Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen sluit voorlopig tot en met 6 april de deuren

Door Redactie 4 reacties

Naar aanleiding van de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus houdt FC het Topsportcentrum, stadion en de Fan Corner t/m 6 april gesloten. De spelers van het eerste elftal volgen een individueel trainingsprogramma bericht de clubsite. Spelers zullen worden gemonitord op hun fysiek, indien niet volledig wedstrijdfit zal men begeleid worden in het herstelproces.

De Junior Club Dag die geagendeerd stond op 1 mei gaat niet door en ook de activiteiten van Stichting FC Groningen in de Maatschappij zijn stilgelegd voor de maanden maart en april. Voor een aantal medewerkers zal er de komende weken minder of onvoldoende werk zijn. Voor hen gaat de club bij het UWV een vergunning aanvragen om werktijdverkorting te krijgen.

Boerenmacht voorspelcompetitie

De voorspelcompetitie wordt hervat als de eredivisie (in april?) weer door kan gaan. Data en tijden die er sinds het afgelopen weekend in staan tot aan het einde van het seizoen, zullen zodra er meer bekend is, opnieuw worden ingesteld.

Reacties:
appie happie16-03-2020 om 22:50

Het is een rare wereld op dit moment..ik kan er niets anders van maken..

Sterkte iedereen,ik heb het druk genoeg..werken  totdat ook niet meer mag..Dan ga ik  de tuin op orde brengen,paar wijntjes drinken...en voordat he t weet ist Pasen   daarna zal het toch wel weer beginnen(voetbal).Of ben ik nu te voorbarig.!!

Ben bang dat de huidige stand de eindstand zal zijn en dat de bal pas in aug.oid weer gaat rollen...

 

Dus pak je hengel maar,hopelijk mag dat,en ga langs de waterkant zitten.

Terug naar de jaren '70..

 De mazzel.

Ps @KEES  9.40 voor een flesje...nee  mij te duur  ..ik hou het bij 6a7 euro dan moet het ophouden.

Denk toch 1 week later dat voetbal moeilijk wordt dit seizoen..

Zoals mijn aanvangszin was    het is een rare wereld op dit moment.

 

 

kees16-03-2020 om 23:10

@ Appie

 

Gezien het feit dat het Noorden relatief "laat"" t.o.v. N-Brabant  is gestart met geinfecteerden/zieken, kan er inderdaad een strategie per regio komen de volgende weken,  en dat het indammen bijvoorbeeld zodanig prio heeft dat er langere tijd niet met publiek gespeeld kan worden...maanden lang, en het daarom einde seizoen ( medio mei ) wordt en de competitie wordt stopgezet. of in de zomer nog gespeeld?

Voor FC Groningen zou dat opschuiven van de competitie niet veel uitmaken al hopen sommigen nog op Play Offs.

Ik heb  zelf twijfels over het doorgaan van  al die sportevenementen en de publieke toeloop...er is immers meer dan voetbal 

We moeten afwachten:  een enkel glas  Chardonnay, gekoeld thuis  op zn tijd, dat kan trouwens  geen kwaad... maar wat als de drank op is??

(ik vind de Epicuro  Chardonnay uit  Italië zéér lekker en betaalbaar 

 

Nachtwacht17-03-2020 om 17:53

Ben heel benieuwd hoe de Eredivisie eindigt. De huidige stand, de eindstand lijkt me onwaarschijnlijk, want dan is 020 kampioen op doelsaldo en vliegt ADO er uit terwijl ze thuis nog tegen Emmen, Fortuna en Zwolle moeten spelen. Pluspunt is wel dat we dan weer boven die Fraiz'n zijn geeindigd.

23-03-2020 om 20:33

Juist bekend geworden dat de competitie tot 1 juni 2020 stil ligt. Conclusie is einde competitie. Kunnen de heren beleidsmakers hun vizier volledig gaan richten op het volgend seizoen. Jammer voor alle spelers die de club gaan verlaten dat het op deze manier moet. Natuurlijk levert dit voor de FC financieel de nodige noten te kraken maar heb er alle vertrouwen in.

Nachtwacht23-03-2020 om 23:04

Enige voordeel is dat we weer boven Hoerneveen zijn geeindigd

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!