Terug

Deel deze pagina:

Danny Buijs vrijdag bij FCG Radio aan tafel

Door Redactie 7 reacties

Vrijdag a.s. 21 Februari zit trainer Danny Buijs aan tafel in de uitzending van FCG Radio. Hij beantwoordt dan vragen van supporters dus als iemand een vraag heeft voor onze hoofdtrainer kun je die sturen naar: fcgradio@gmail.com

Alle vragen mogen gesteld worden en Danny beantwoordt ze met veel plezier. Via www.tynaarlolokaal.nl kun je mee luisteren. Danny is tussen 16.00 en 17.00 aanwezig.

Reacties:
Bikkel 18-02-2020 om 15:09

Mooi!! Lees net over Ron Jansz... Wat een complete waanzin zeg... 

A Matter of Honor18-02-2020 om 19:01

Blij dat Ron voor zichzelf heeft gekozen in plaats in dat hypocriete, puriteinse, huichelachtige en corrupte land Amerika te blijven. Een land waar de politie bijna dagelijks donkergekleurde mensen overhoop schiet en dan doen of hun neus bloedt. Kom maar gauw naar Nederland terug Ron, er is hier altijd wel een plekje vrij in de voetballerij. 

appie happie18-02-2020 om 19:35

Echt de aller grootste onzin !!! Als er een iemand is waarvan je op voorhand kunt zeggen dat hij GEEN vooroordeel oid heeft is Jans het wel..

Hij heeft gelijk om te vertrekken,dit versterkt ook mijn gevoel om niet naar de states tegaan..ik zou in okt. Een rondreis plannen met een camper..ik had eigelijk ook al andere dinfen waarom ik iets kon bedenken waarom ik niet zou gaan..Ik zeg niet dat ik niet ga,maar ga er wel nog iets beter over na denken.

kees18-02-2020 om 22:03

Enorme teleurstelling dat met die situatie van Ron Jans.. Ondanks dat er Nederlandse clubleiding zit, is wat er gebeurde kennelijk een politieke doodzonde..  Ik verbaas mij er al jaren over dat Trump de ene na de andere persoonlijke topadviseur de laan uitzet/ostslaat als het hem beter uitkomt; dat volgens de Telegraaf een gepasseerde speler ( die de club mocht verlaten) naar de spelersvakbond is gestapt en de hele zaak heeft opgeblazen..Die zal nu zeker niet een plaats krijgen onder een andere trainer....daar is dus kennelijk geen rede (en werkelijkheid) meer vatbaar voor.

Erg jammer omdat ik van Jans uit de berichten had begrepen dat hij zich veel voorstelde van het nieuwe seizoen vanaf 1 maart, en ook omdat er nieuwe spelers zijn gekomen... Verder bouwen ze komend jaar een nieuw stadion .

Goed ...uithuilen en terugkomen naar Nl. met zijn vrouw..  

wat dat betreft  @Appie:  ga lekker met die camper op pad in de VS en geniet van dat grote land !

 

Hoekie18-02-2020 om 16:50

Ik ben benieuwd hoeveel forumleden van Boerenmacht die wekelijks hier hun ongenoegen kenbaar maken over de trainer Buijs kritische vragen gaan stellen. Achter de laptop is het erg gemakkelijk om anoniem een speler of  een trainer de maat te nemen. Ik schat in dat er niet veel van deze helden zullen op staan. 

kees18-02-2020 om 21:42

positief blijven Hoekie...  is allemaal mensenwerk en de één vindt dit en de ander denkt dat het dááraan tekort schiet...

Ik vind dat de supporter van FC Groningen ( maar daar zijn ook allerlei groeperingen bij ) door de jaren heen een houding van  "Oh-Oooh" heeft ontwikkeld ten opzichte van de leiding als er hoge verwachtingen werden gewekt.  Het is van de zotte dat nu Gudde, Fledderus EN Buys - naar aanleiding van beperkingen in de begroting en weglopen van sponsoren:  die door Nijland gebezigde grootspraak over "topclub FCG", het zeer grote aantal supporters in de provincie en alle weer top spelers die bij de club kwamen spelen, nu moeten corrigeren, terwijl er duidelijk al sinds Huistra sprake was van vermindering van spelersbudget en dus ook een  verschraling in de selectie.  Vraag je een willekeurige jonge timmerman uit Winschoten of Hoogezand met een FCG das:  ga je naar de FC? :  dan zeggen ze me steevast "niet meer"

Dat Buys nu steeds zegt dat hij leergeld heeft betaald voor vorige siezoen dat ze onderaan stonden, is achteraf wel te begrijpen, maar vergeet niet dat hij meer dan een seizoen maar met een spits heeft gespeeld .  Dat het voetbal de laatste maand ook een paar doelpunten en winstpartijen heeft opgeleverd ( maar het aantal doelpunten verschil houdt nog niet over, kijk naar de uitslagen ) is zeker wel door de meesten van de suporters op BM toegejuigd.  althans zo meen ik te merken.  Zaterdagnacht VVV... en het gaat weer waaien... dan maar al die ballen hoog voor de pot en ik wens die VENLO-ERS een zeer late terugreis toe...met hun Kl*te voetbal

zo: heb ik mijn emoties even op de tegenstander uitgeleefd-

Marco18-02-2020 om 17:03

Hoop niet dat Jans bij Groningen een gecreëerd  baantje krijgt. Organisatie is al te groot.

 

FCGmijnclub18-02-2020 om 18:48

Mooi initiatief en leuk dat Danny zijn medewerking hieraan geeft. Inmiddels diverse vragen doorgestuurd.

