Terug

Deel deze pagina:

Tijdelijk andere opzet Boerenmacht voorspelcompetitie

Door Redactie 2 reacties

Refererend aan de coronacrisis met daarbij de knagende onzekerheid of de competitie in zijn geheel kan worden uitgespeeld, is er dit seizoen gekozen voor een andere opzet van onze voorspelcompetitie. Daarnaast wordt er in verband met de Europese verrichtingen de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ, (die dit weekend zou plaatsvinden) op een later tijdstip ingehaald. Welke clubs volgen er nog meer? 

 

De eerste insteek was om dit seizoen geen voorspelcompetitie te doen. Maar anderzijds, zou dat jammer zijn want het geeft aan de site ook altijd weer een extraatje. Mensen vinden het leuk om mee te doen. 

Na lang wikken en wegen hebben we gekozen om er voor dit seizoen een bescheiden vorm aan te geven. Dat betekent dat je voorlopig per speelronde alleen de wedstrijd die FC Groningen speelt zult zien.

Uiteraard blijft het onze intentie om (in mei 2021) weer prijzen beschikbaar te stellen in de vorm van cadeaubonnen (1 x 75, 1 x 50 en 1 x 25 euro) die te besteden zijn bij de FanCorner. De enige voorwaarde die wij daaraan verbinden is dat er over het seizoen 2020/21 meer dan 25 wedstrijden zijn gespeeld. 

Laten we hopen dat we er met zijn allen in gezondheid goed doorheen (blijven) komen en dat onze trots van het noorden ons in positieve zin gaat verrassen! 

Met groen-witte groet,

Webcrew Boerenmacht   

Reacties:
auke10-09-2020 om 08:58

Wel jammer 

Snooze12-09-2020 om 11:35

begrijpelijke keuze! fijn dat er toch weer een voorspelcompetitie is! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!