Terug

Deel deze pagina:

Combiteam FC Groningen speelt gelijk tegen HHC Hardenberg

Door Redactie 0 reacties

Een combinatieteam van FC Groningen speelde vanavond op sportpark De Boshoek in Hardenberg een oefenwedstrijd tegen tweededivisionist HHC Hardenberg. Een oefenwedstrijd waar geen ruchtbaarheid aan gegeven was. Bij HHC speelden een paar oud  Groningers zoals Matthijs Hardijk, Nick Borgman, Rutger Etten. Joel Amakodo was geblesseerd. Verder speelden o.a. oud profs Gersom Klok, Tim Siekman (beide overgekomen van FC Emmen) en Jurjan Mannes (Cambuur) mee. FC Groningen trad aan in de volgende basis:

                               Nigel Bertrams

 Nicklas Strunck, Milan de Koe, Leonel Miguel, Thomas Poll

Joel van Kaam, Sam Schreck, Ahmed El Messaoudi, Kian Slor

                   Thijs Dallinga, Romano Postema

FC Groningen nam direct het heft in handen en in de 2e minuut was het Thijs Dallinga die de 0-1 binnen schoot, assist Kian Slor. FC Groningen bleef aandringen en de Hardenbergers kwamen nauwelijks over de middenlijn. De Groningers creëerden goede kansen maar het duurde lang tot de dik verdiende 0-2 op het bord kwam. Romano Postema, nadat hij een paar kansen om zeep had geholpen, schoot gedecideerd de 0-2 binnen. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kwamen Ayoud Haddad, Yannick Hettinga, Mo el Kharbachi, Nicolas Talo en Max Hamelink in de ploeg voor Kian Slor, Milan de Koe, Joel van Kaam, Sam Schreck en Thomas Poll.

Na een paar minuten hielden 2 lichtmasten er ineens mee op zodat het donker was in een hoek. Niet veel later vielen alle lichtmasten uit en werd het donker op het sportpark. De mensen van HHC hadden ca 10 minuten nodig om alles te herstellen. Er veranderde eerst niks aan het spelbeeld. De Groningers bleven de betere ploeg totdat er heel slecht werd uitverdedigd en het zo ineens 1-2 stond. De geheel vrijstaande Stef Kapteijn kreeg de bal zo maar voor de voeten en liet Nigel Bertrams kansloos, 1-2. HHC werd daarna sterker en sterker en zo ontstond een mooie wedstrijd.

Kansen waren er aan beide kanten en de grootste waren toch voor HHC. Het was HHC dat op gelijke hoogte kwam nadat een voorzet van links op het hoofd terecht kwam van Serge Fatima. Hij kopte de bal via de onderkant van de lat en de grond binnen. De prima spelende Thijs Dallinga had nog de winnende treffer op de schoen toen hij de keeper omspeelde, alleen een HHC speler kon met een sliding op de doellijn een treffer voorkomen. Zo bleef deze oefenwedstrijd op 2-2.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!