij Groningen, nog wat kort... 3. Mimoen was voor de toekomst, een "pleintjesvoetballer" zegt vd Looi 4. systeem/elftal tendeert naar 4-3-3, nu met de Leeuw 4-4-2 5. waar ligt de toekomst van de Leeuw, VdVelden, Lindgren, Kappelhof, de Leeuw, Chery, Hoesen...? enz. kom ik op : Padt; Hateboer/Kappelhof-Botteghin/Hateboer-vdLaan-Burnet/Van Nieff;Kieftenbeld-Tibbling-Rusnák-; Antonia-De leeuw/Hoesen-Chery

11-12-2014 om 23:37

Voor wie nog twijfelt aan het vertrek van Chery deze winter: in Juni was er een serieus bod vanuit Saoudi voor Chery en was er een andere Zweedse vervanger van Malmö in beeld. Op het laatste moment werd dit volgens onduidelijke redenen teruggedraaid, terwijl Kostic op het sluiten van de transferwindow toch (naar VFB Stuttgart) weg ging..."Geen transfer- dan ook geen vervanger" is het credo van Nijland. Komt Rusnák, dan mag je dus zelf invullen wie er weg gaat..:o..alleen voor hoeveel € en naar welke club???

appie happie12-12-2014 om 06:54

Rr ik kijk 2a3 x per jaar...thats it..en ja op maandag als er werkelijk niets anders is..

12-12-2014 om 07:16

Ik denk dat rusnak gehaald is voor naast de leeuw in de spits en meer als breete versterking ben ik bang. Wie van de huidige bassisspelers wil je vervangen voor rusnak?

appie happie12-12-2014 om 07:45

dennish2 je hebt het nog niet door zeker..Rusnak komt en er gaat iemand..ik denk Chery.,.wqarom andrs Rusnak halen?

12-12-2014 om 09:33

appie happie... Schat in dat we na het weekend meer te horen krijgen. Iets anders: Je komt comfortabel met de Volvo naar het stadion? lijkt me verstandig met dit hondenweer. en - eerlijk gezegd - heb ik er dit keer een hard hoofd in, dat de FC het deze keer weer flikt...een geliekspel??...nee dat gaat lastig worden!. Traditiegetrouw speelt Groningen in vies weer en op een zwaar veld niet geweldig voetbal...en die enkele uitbraak zal niet voldoende tegenwicht zijn, denk ik maar, gezien de snelheid en lengte van die Vitesse aanvallers.... 0-3 helaas...we gaan het zien, zondag.

appie happie12-12-2014 om 10:03

hey Kees...wat hoor ik nu,kan ik beter thuis blijven? nee hoor.komt goed Vitesse in de aanval ,wij counteren ze mooi weg..dacht ik zo..ik hou het op een 2-1 overwinning,misschien billenknijpen maar das leuk voor de spanning.

12-12-2014 om 11:51

:agreed:

12-12-2014 om 13:00

HET IS OFFICIEEL !!! :clap::clap::clap: FC Groningen live ‏@FCGlive 'Albert Rusnak voor 3,5 jaar naar FC Groningen'

12-12-2014 om 13:22

maar...DVHN schrijft (11 dec, 10:00) "Volgens onze Cambuur- en FC Groningen-verslaggevers gaat het om een voorbarig gerucht. De clubs hebben de overgang van de middenvelder nog niet bevestigd...." Verder praat iedereen elkaar na.... lijkt mij goed dat er nu een officiële statement van de club komt.

FCGmijnclub12-12-2014 om 18:07

Ik denk als onze FC hetzelfde niveau kan etaleren als Barca, dat er minimaal 2 ringen op de borg moeten worden toegevoegd:lol::lol::lol:

12-12-2014 om 22:37

en er moet extra plaats ingeruimd voor die landskampioenschap-beker...nu is het nog leeg. Heeft Jeltema tot nu toe niet mee van doen. Eerst maar winnen van Vitesse...nog moeilijk genoeg.

