Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S02E28: "Gister miste ik Paul Gladon"

Door Kon Veel Minder de Podcast 2 reacties

Wouter is de volgende die op skivakantie is, maar dat betekent niet dat Maarten en Thijs er alleen voor staan. Samen met clubwatcher Daniël Theelen van OOG bespreken wij de verloren wedstrijd tegen PSV Eindhoven. Mogen we wel het gewenste niveau verwachten met deze jeugdige selectie? En wat te doen met Daishawn Redan? Daarnaast hebben het over de vuurwerkstraf van de KNVB en kijken we vooruit op de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

 

Credits:

Free Westerhoff (prod. Mark Pepping) - We Gaan Naar Voetbal (intromuziek)

Reacties:
Oeleoptak10-03-2020 om 17:21

Die miste ik al eerder. Hij kon me ook meer bekoren dan Bensschop. Hoewel die wel een ijzeren penalty had. Gladon maakte op het laatst belangrijke doelpunten, was zelf ook aanspeelpunt. Zo'n man mis je nu enorm

brummie10-03-2020 om 18:43

Vond Gladon altijd energiek invallen en pikte zijn doelpuntjes mee. Had hem liever gehouden ipv aantrekken Benschop. Maar dat is achteraf. 

Had natuurlijk bij Wolves een vorstelijk salaris en was geen onbetwiste basisspeler. Bij Willem II nu overigens ook niet. Dure bankzitter. Sterker nog, zit ook vaak niet eens bij selectie, is nog nooit in de basis gestart, en staat op 1 doelpunt. 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!