Terug

Deel deze pagina:

Middenvelder Van Kaam (19) tekent contract met FC Groningen tot medio 2023

Door Hugo de Gekste 5 reacties

Wat al een tijdje in de lucht hing, is nu een feit geworden! Daniël van Kaam heeft een contract getekend met FC Groningen, de Trots van het Noorden heeft het jonge talent gecontracteerd tot medio 2023! De jongeling maakt een stormachtige ontwikkeling door, het is nu zeer fijn dat de middenvelder vast ligt voor een lange tijd!

Mark Jan Fledderus is zeer content, het volgende geeft hij aan op de website van FC Groningen:'' “Daniël is een groot talent, die specifieke kwaliteiten heeft. Een creatieve speler, die met zijn spel snelheid aan een wedstrijd kan geven en iets kan creëren. Wij zijn heel blij dat Daniël zijn toekomst aan FC Groningen heeft verbonden. Het is een groot compliment aan de opleiding van de club, die erin is geslaagd een speler uit de eigen provincie op te leiden, te ontwikkelen en af te leveren aan de eerste selectie. Hij is nog jong en staat aan het begin van zijn profcarrière, maar wij denken dat Daniël een speler kan zijn voor wie de supporters graag naar het Hitachi Capital Mobility Stadion komen.”

Boerenmacht feliciteert Van Kaam met zijn contract, op naar mooie momenten!

Reacties:
appie happie06-02-2020 om 08:41

Heel fijn,gaan we veel plezier aan beleven.Hij wordt alleen maar beter..

Johan06-02-2020 om 08:58

Waarom niet langer? Deze speler gaat namelijk niet nog een keer verlengen....

kees06-02-2020 om 09:58

daarvoor moet je bij Fledderus wezen ! Valt mij op sinds Flederus er is, dat de jonge spelers ( ook van buiten ) een 3-4 jarig contract tekenen.. en  dat ter voorkoming dat ze na 1 1/2 jr. bijv. al transfervrij weglopen. 

Blijkt Van Kaam net als Reis een snelle en opvallende  ontwiikkeling door te maken, dan willen grote clubs toch wel voor hem betalen...

 

 

Johan06-02-2020 om 13:14

Dat zou kunnen maar vindt dit te kort. Denk dat hij max 2 seizoenen nog bij ons speelt. Dan heeft hij dus nog maar 1 jaar contract over als de onderhandelingen beginnen. Is niet lkkr onderhandelen lijkt mij. Maar goed ben blij met de verlenging hoor.

06-02-2020 om 09:43

Mooi, een van de weinige lichtpuntjes....

Buijs blijft ook!! Mooi zo... Nu aan de slag om hem een goed team te geven want daar valt of staat het mee!!! Al zet je v Gaal voor dit huidige team, ook die krijgt er niet meer uit!! 

06-02-2020 om 13:08

Nog een lichtpuntje.

Buijs verwacht binnenkort dat zijn contract verlengd wordt.

Alle partijen, uitgezonderd supporters, zijn uitermate tevreden over Buijs zijn functioneren en prestaties.

Dat vindt Buijs ook van zich zelf.

Wat een black out.

Alleen maar lichtpuntjes dus.

06-02-2020 om 16:18

Langer contract zou waarschijnlijk de club wel willen,maar voetballers zijn natuurlijk ook niet gek.Kort is beter voor hun.

Wel goede zaak dat deze jeugdspeler langer vast ligtZou zelfs nog iets verder naar voren kunnen spelen(zag filmpje van jeugdtijd) waar hij nog gevaarlijker kan zijn.Zou mooi zij als hij met zijn broertje samen komt te spelen.Zeer snelle klassieke rechtsbuiten.Veel clubs (FC o.a)hebben niet meer een speler die buitenom komt en een voorzet af kan geven.Dus ik denk zeker een toevoeging aan dit team.Nu nog de tacktiek daar op aanpassen.Dus spelers gebruiken in hun kracht.

Voorhoede van onder 17:slor-postema- van kaam, was in hun leeftijd genoten dodelijk.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!