Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen kent deze interlandperiode tien internationals

Door Redactie 0 reacties

Maar liefst tien spelers uit de diverse leeftijdsgroepen van de club zijn de komende dagen opgeroepen voor de nationale teams. Ajdin Hrustic zit bij de selectie van Australië. De Socceroos werken aankomende donderdag 14 november een WK wedstrijd af in en tegen Jordanië. Charlison Benschop is uitgenodigd voor Curaçao. In Willemstad wordt op vrijdag 15 november een Nations League wedtrijd gespeeld tegen Costa Rica. Samir Memisevic maakt deel uit van de selectie van Bosnië Herzegovina dat op vrijdag 15 november Italië ontvangt. Daarna volgt op maandag 18 november Liechtenstein uit. Beide duels gaan om EK kwalificatie. Ko Itakura oefent op zondag 17 november met Japan Onder-22 tegen Columbia Onder-22. 

Jong Oranje gaat op bezoek bij Jong Gibraltar. Voor donderdag 14 november staat deze EK kwalificatie wedstrijd op de agenda. Jan Hoekstra, Deyovaisio Zeefuik en Kaj Sierhuis zitten bij de selectie. Op dinsdag 19 november is er een oefenwedstrijd tegen Engeland. Deze wordt gehouden in Doetinchem. De aan NEC verhuurde Tom van de Looi is uitgenodigd voor het oefenduel.

Tomas Suslov zit bij de Onder-19 selectie van Slowakije. Zij spelen EK kwalificatiewedstrijden in Italië tegen Cyprus, Malta en het gastland. Oskar Sallinen is opgeroepen voor de Finse selectie Onder-19. Ook hier gaat het om drie EK kwalificatie wedstrijden. De Finnen voetballen tegen hun leeftijdsgenoten van (gastland) Denemarken, Frankrijk en Faeröer. Deze wedstrijden worden gespeeld op woensdag 13 november, zaterdag 16 november en dinsdag 19 november.

Romano Postema is nog steeds in de race om met Oranje Onder-18, wereldkampioen te worden in Brazilië. Daniël van Kaam is standby voor de Elite League van Oranje Onder-20. Op vrijdag 15 november is in Oldenzaal Tjsechië de tegenstander. (bron FC Groningen)

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!