Terug

Deel deze pagina:

Henk Bos en Arjen Hagenauw op de nominatie om verhuurd te worden + update donderdag 15 januari

Door Lukas van der Wal 5 reacties

FC Groningen wil de spelers Henk Bos en Arjen Hagenauw voor de rest van het seizoen verhuren. Dit laat Peter Jeltema aan het Dagblad van het Noorden weten; "Wij staan daar open voor, maar op dit moment heeft nog geen enkele club voor hen gemeld." Het contract van Bos loopt dit seizoen af en de FC heeft een eenzijdige optie voor nog een seizoen. Ook het contract van Hagenauw loopt na dit seizoen af, echter zit daar de optie niet in.

Eerder brachten we op vrijdag 9 januari het artikel uit de Gezinsbode onder de aandacht getitelt : aflopende spelerscontracten

Update donderdag 15 januari - Met een verhuur van Bos en Hagenauw hoopt trainer Van de Looi dat beide spelers mentaal een stap gaan maken. Op dit moment is er weinig perspectief op speeltijd in het eerste elftal. Van de Looi is van mening dat beide spelers het niveau van de Beloften ontgroeid zijn en dat ze klaar zijn voor de volgende stap. De coach hoopt dat ze op een zo hoog mogelijk niveau blijven voetballen, maar vindt dit niet het belangrijkste, we weten wat ze kunnen. Het gaat vooral om het mentale aspect, dat er bij komt kijken als je elke week in het eerste elftal speelt en hoe je daarbij omgaat met meer druk en belangstelling. (bron RTV Noord)

Reacties:
hermanpetra14-01-2015 om 20:42

Laat bos maar gaan. Is niks en word niks. Een klein onderdeurtje is het

14-01-2015 om 20:49

:agreed::agreed::agreed:

Papa Werny15-01-2015 om 18:59

@bokko we hebben niet 11 Groningers waarmee we 14e worden. Dan worden we laatst. Nooit meer juper divisie, wat mij betreft. Dan liever 4e met Europees voetbal, met nep Groningers, Slowaken, Zweden, Chilenen of Amsterdammers die het vuur uit sloffen sjouwen voor ons Groen-Wit.

Milko16-01-2015 om 15:09

Bokko: ik wordt liever eerste met Russische roebels (a la Chelsea) dan veertiende met jou Groningen selectie. Maar goed: meningen en smaken verschillen, toch Bokko?

18-01-2015 om 17:55

Weg met Bos is te licht

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!