Terug

Deel deze pagina:

Fotoreportage FC Groningen - Willem II

Door redactie 15 reacties

Reacties:
Marco18-08-2018 om 17:48

Dat we weer een seizoen voor plek 12 moeten strijden met de 8ste begroting is onacceptabel. Afgelopen jaar zou een eenmalig zijn.

Verkoop Te Wierik aan Gent en haal van de opbrengst een vervanger en een spelbepaler. Verder moet Memicivic worden verkocht zodat Chabot kan gaan spelen.  

18-08-2018 om 21:40

Jij wil dus dat Groningen beide verdedigers verkoopt?

18-08-2018 om 21:21

paniek is een slechte raadgever...  ik denk trouwens dat ze niet zitten te "duimendraaien" bij de TS  !

campesino18-08-2018 om 21:48

 Nee dat is nou net het priobleem. Niet de TS, niet de spelers maken zich ergens druk om. Alleen de supporters ligger er wakker van  de spelers draaien de deur achter zich dicht en kussen hun mokkel (hrustic) of halen hun leuter uit hun broek...

19-08-2018 om 08:35

Jij kust je mokkel niet? Wat heeft dat er nou weer mee te maken

marcelfcg19-08-2018 om 12:12

Tussen de regels door snap je vast wat hij wil zeggen. De beleving van die spelers is niet goed. Voetbal wordt beleefd als bijzaak. Als ik spelers van Trencin zie vechten als leeuwen voor heel wat minder centen zakt mij de broek ook af. Trencin begroting €2 mln. Dan moet Jans met €16 mln toch iets anders kunnen presenteren.

19-08-2018 om 11:23

CV William Troost Ekong naar Udinese !  In feb 2015 werd er niet verlengd door FC Groningen...Had volgens hemzelf weinig zelfvertrouwen in Groningen. Troost Ekong kwam van Tottenham als jeugdspeler (19) speelde maar 2 wedstrijden in het Eerste van FCG .  Uitgeleend door FCG aan Dordrecht en daarna Gent, via Noorwegen naar Bursaspor en nu naar Udinese  Is trouwens pas 24 jaar

marcelfcg19-08-2018 om 12:07

Heeft hier kansen gehad maar was voor de keutel te duur en zelfs bij Dordrecht zeer middelmatig. Heeft het licht blijkbaar gezien maar dit was niet te voorspellen.

19-08-2018 om 11:29

Mijn ideale opstelling ; 

Hrustic     van weert        mahi

                   Doan 

      Reis                    v/d looi

Warmerdam memisevic  te wierik    zeefuik

               Padt

 

Van weert komt het beste uit in dit systeem dus met 3 spitsen. En ik denk ook dat dit de opstelling is waar de fc het beste mee uit de voeten kan. 

 

Johan19-08-2018 om 12:29

Ben ik helemaal met je eens. 

19-08-2018 om 13:29

Met deze opstelling Alfano, zijn we met ingang van de winetrstopal gedegradeerrd. Beter is volgens mij de volgende opstelling met Memisevic als extra slot op de deur.

 

             Mahi/Cassiera        van Weert/Doan

    Warmerdam           Reis                 v.d looi   

                             Memisevic

Handwerker     Chabot     ter Wierik       Zeefuik

                         Padt/Hoekstra.

19-08-2018 om 14:04

Buys zou?gezegd hebben dat Reis en Vd Looi niet "naast elkaar" kunnen spelen, verder heb ik Hrustic nog niet opgegeven  Drost wordt verdedigend zo voorbijgelopen, die kan geen plaats claimen op de 10

   

Hoekie19-08-2018 om 13:08

Ik lees helemaal niets op dit forum over “hoogdruk” zetten. Ik was benieuwd hoe de spelers dit gingen uitvoeren. Totaal niet dus. Hans Westerhof gaf in zijn analyse aan dat de Fc daar de spelers niet voor heeft. Ik denk dat hij daar een punt heeft, zeker als je Reis niet opstelt. Drost, Doan en Hrustic zijn niet het type spelers dat slim druk kan zetten. Bovendien moet je de momenten van drukzetten aanvoelen. Ik vond dat persoonlijk de grootste teleurstelling dat de Fc niet de baas is in eigen huis. De tweede helft was een gênante vertoning door alle ballen naar voren te peren. ik vind het erg jammer dat Reis niet speelt. Met hem er bij krijg je veel meer controle op het middenveld en geef je Doan meer kans zijn sterke punten te tonen.  

campesino19-08-2018 om 14:02

Ja daar hoef je niet voor gestudeerd te hebben om te zien dat druk zetten met drost, mahi en doan onmogelijk is. En met moreira wn antuna worft dat eer niet veel beter op.

Wat dat betreft kun je met het elftal van rob roy beter druk zetten, hoewel er dan nog más nder creativiteit in zit. Met 2 spitsen zou ik zowiexo liever spelen, dan staat va weert niet alleen en zijn je opkomende backs ook gevaarliker en komt mahi ook beter uit de verf. Bovwnfien hoef je dan minder mannerjes als antuna, hrustic en drost oop te stellen en heb je ruimte voor een kerel op het middenveld wst dus het drukzetten ten goede komt.

