Terug

Deel deze pagina:

PEC Zwolle cancelt oefenduel tegen FC

Door Redactie 12 reacties

De oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle gaat niet door. In Zwolle is men op zijn zachtst gezegd nog steeds 'not amused' over de handelswijze van technisch manager Marc-Jan Fledderus inzake de transfer van Alessio Da Cruz. De Blauwvingers dachten rond te zijn met Da Cruz, die afgelopen vrijdag zelfs al medisch gekeurd was. Fledderus die daar een stokje voor stak, is van oordeel dat hij alles volledig volgens het boekje heeft gedaan en alles netjes via Parma en het management van Alessio heeft afgehandeld. 

Bij monde van Mike Willems laat de technisch manager van PEC Zwolle weten dat de woede wel voorbij is, maar dat men het beter vindt elkaar even niet te treffen. (bron VI)

Update 16.25 uur - RTV Noord bericht dat Mike Willems via de app contact heeft gehad met Mark-Jan Fledderus. De ergste kou blijkt inmiddels uit de lucht. Echter het oefenduel tussen Zwolle en Groningen zal niet worden gespeeld. Volgens Willems was er met name consternatie bij de achterban van beide clubs en voor Zwolle zijn er meerdere opties om tegen te oefenen....

Reacties:
kees05-10-2020 om 13:43

@ Appie Happie

Da Cruz die vrijdag jl een contract voor éénjarige huur met koopoptie heeft getekend bij FC Groningen, heeft dus gehandeld in opdracht van zijn club Parma en zijn zaakwaarnemers.  Zo is de woede van PECZwolle bekoeld via het schrappen van dat oefenduel, wat ik al verwacht had (en over schreef). 

Het blijkt in de praktijk met transfers dat goed vooroverleg en snel handelen van de TD essentieel is, en na de flater van Fledderus rond Diemers, toen hij door Diemers-Fortuna Sittard en Feyenoord met een "kluitje het riet ingestuurd werd", blijkt hij dit keer  tot op het laatst alert op deze transfer  geweest te zijn. 

Hulde MJF hiervoor ! 

A Matter of Honor05-10-2020 om 16:21

Ik dacht eerst dat de oorlog uitgebroken was tussen FC-Groningen en PEC, maar dat valt dus mee. Er vallen dus geen doden, alleen een paar traantjes van Mike Willems, ja en Fleddie stoot zich geen twee keer aan dezelde steen, dat heeft hij wel geleerd met de soap rond Diemers.

Andries05-10-2020 om 14:19

De KNVB moet de regelementen aanpassen.

Alleen zwart op wit telt.

Ja is nog geen handtekening gezet.

Het kan dan nog alle kanten op.

Dus spelers kunnen gerust ja,ja,ja zeggen.

En zoveel ja's zeggen als zij willen.

Niks aan de hand.

Dat moeten de clubs  weten.

PECh voor PEC.

Ik zou de rekening voor gemaakte kosten naar de FCG sturen.

Dan is de zaak afgedaan.

Dat de oefenwedstrijd niet door gaat is normaal menselijk.

In anders om geval zou de FCG ook niet spelen.

Nu maar weer vooruit met de tijd.

Als Harroui niet komt is zoals ik las Anas Tahiri ook ok.

Zeker een versterking.

Een Belgisch bijtertje.

 

  

Hoekie05-10-2020 om 14:51

Zeer begrijpelijk dat PEC nu even geen trek heeft aan dit oefenduel. Ik kan mij voorstellen dat zij een vieze smaak in de mond hebben van deze coup. Een speler die al gekeurd is, een overnachting heeft gehad, voorgesteld aan een aantal spelers van PEC en doodleuk zegt dat Parma nog geen akkoord had met PEC heeft wellicht de waarheid vertelt, maar een of meer partijen hebben niet fatsoenlijk gehandeld naar mijn smaak.

RooieRed05-10-2020 om 15:04

Wat kinderachtig gedoe, meer volwassen worden lijkt me beter voor PEC. Mike ziet dat klaarblijkelijk ook in 2e termijn in en wordt verstandig door de oefenpot te annuleren. Waarom al dit gedoe in de pers breed wordt uitgemeten, is nogal bizar. 

Bikkel 05-10-2020 om 17:07

Juist!! 

Ronnie 05-10-2020 om 15:17

Beetje Huilie Huilie vanZwolle, net als wij deden bij Diemers trouwens. Toen schreeuwden wij moord en brand. Maar had Mark Jan zijn handje overspeelt.

We weten toch dat de wereld van het voetbal een groot riool is waar intergriteit en respect woorden zijn die niet in het woordenboek staan? 

Zonder gene worden nog steeds voetballertjes geronseld en weggekaapt bij elkaar. De drie grote partijen hadden een heerenakkoord voor de jeugd, maar dat is door alle 3 al opgeblazen omdat ze zich toch niet konden houden aan de afspraken om te scouten en te ronselen.

Dat weet PEC ook wel natuurlijk, zorg dan gewoon dat die vent La Cruz als hij daar komt en kennis komt maken gelijk de handtekening zet. Twee printjes draaien, goedwerkende pen erbij en je bent er.

Dat PEC dan de oefenwedstrijd afzegt, ook prima. Boeien. Zoek je toch een ander op. Bel Cambuur maar en je speelt alsnog een potje. Niet zo moeilijk doen.

