Terug

Deel deze pagina:

Interview met nieuwe aanwinst Wessel Dammers

Door Redactie 3 reacties

Afgelopen middag had ons redactielid Wouter Pauwels een telefonisch interview vanuit de studio (FCG Radio) met Wessel Dammers. De aanwinst hoopt onder meer om snel de eerste training bij FC mee te gaan maken en kijkt daar naar uit. De foto in de header en de foto's in het filmpje (met toestemming) zijn gemaakt door Erwin Otten van Sportphoto Agency. 

Reacties:
Robba26-04-2020 om 16:41

Gaëtan Coucke schijnt de keeper te zijn die ze kwijt willen bij Genk en bij FC willen hebben. Geen idee of dit is ter vervanging van Hoekstra/Padt al heeft Padt nog 1 jarig contract.. Verder zijn ze nog bezig met Diemers en zou Stade Reims een bod hebben neergelegd bij FC.. To be continued Bron is voetbalbelgie.de

FCG-Forever26-04-2020 om 21:52

Zeefuik en Matusiwa nogsteeds hoog op het verlanglijstje van PSV las ik. Zeefuik wordt ook genoemd in Engeland en Frankrijk, vanuit het laatste land is tevens ook interesse voor Matusiwa. Voor van Kaam schijnt er Duitse interesse te zijn. Ben benieuwd wat er ondanks het corona virus gaat gebeuren met het elftal. Ik hoop dat we El Messaoudi, El Hankouri en Hrustić nog ergens kunnen lozen. Verder afscheid nemen van Absalem en Itakura proberen definitief vast te leggen. 

Robba26-04-2020 om 22:34

Je merkt wel dat er bijna geen grootverdieners zijn. Vermoed ook serieuze interesse in Padt, al lees ik dat tot nu toe  nergens. MJF kan een compleet nieuw elftal neerzetten. Laten we kijken of er nog een tropische verrassing uit de hoge hoed komt

 

Daarnaast, bij het kopen van spelers rekenen een aantal mensen op het forum zich rijk qua miljoenen. Vergeet echter niet dat er ook vaak nog een betaling plaatsvindt van de partij waarvan hij is gekocht.. Denk als je bijvoorbeeld een Suslov wil verkopen (eigen jeugd) rendabeler wordt in vergelijking met kopen van spelers. Vol op de jeugd inzetten snap ik wel, met goede mix van ervaring maar denk er wel om tegen welke voorwaarden er wordt gekocht.. Bij Doan bleef er immers ook niet veel over..

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!