Terug

Deel deze pagina:

Doelman Peter van der Vlag jaar langer bij FC + Update dinsdagavond 24 maart

Door Redactie 0 reacties

FC Groningen heeft de eenzijdige optie die het had op doelman Peter van der Vlag gelicht. Dit meldt RTV Noord. Hij kwam de afgelopen zomer over van FC Emmen en speelde daarvoor bij SC Veendam en Go Ahead Eagles. Met derde doelan Stefan van der Lei, verdediger Nick Bakker en de aanvallers Henk Bos en Arjen Hagenauw worden (momenteel) nog gesprekken gevoerd.

Update dinsdagavond 24 maart - lees verder onderaan de pagina

Update dinsdagavond 24 maart - De opties in de contracten van Stefan van der Lei, Henk Bos, Arjen Hagenauw worden niet gelicht en de overeenkomsten worden formeel opgezegd bericht de clubsite. Om te beginnen met van der Lei - is bij FC zeker de intentie om met de derde doelman door te gaan. Echter de voorwaarden zullen dan worden aangepast op het perspectief van de sluitpost. Ook bij een eventuele nieuwe verhuur moet er uitzicht zijn op wedstrijdminuten en niet een situatie zoals het gegaan is tijdens de uitleen periode bij FC Emmen.

Tevens kunnen Henk Bos en Arjen Hagenauw een nieuw aanbod tegemoet zien. Zij kunnen zich richten op het vernieuwde Jong FC Groningen. Club en spelers gaan hierover met elkaar in gesprek. Nick Bakker mag eveneens onder aangepaste voorwaarden blijven. Ook hij dient zich (voorlopig) te richten op Jong FC. Bakker revalideert van een kruisbandblessure die hij begin dit seizoen opliep.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!