Valt me wel op dat dat V.I. een beetje sensatie aan het zoeken is. Krabbendam bij Feyenoord, nu dit gevalletje wat wordt opgeblazen, eerder ook al gevalletje Padt.

Nog 24 uur. Spitsje der bij Fledderus? (niet weer nivo Redan,dan liever niets)

kees05-10-2020 om 15:52

PEC betekent:  Pen kapot en Einde  Copiëren 

Ronnie 05-10-2020 om 16:07

Zeker Kees, 

Ik verdenk PEC ervan gedurende de periode dat ze met FC over een oefenwedstrijd spraken, al met een andere partij (Utrecht) contact te hebben gehad. Het blijkt nu dat PEC aanstaande donderdag niet tegen FC oefent, maar tegen Utrecht.

Dat riekt naar kwade opzet. Men wilde nooit tegen ons oefenen en gebruikt nu De La Cruz als argument.

Schande! 

Wel weer goed dat PEC die ellendige kunstgrasmat eruit heeft gehaald. Dat is een puntje voor PEC. Ook een puntje voor PEC dat ze ons destijds de beker kadoo hebben gedaan. Dat was pas euforie.

TomOkker05-10-2020 om 16:12

Ik zou de concurent ook niet sterker willen maken door te oefenen met nieuw in te passen spelers. 

Fan op afstand05-10-2020 om 16:36

Wat voor rechten heb je als je geen overeenstemming hebt met Parma en de speler? Als dan een andere partij de boel wel regeld heeft dan denk ik dat je eens goed na moet denken. Ga nu uiteraard af wat ik lees en hoor.

opa05-10-2020 om 16:38

Wij krijgen altijd een paar dagen later te horen of er een nieuwe speler bij komt of niet, dat houdt in dat Fc met iets rond zou kunnen zijn, er worden nu namen genoemd terwijl Fc misschien al rond kan zijn met een ander, of niet

kees05-10-2020 om 16:55

MJF heeft vannochtend ( maandag ) gesteld dat ze nu drie keer een bod hebben uitgebracht op Harroui en nog geen antwoord hebben gegeven. " zeg dan wat je vind " zegt Fleddi....

Ik denk dat Sparta een beetje grootspraak speelt door rond Harroui te kunnen schermen naar andere clubs toe over de geboden bedragen voor Harroui.  En verder zijn ze natuurlijk jaloers dat wij Da Cruz hebben binnengehaald...

Als Harroui werkelijk naar Groningen wil dan zal Sparta  toch moeten meewerken?  schat de kans nu op een transfer Van de centrale middenvelder  minder dan  20%   -

En Fleddi:  schakel dan nu maar naar plan  B...toch? 

Grunnfanatic05-10-2020 om 19:13

Mooi te horen dat er nu vaak gezegd wordt "Als hij naar Groningen wil moet Sparta gewoon meewerken ". Enkele weken geleden was het Matusiwa die Groningen wilde verlaten. Toen was dat een stumper die aan zijn contract gehouden moest worden, desnoods een jaar op de bank. 

appie happie05-10-2020 om 17:02

MarkJan zit in Rotterdam,op het kasteel van Stee..

De laatste plooien recht te trekken.Nu v Stee of ik schakel naar Rkc..zeg maar.!!

v Stee rent naar de kast pakt zijn zwaard en...

Toen viel de stroom uit..

kees05-10-2020 om 17:09

eerder vandaag kwam Hans Kraay jr. langs en toen zei Van Stee: "gefeliciteerd...tegen jou kan ik niet liegen"...

wat een gepamper en ijdeltuiterij

Lekker dat we Chabot voor niet-teveel-geld hebben gehaald en snel en goed hebben verkocht

kasteelclub...pff    zeg maar die carnavalsvereniging van wijlen Barry Hughes en wijlen de nachtburgemeester Deelder

appie happie05-10-2020 om 17:21

Het wordt nog een hete avond en dan bedoel ik niet de temperatuur buiten.

@Kees..dan maar naar Rkc..dat is nog goedkoper ook..

 

Eigenlijk denk ik dat Sparta nog overstag gast zo tegen 21.00 vanavond..dit bedrag kunnen ze niet laten lopen..let maar op..

Fan op afstand05-10-2020 om 19:02

Als er nog wat bij komt dan is het of transfervrij of komt uit Nederland want veel landen gooien vannacht om 00.00 uur de transferperiode op slot. Dus als er nog wat uit het buitenland komt horen we dat heel snel. En dat is ook met Harroui want Sparta wil ook nog bijkopen dan en die gaan dan met hetzelfde probleem zitten.  Maar als er wat uit Nederland bij komt waarom dan niet eerder zaken doen? Dus mijn verwachting is dat dit wat we nu hebben de klus moet klaren tot in ieder geval tot de transferperiode in de winter. Een echte winterstop krijgen we dit seizoen niet.

appie happie05-10-2020 om 19:04

Sluit de markt vannacht om 00.00 uur of morgen nacht?ik weet het niet precies..ik dacht deze nacht.!

 

Ben er al achter in Nederland sluit de markt morgen nacht 23.59..binnenlandse tranfers kunnen ook morgen nog geregeld worden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!