 

brummie19-02-2020 om 10:14

Mooi dat Danny aanschuift. Ben het met Hoekie eens, ben ook benieuwd of een aantal forumleden die wekelijks de boel afbranden ook wat vragen gaan doorgeven. 

Wat Jans aangaat, werkt het volgens mij van 2 kanten. Jans is zowel prive als in zijn werk niet de makkelijkste en behoorlijk eigenzinnig. En als coach op je 62ste een hiphopnummer mee te zingen in de kleedkamer met de spelers? Lijkt me niet dat je daar respect mee afdwingt, zeker niet in de Amerikaanse sportcultuur.  Daarnaast sijpelen steeds meer berichten door, over Jans zijn werkwijze in the states.

 Amerika heeft zeker op dit moment politieke issues, toch voel ik me daar altijd meer dan welkom en zijn de mensen vriendelijk. 

A Matter of Honor19-02-2020 om 17:12

Op je als trainer op je 62 ste een hiphopnummer meezingt met de ploeg, moet kunnen ,óók in Amerika. Voor zover ik Ron Jans ken is het inderdaad niet de gemakkelijkste man om mee te werken. Eigenzinnigheid komt niet in z'n woordenboek voor. Als je in de voetballerij te gemakkelijk bent in de omgang met de spelers ben je bij die over het paard getilde "jochies" als trainer al gauw "de sjaak" en kan je het wel schudden als er zoiets gebeurd als nu bij FC-Cincinatti. Dat Ron z'n ontslag heeft genomen in dat corrupte land heeft hj goed aan gedaan. Snel naar huis en er is zeker nog wel een plek vrij in de Nederlandse voetballerij. Amerikaanse mensen,vriendelijk? Er zullen best een aantal tussen lopen , totdat je ze tegen de haren instrijkt. Maar goed, dat komt hier in Nederland ook voor, zelfs hier op dit forum.

appie happie19-02-2020 om 18:31

Veel Amerikanen zijn aardig,beleefd,zijn net Duitsers,dat is de beste vergelijking.

De Amerikanen die ik ken (schoonfamilie) zijn gewoon prima niks mis mee..Maar ik ben er diverse keren geweest je moet op je tellen en op je woorden passen.

Met donkere Amerikanen heb ik niks mee te maken gehad,daarover kan ik niks zeggen.

Het is over het algemeen een huigel cultuur,hangt van overdreven beleefd  heden  aan elkaar..vaak doorzichtig en om te kotsen..ze zijn niet zo als wij direct...dat is pas "onbeleefd".dus snap ik Ron Jans wel..hij wilde een zijn met de boys,dat kan niet.daar hoort hij niet bij....

Nou ik denk dat Jans  zo weer een andere baan heeft..dus terug naar Tynaarlo en opnieuw beginnen.

brummie19-02-2020 om 19:54

Ik vind Nederland verbaal veel agressiever, ook hier moet je op je woorden letten en is ieder heel snel op zijn of haar teentjes getrapt. Heb vrienden in Amerika en ben meermaals  in diverse staten, daar geweest en voel me er meestal prettig. Ben er zelfs getrouwd :-). 

Wat Jans aangaat, weet van mensen om mij heen, dat hij wel degelijk eigenzinnig is en was. Als coach kan je natuurlijk niet een zijn met je spelers. Dat lijkt me in de basis al niet goed. Ook in Engeland bijv. dwingt the gaffer respect af. Spelers hebben respect voor hun coach en er heerst geen ja maar cultuur. 

Als de directeur van Cincinatti ook aangeeft dat er meerdere dingen speelden, heeft Jans zelf misschien ook fouten gemaakt m.b.t. zijn aanpak en ligt het niet alleen aan de spelers of de club.

 Hoop dat Jans in Nederland of bijv. Duitsland weer een club gaat trainen en dat wat er in Amerika gebeurd is niet teveel aan hem blijft hangen. 

 

kees22-02-2020 om 09:51

Brummie: ik zou met die "sue cultuur" en advocaten eromheen, alleen al daarom niet graag te maken hebben met een spelersvakbond en voorzitter van die club... dat ze hem wilden lozen is zo duidelijk als wat... en om Jans nu af te rekenen op zijn persoonlijkheid (??) je zegt in  jouw post: "Jans is privé als in zijn werk niet de makkelijkste"... Nou ik kan je zeggen dat ik geen meer aimabel mens ken als Ron Jans;  zijn kracht om spelers sportief te motiveren wordt door het gros van de spelers waar hij vroeger mee heeft gewerkt,  gewaardeerd. Jans is juist iemand die een speler niet graag laat vallen en tot het uiterste wil coachen om het beste in hem naar boven te laten komen...Zelfs een speler als Veldwijk die liefst altijd in Amsterdam zat, en regelmatig trainingen oversloeg en onder Faber heel ver ging om zijn zin te krijgen, voor hem heeft hij zich tot het laatst toe hard gemaakt "hele goede speler".  ( Bij Sparta was Veldwijk net zo, en ook daar alweer snel vertrokken )  en als hij zich vergaloppeerd heeft in de clubcultuur,  en duidelijk zegt: "hier valt niet tegen te vechten", dan neem ik dat meteen van hem aan !   Daar in de States met zijn eerdere baan als docent dan is het achteraf misschien niet slim geweest om die baan te accepteren,  maar de TD die hij kende uit zijn Zwolle tijd, die heeft hem toch ook niet zomaar laten overkomen? Het is passé,  over tot de orde van de dag, maar dat hij "meerdere keren een doodzonde heeft uitggehaald wat geleid heeft tot zijn "ontslag" ( wat het formeel ook niet was ...zal vast wel met geld te maken hebben )?? nee dat kan er bij mij beslist niet in.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!