Terug

Deel deze pagina:

Huisregels onder de aandacht

Door Redactie 3 reacties

Hoewel wij als webredactie over het algemeen zeer content zijn met jullie inbreng, zien we gelet op een aantal recente ontwikkelingen ons genoopt om onze huisregels extra onder de aandacht te brengen. Dit naar aanleiding van bijvoorbeeld meerdere onderlinge discussie dat (volledig) uit de hand liep, met als gevolg dat het meerdere keren voorkwam dat mensen elkaar gingen afbranden, waardoor een aantal personen liever niet meer reageert. Daar zitten we niet op te wachten, want dit soort scenario's kent alleen verliezers hetgeen nimmer de insteek is waar ons groen-witte platform voor staat. 

 

Ondanks het gegeven dat wij reacties nalezen en regelmatig niet ter zake doende commentaren verwijderen, zijn we ons bewust dat dit niet altijd even consequent is gebeurd. Wij gaan daarmee nog actiever aan de slag.

In verkorte versie komen onze huisregels hier op neer; 

Reageerregels
Om het zo gezellig mogelijk te houden op Boerenmacht.nl dient iedereen zich bij het reageren aan de huisregels van de site te houden. Deze regels zijn er niet om jullie te belemmeren maar om de site zo netjes en overzichtelijk mogelijk te houden. Bij overtreding van deze regels kunnen de medewerkers van het webteam deze reactie aanpassen of verwijderen. Indien de regels dusdanig worden overtreden dat alleen verwijdering van het bericht/de berichten nog niet voldoende is, kan het webteam (evt. na overleg) over gaan tot grotere maatregelen zoals het blokkeren van het account of een IP-ban. Dat gebeurt meestal wel pas na een waarschuwing. Hetzelfde kan gebeuren wanneer iemand een bepaalde overtreding constant blijft herhalen. Zorg er dus voor dat dit niet kan gebeuren en neem onderstaande regels in acht.

Wees fatsoenlijk 
Schelden, ongefundeerd grof taalgebruik, afzeiken, discriminatie en andere vormen van belediging zijn absoluut niet toegestaan! De leden van het webteam bepalen zelf wanneer een reactie te ver gaat en kan deze dan aanpassen of verwijderen.

Respecteer ieders mening 
De reageerfunctie is er zodat onze leden hun mening kunnen geven over het desbetreffende onderwerp. Het is niet de bedoeling dat mensen elkaar aan gaan vallen omdat ze van mening verschillen. Een discussie mag maar respecteer elkaar en diens meningen.

Laat je niet uitlokken
Het kan voorkomen dat iemand anders over de schreef gaat en je op wat voor manier dan ook uit de tent probeert te lokken. Wees verstandig en ga niet op dit soort berichten in. Doe je dit wel dan is de kans groot dat jijzelf ook in overtreding gaat en dat kan consequenties hebben. Ga dus niet steeds op iedereen reageren, dan voeg je zelf namelijk niets meer toe.

Onderwerp gerelateerd reageren
Probeer zo veel mogelijk bij het onderwerp te blijven. Plaats geen transfergeruchten bij zomaar een artikel. Discussies in een discussie zijn erg onoverzichtelijk en vervelend om te lezen. De reactie mogelijkheid is bedoeld, om (on topic) mee te praten over (in)directe zaken die spelen rondom onze FC.

Tevens willen wij benadrukken dat Boerenmacht.nl als fansite van FC Groningen, zich op geen enkele wijze wil mengen in politieke en/of religieuze vraagstukken. Te denken valt bijvoorbeeld aan een spelers foto - in het onderwerp transfernieuws. Discussie over wat voor baard of snor een speler heeft is wel het laatste waar wij op zitten te wachten.... Reacties die niets toevoegen aan het onderwerp, zullen worden verwijderd door het webteam.

Mochten er vragen zijn of je loopt tegen dingen aan, schroom niet en stuur een mail naar info@boerenmacht.nl

Met groen-witte groet,

Webrew Boerenmacht.nl

Reacties:
grunnfan08-09-2018 om 16:42

Lekker helder en duidelijk...groot gelijk dat jullie dit op deze duidelijke manier naar buiten brengen..

Groen hart08-09-2018 om 18:51

Tim08-09-2018 om 20:31

Zeer juist dat jullie hier weer even op attenderen. Hoewel het eigenlijk van de zotte is dat er om zoiets vanzelfsprekends als fatsoen gevraagd moet worden.

Het nieuws over Groningen is helaas niet alleen maar hoera en gloria, maar wij als bezoekers zouden onze positiviteit maar ook kritiek in ieder geval gefundeerd en genuanceerd en voetbalinhoudelijk kunnen ventileren. 

08-09-2018 om 21:07

Dag Tim,Dat is nu precies het probleem het is al jaren geen glorie halleluja meer bij de FC!

Was dat wel het geval dan was het zeer waarschijnlijk niet nodig om de huisregels onder de aandacht te brengen...

 

09-09-2018 om 14:26

Iedereen heeft z'n mening en z'n frustraties .. En hoeft het ook niet met elkaar eens te zijn... Geen enkel probleem maar 't valt op dat het wel vaak om dezelfde personen gaat! Zelf sterk hun mening hebben en als er dan iemand tegenin gaat.... Nounou .. En dan krijg je dit ! Moet eigenlijk niet nodig zijn... Maar is wel duidelijk nu iig 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!