12-12-2014 om 23:41

Rusnák komt dus...na die bewust onnozele opmerking van Hans Nijland ("wie is Rusnák?") en na berichten dat Twente en AZ afhaakten, wel een compliment waard. Maar er is ook een risico: Rusnack staat al 6 jaar bij City onder contract...zag geen kans in het eerste daar door te breken- onwillekeurig komt de vergelijking bij mij naar boven van die afgeteste huurling Adorján. Stel dat ze aan Man City een bedrag van ruim boven de miljoen betalen...wordt het dan een succes? Regeren is vooruitzien....Chery staat bij de uitgang, dus ze moesten wat...maar de voorhoede dreigt (weer) achterop te komen in de aandacht , toch?

Thijs_Faber13-12-2014 om 07:42

@kees Met je laatste zin ben ik het niet helemaal eens. Ik denk dat we met Hoesen en De Leeuw een prima FC Groningen waardige aanval hebben. Het middenveld had het echter tegen Heerenveen moeilijk, en dat gebeurt wel vaker. Met Rusnak erbij heb je meer kwaliteit in de omschakeling. En dan met z'n allen met het hoofd naar het Oosten, bidden dat Chery blijft... :bowdown:

13-12-2014 om 08:37

Geruchten zijn dat de trainer van cambuur aan het eind van het seizoen ook weg gaat. Hij staat bij meerdere clubs in de belangstelling en ik hoop ook bij Groningen

no guts no glory13-12-2014 om 10:04

Las het ook op FCG Online. Vind dat van der Looi het over het algemeen best goed doet maar Henk de Jong als trainer van onze Fc word ik echt heel vrolijk van.Geweldige vakman met een zeer positieve en enthousiaste uitstraling en ook nog eens met een FC Groningen verleden.Met hem aan het roer gaan we absoluut aanvallender spelen met minder defensief ingestelde spelers.

Hoekie13-12-2014 om 16:34

Er is weinig mis met onze eigen trainer. Helder verhaal. Nuchtere analyses en logische opstellingen. Noemt man en paard maar niet om te kwetsen. Beter dan een aantal blaaskaken die we hier gehad hebben. Wat henk de Jong betreft: hij doet het prima maar om nu meteen een hosanna-verhaal op te hangen gaat mij wat te ver. Hoe gaat hij om met tegenslag bijvoorbeeld. Van de Looi bleef heel rustig en dat deed hij goed. De helft van dit forum schreeuwde moord en brand en wilde dat hij oprotte. Moet je maar mooi tegen kunnen.

13-12-2014 om 22:12

Wil nog steeds dat deze droogkloot opzout. Henk de Jong is wat mij betreft heel hartelijk welkom. 10 keer beter als de huidige sul !!!! :(:(:(

13-12-2014 om 23:02

zonder zelf iets te brullen( bijv. dat Chery nog blijft): lees de laatste ontwikkelingen over Rusnák bij monde van.....Henk de Jong ( na GAE-Cambuur 0-1 Rusnák ). :fc: http://foxsports.nl/video/249444-de-jong-hopelijk-kan-ik-met-nijland-afspreken-dat-rusnak-een-half-jaar-mag-blijven.html

13-12-2014 om 23:13

Hoekie: ieder z'n gelijk....maar met het " heldere verhaal, nuchtere analyses en logische opstellingen " als je Van de Looi bedoeld, kan je net zo goed zonder publiek spelen !! :o

harke7814-12-2014 om 02:56

Het is toch te gek voor woorden, financiële problemen in Groningen geen cent te makken en toch onze beste speler weg kapen. Ik mag hopen dat alles instort daaro....

