Terug

Deel deze pagina:

FC komt alleen nog in actie als er een speler vertrekt - contract Bacuna?

Door Redactie 9 reacties

Met het aantrekken van Albert Rusnak en Simon Tibbling is FC klaar voor de tweede seizoenshelft. De selectie was iets te smal maar met deze kwaliteitsinjectie is de spelersgroep op peil zegt Peter Jeltema tegen VI. Wij gaan het met deze groep doen, alleen als er nog een speler vertrekt komen wij in actie. Voor Tjaronn Chery is bijvoorbeeld belangstelling van meerdere clubs. Maar ons uitgangspunt is dat wij hem zeker het komende half jaar nog bij ons houden. Er is ook geen concrete interesse.

 

Elwin Baas (RTV Noord) twittert dat de interesse in Chery wederom van clubs - buiten Europa komt - waaronder Rusland. De spelmaker benadrukt dat er niets concreets speelt.

Juninho Bacuna
Positief nieuws viel er ook te lezen over Juninho Bacuna. Het zeventien jarige broertje van Leandro speelt op dit moment op amateurbasis bij de A1 in de spits en gaat mee op trainingskamp naar Oliva /Spanje. "Als hij zich zo doorontwikkeld zullen wij er alles aan doen hem te behouden" zegt Jeltema tegen VI.

Reacties:
30-12-2014 om 17:10

Tjaronn Chery hier zeker nog een poosje houden dan hebben we een leuke ploeg. Ben benieuwd wat die trainer hier van maakt, want hij moet met die twee nieuwe spelers weer proberen er iets van te bouwen. En Bacuna gauw een jeugdcontract aanbieden anders loopt hij nog zo de poort uit. Hij mag voor z'n achttiende jaar nog geen "echt" contract tekenen, anders was dat al wel gebeurd,dacht ik zo.(L)(L)(L)

appie happie30-12-2014 om 17:33

Tibbling is verdmidvelder dacht ik..komt dus voor rasmus..maar misschien ook wel voor kieftenbelt...mag van mij,rusnak. Die geeft aanvallend een impuls is een dikke boef,daar houden wij van...gas drop..nait soezen..en ja misschien is onze Hoesen wel kind van de rekening,ik denk niet dat ze de Leeuw laten gaan...die is te belangrijk... Ik laat me verrassen..

appie happie30-12-2014 om 17:34

Ik kreeg trouwens net een uitnodiging om de 16de naar ajax-fc te gaan..ik heb bedankt...want 20.45 beginnen. Ben je om 3 uur thuis ofzo...nee doemaarniet...

31-12-2014 om 00:15

Abe: ga ergens anders rondhangen!, dan hier te stoken, waardeloos. Ruben Schaken, onderhandelt trouwens nu in Dubai en komt dus niet naar H'veen, las ik...en na het as.vertrek van 2 basisspelers hebben jullie genoeg aan jezelf, dacht ik. Over Tjaronn speelt niks concreets zegt Elwin Baas. Hij zit hier natuurlijk nog prima, met een doorlopend contract, kan alleen maar meer waard worden. Blijft (net als bij ADO, Twente en Emmen) altijd opwinding:) over hem in iedere transferperiode Van de Velden had in de zomer nog belangstelling vanuit Melbourne City; trouwens was Han Berger niet laatst in Euroborg?, kan juni 2015 transfervrij vertrekken(evenals Yoëll van Nieff!), dus daar zal FC Groningen niet veel geld voor willen...Ik denk dat het nog best druk wordt in januari, met een overtallig middenveld van 10 contractspelers dat zwaar op de salarishuishouding drukt :Ben Moussa, Hiariej, vd Velden, Van Nieff, Bos, Kieftenbeld, Lindgren, Chery, Tibbling, Rusnák ;)

Ronnie 31-12-2014 om 11:32

Redactie, u kunt meneer Abe toch gewoon blokkeren? Deze meneer voegt in de discussie onder fc aanhangers niets toe en er ontstaat een vervelende actie- reactie. Wij hebben geen mensen van heerenveen nodig om het management van de fc te wijzen op goede spelers, nieuw trainers en andere beleidszaken. Daar hebben wij zelf genoeg goede mensen voor op dit forum

31-12-2014 om 12:44

Ach laat Abe toch een beetje spelen op dit forum. Anders heeft dit miezerige ventje niets te doen. Ik kan me voorstellen dat er in dat armzalige dorp niets te beleven is en dat je dan uit verveling op dit forum gaat stoken.Akkrum-zuid, waar de wereld is dichtgeplakt met kranten en je s'avonds om zes uur in de hoofdstraat een kanon kunt afschieten en niemand raakt.Zielig ventje.:(:(:(

FCGmijnclub31-12-2014 om 12:45

Soms komen mensen tot sportieve inkeer. Zo kunnen ze toch meekijken/ meesnuiven en leren wat de cultuur van een echte volksclub betekent. Er gaat nu eenmaal niets boven Groningen. FC GRONINGEN IS NOU EENMAAL DE ECHTE TROTS VAN HET NOORDEN!! Iets waarover ze ten westen van onze mooie provinciegrens nog lichtjaren jaloers op zullen zijn :p Hahaveen mag voorlopig eerst weer 4 miljoen saneren....:)

Hoekie01-01-2015 om 18:26

@ fcgmijnclub Dat onze fc Rusnak heeft weggekaapt voor de neus van Vonk zit blijkbaar heel diep even verder op. Ik vind Vonk trouwens het erg goed doen daar. Kunnen ze hem daar niet een levenslang contract aanbieden? Wat een sukkel.

01-01-2015 om 21:54

ze hebben toch allemaal levenslang daar in H'veen...en idd: jaloezie :$ is een belangrijke drijfveer.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!