Sørloth scoort voor Noorwegen(winst tegen IJsland) en Antonia wint met Curaçao

Door Lukas van der Wal 2 reacties

Alexander Sørloth heeft vanavond in Oslo met Noorwegen gewonnen van EK-ganger IJsland. De Noor in groen-witte dienst had zijn vizier op scherp. De spits scoorde in de 67e minuut de 3-1 voor de thuisploeg, hij stifte het leer over de uitkomende goalie van IJsland.. De wedstrijd in Noorwegen kreeg een uitslag van 3-2. Uiteraard een mooi moment voor Alexander, scoren voor je land!

Bekijk de goal hier:

We zouden er haast aan voorbij gaan. De afgelopen zondag maakte Alexander Sørloth zijn officiële debuut tijdens de slotfase in en tegen Portugal. De wedstrijd was feitelijk al gespeeld bij een tussenstand van 3-0 voor het thuisland - hetgeen ook de eindstand was. Sørloth mocht slechts vijf minuten aantreden.

Tegen IJsland (de EK bedwinger van Nederland) keeg de spits meer speeltijd. In de 53e minuut viel Sørloth in. Achteraf een mooi moyenne als je nu - over 42 wedstrijd minuten, toch 1 keer hebt gescoord.

Update donderdag 2 juni 07:30uur - Vleugelflitser Jarchinio Antonia heeft vannacht met Curaçao een interland afgewerkt. Als basisspeler wonnen zij met 5-2 gewonnen van Guyana. Op zeven juni spelen Antonia en co thuis tegen de Am. Maagdeneilanden.