Hoekie14-12-2014 om 08:20

Kees: Over gelijk hebben: Als de fc 3 of 4 op rij verliest dan zitten er bij de club allemaal klootzakken en is dit forum een vuilstortplaats. Een paar keer winnen en de geluiden verstommen en nog 3 keer winnen en is alles weer hosanna. Zo werkt dat in voetbal. Nu ziet het voetbal er niet uit maar met een paar versterkingen kunnen al het verschil maken. Een beetje supporter ziet dat gelijk al aan het begin van de competitie en dat is ook door de TS toegegeven.

Hoekie14-12-2014 om 08:34

veel supporters hebben het geheugen van een deurmat. Vorig jaar hetzelfde verhaal over v.d. Looi. Hij deugde niet en moest opzouten. Komt er ineens een serie om u tegen te zeggen en halen we de play offs met zeer goed voetbal staan we met zijn duizenden op de grote markt.

appie happie14-12-2014 om 09:43

Harke als wij het niet doen,doet een ander het wel..jevhebt de jong gehoort..misschien verhuurt de fc hem wel voor een half jaar aan cambuur..dus..problerm voor jullie opgelost..en henk roept dit niet zomaar,zal een kern van waarheid in zitten.... Oja jullie krijgen zeefuik..

14-12-2014 om 11:40

Hoekie: laat maar...kan er ook niet altijd soep van maken! Ik heb wel het idee dat als het dak instort zoals Harke78 hoopt, dat deze trainer dan nog steeds als dominee prevelt: het valt mee...we raken n iet van slag...:)

Marco14-12-2014 om 16:02

Laten we vd Looi in Groningen. Is realistisch en haalt tussen door knappe resultaten. Vorig seizoen winnen bij PSV uit, Europees voetbal, en dit seizoen winst thuis op Ajax en uit bij Twente. Mag wat attractiever, daar heb je dan ook wel spelers voor nodig. Rusnak: . "Soms is het echter niet alleen mijn beslissing wat ik wil." Mocht hij al komen, dan krijgen we weer een gezellige zaakwaarnemer over de vloer.

Hoekie14-12-2014 om 21:14

Harke. Jullie krijgen Zeefuik en de fc doet er 100.000 euro bij. Regel ik met nijland. Voorwaarde dat er geen gezeur is over keuringen, gewicht. Vak N heeft al 5 chauffeurs die hem willen brengen naar Leeuwarden.

Hoekie14-12-2014 om 21:15

6 chauffeurs.

14-12-2014 om 23:07

Nee geen gezeur over zijn gewicht... eh...Hoekie: wordt dan een hele beste escorte van 6 zwarte 8 cilinder Pick Ups. Maar wel even in Heerenveen bij de MAC stoppen voor een happy meal...of gaat het daar niet over?

Hoekie15-12-2014 om 07:34

Kees Heb je daar ook all you can eat menu's?

18-12-2014 om 01:26

" Heerenveen ook geinteresseerd in Rusnák" woensdag -volgens bericht uit de Daily Mail: Drie clubs in gesprek met Man City: FC G, SC Heerenveen, en PAOK Saloniki. Maar Rusnák verklaarde zelf dinsdag dat hij in Nederland blijft. Beetje duidelijkheid kan geen kwaad, FC Groningen...waarom zou je zo lang iedereen in onzekerheid houden...."Stille diplomatie" had de club ook niet met ADO destijds over Chery, wel over Kostic Maar het gaat natuurlijk om de centen, niet om welke clubs...ik ben niet erg gerust op Hans Vonk, beloofd vuurwerk tijdens de winter-transferwindow. en die is in feite allang begonnen. Gek trouwens dat ze bij Man. City die speler niet opwaarderen na 6 jaar voorbereiding op het grote werk: Hij kost ja "niks"...uh... ik schat 1,1 miljoen

Hoekie18-12-2014 om 09:22

Kees Ik neem aan dat ze de prijs willen opdrijven nu een aantal clubs hebben aangegeven dat zij niet in de markt zijn. Ik ben er ook niet gerust op. Waarom duurt het allemaal zo lang? Theorietje: Groningen is al akkoord met City en Rusnak maar is geheimhouding gevraagd tot de laatste wedstrijd is gespeeld voor de winterstop.

appie happie18-12-2014 om 09:25

hoekie zo zit het.let maar op,gezien de draaiende beweging van Nijland..;laatst op fox..

brummie18-12-2014 om 10:13

Het is koffiedik kijken...maar kan me voorstellen dat er genoeg interesse is in chery en hier achter de schermen druk aan gewerkt wordt. timing verkoop chery, aantrekken rusnak communiceren naar buiten toe in 1 persconferentie lijkt me het meest waarschijnlijke....