Maar ik ben bang dat we als voorgaande jaren mieten wachten tot april voordat de trainers daar achter komen. 

19-08-2018 om 13:08

Goede opstelling Alfano. Denk dat het wel kan werken. Als je trouwens kijkt naar FC Utrecht. Die hebben wel bizar veel goede spelers hoor. Ze hebben nu ook letscher gehaald... 

19-08-2018 om 14:12

Van Bronckhorst zjuist bij FOX :'' Amrabat heeft aangegeven weg te willen. Daarom besloten hem vandaag niet bij de selectie te nemen'. 

 

Nu die Amrabat weg zou ik graag willen zien dat de FC gaat proberen hem te huren.

20-08-2018 om 21:28

amrabat (huren) is veel te duur voor Groningen.  als Rienstra al niet haalbaar was...maar jàà

 

appie happie19-08-2018 om 14:26

Amrabat   het schoot  ook door mijn hoofd..echter hij zal iets anders in ZIJN hoofd hebben.,denk ik.

Bovendien is Groningen voor dat doort lui gewoon veel te ver weg...die blijven liever in of rond de ranpstad..

 

Maar dat er bij Groningen iets gebeuren moet dat is zeker.

@Kees jij geeft Hrustic nog niet op zei je!nou ik wel  veel te slap..net een wijf..op basis van 2 aardige wedstrijden vorig jaar een kontrakt gekregen...daarvoor en nu geen knip voor de neus waard.

Hopelijk is Cassierra een beetje snel fit ik wil hem wel eens zien spelen,veel minder dan nu gaat het niet worden,alhoewel...

 

Nou geniet ze vanmiddag ik ga t bos in..laat Fox ff voor wat het is..

19-08-2018 om 14:51

Jammer dat we Rienstra niet hebbem gekocht , nu hoor ik de naam Amrabat rondzingen dit zou geweldig zijn .

Maar hoe !de bodem van de schatkist is in zicht , huren met een koopoptie zou ideaal zijn , mischien een deal met feyenoord memisevic voor Amrabat?

19-08-2018 om 14:54

Kijkt iemand fc Emmen /Groningen 2? Al is het nog maar net bezig... Maar hier kan fc wat mij betreft al een voorbeeld aan nemen... Kwa instelling !!!

Neem een Glenn Bijl... Lekkere gifkikker precies war hier ontbreekt. 

19-08-2018 om 15:35

Ja leuk robin , volgens mij staan ze 1-3 achter eerste helft.so what is your point?

19-08-2018 om 17:05

19-08-2018 om 18:48

Gaat allemaal om instelling en mentaliteit ... Dat bedoel ik te zeggen... AZ is een van de beste ploegen... En winnen geflatteerd .. 

19-08-2018 om 16:58

Hrustic was vorig jaar gewoon een van de smaak makers toen bacuna eindelijk besefte te moeten gaan lopen.

19-08-2018 om 18:10

We hebben in het verleden goede spelers gehaald uit Oost Europa voor, in mijn ogen, schappelijke prijzen. Kan mij niet voorstellen dat er in die regio geen “ pitbull” rondloopt die voor ons te betalen is. En kijk anders eens rond in de 2e teams van de Bundesliga clubs. Ook daar moet toch wel een speler rondlopen voor niet al teveel die wij goed kunnen gebruiken op het middenveld. Vraag mij namelijk af of een Amrabat voor ons de juiste speler is en praten over spelers die uiteindelijk ergens anders naar toe zijn gegaan lost het probleem niet op. Daarnaast moet je onze financiële mogelijkheden bekijken en dan komt een speler als Amrabat voor ons niet in aanmerking. En ook een Rienstra was te duur voor ons want hoor net dat Heerenveen 1 miljoen euro heeft betaald. Was dus een kansloze missie. Vergeten en kijken waar eventuele mogelijkheden liggen en ik denk dat de boven geopperde mogelijkheden soelaas zouden kunnen bieden. Maar ja ben ook maar 1 van de vele medenkers.

Wat voor mij echter de ultieme oplossing zou zijn is het binnen halen van een grote investeerder die wat mij betreft veel invloed mag hebben behalve op de specifieke kenmerken van onze FC. Daarbij hoort o.a. de supporters serieus nemen en de clubkleuren laten zoals ze zijn. Voor de rest ben ik niet zoveel eisend zolang er maar kapitaal binnenstroomd waardoor we eens spelers van een behoorlijk niveau kunnen kopen en wij als supporters dat zien wat we willen zien, weer eens meedoen met de bovenste 4/5 plaatsen en dat onze Groene Kathedraal weer een onneembare vesting wordt. Vrees echter dat het bij een droom blijft. 

19-08-2018 om 18:31

Een pitbull hebben wij echt niet nodig!

Als we zo'n speler kopen veroverd die de bal en dan zijn er 2 opties. Of hij schiet hem zelf veel te hard richting van weert of hij levert hem in bij van de looi die hem dan veel te hard richting van weert schiet.

Als we de bal niet normaal in de ploeg kunnen houden heb je ook geen balafpakker nodig.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!