18-12-2014 om 11:50

Het wordt een Noordelijke folklore.. ze kennen elkaar, de besturen van die drie clubs - en door de mensen/clubs die het dichtste bijstaan wil je niet (weer) belazerd worden: Ik schat dat naast Chery er nog wat speelt om een andere FC Groningenspeler. Maar het is op zich goed dat Groningen iets wil doen aan de ontstellende stagnatie van het voetbal op het middenveld de laatste maanden: Kieftenbeld en Lindgren. "het lijkt zo" is voor de fans niet voldoende. En ook al doet Elwin Baas op RTVNoord z'n best het allemaal precies uit te leggen...mislukte transfers of miskopen door Groningen nu, betekent straks een overtallige selectie van matige spelers zoals we in die koopgolf na Huistra's vertrek ook hadden. Er hangt daarom veel vanaf dat Nijland nu zijn zin krijgt, en ondanks al die "rookgordijnen": dat voordeel gun ik de club wel. (L)

campesino18-12-2014 om 12:18

Ikzie hem ontzettend graag komen, want dat is domweg het grootste probleem van groningen; gebrek aan voetballend vermogen in de verdediging en middenveld. Maar wat ik helemaal niet zou kunnen trekken is als ik volgend seizoen nog steeds naar kieftenbeld, hiarieh en lindgren op het middenvled moet gluren, waarschijlijk zonder chery, en dat rusnak bij dat frieze dorp de pannen van het dak speelt. Kom op nijland, afhandelen die zaak.

Hoekie18-12-2014 om 13:37

Campesino :agreed: Ik zie die gekke Friezen ook in staat om op het allerlaatste moment deze topaankoop voor onze neus weg te kopen. Theorie 2 Heerenveen heeft een deal met Ajax over de verkoop van Sinkgraven en de aankoop Rusnak moet nog even geheim blijven ivm rellen in Leeuwarden als hij daar nog speelt.

campesino18-12-2014 om 13:59

verdorie hoekie, dat zou zo maar kunnen. en of we het nou leuk vinden of niet. die friezen hebben een frotere begroting dan ons. misschien toch maar weer proberen die duarte bij ajax los te weken. en van de zomer een ruil hoesen armenteros.

18-12-2014 om 14:17

Hoekie, Campesino...jullie zitten volgens mij "warm".. maar uiteindelijk zijn het allemaal opties en (in meer of mindere mate) stappen van FC groningen in het grote geheel: 2 vertrekkende transfers nu is het belangrijkste, daarna naast Tibbling, weer twee (boven-) modale spelers terugkrijgen. Ik vertrouw Hans Vonk niet zo erg, maar Heerenveen heeft een matige eerste seizoenshelft ondanks Uth:thumbsup:...Voor alle partijen zou het beter zijn als Rusnák naar Groningen komt...Helaas gaat door al die geruchten de salariseis voor Groningen omhoog. Maakt niet uit als hij over twee jaar alweer met winst vertrekt.

18-12-2014 om 18:41

Albert Rusnak, Vitajte v Groningene. Posilnenie nášho klubu výtvarného spĺňa. Dúfajme, že máte skvelý čas tu.(L)(L)(L)

19-12-2014 om 13:58

Rob Roy: vertaling: Albert Rusnák, tekent bij Groningen als middenvelder, bij de beste club, toont ballen. deal is gesloten (L)(L)(L)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!