Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen deelt de punten met Utrecht

Door Redactie 35 reacties

Een 0-0 eindstand, en daar mocht FC Groningen het meest gelukkig mee zijn. De Trots van het Noorden kwam nauwelijks tot kansen. De gasten die in de eerste helft één uitgespeelde kans hadden, waren na de pauze veel gevaarlijker en meerdere keren dichtbij een goal. Dankzij uitstekend keeperswerk van Padt werd erger voorkomen en werd een kostbaar punt bijgeschreven.

eerste helft
Groningen begon met veel druk vooruit hetgeen resulteerde in afzwaaiers van Joosten en El Messaoudi. In de tiende minuut de eerste gele kaart voor Dankerlui na een stevige ingreep. Binnen een kwartier, een grote kans voor Utrecht. Kerk bracht Gustafson in stelling, via de voet van Padt zeilde de bal over het doel. De hoekschop die volgde was ongevaarlijk. 

Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht. Er waren mogelijkheden voor Lundqvist (kopbal over) en El Messaoudi (schot naast).

Ondanks het meerdere van het balbezit en de wil om druk te blijven houden lukte het Groningen niet om een bevrijdende opening te vinden. In duel tussen Matusiwa en Kerk leek de Utrecht speler behoorlijk geblesseerd maar kon uiteindelijk verder. Op slag van rust kopte El Messaoudi een voorzet van Joosten naast.

tweede helft
Beide teams begonnen ongewijzigd. Ondanks de druk van de thuisploeg ontstond al gauw weer een grote kans voor de gasten. Padt voorkwam met een weergaloze redding een vrijwel zeker doelpunt van Van de Streek. Kort daarna leek Sylla in een andere situatie wel te gaan scoren, echter was er buitenspel geconstateerd. De druk op FC nam meer en meer toe. Strand Larsen ging als tweede Groninger op de bon. Een harde schuiver van Kerk werd gepakt door Padt. 

El Messaoudi kreeg geel nadat hij de knie aantikte van Warmerdam. El Hankouri en La Cruz werden ingebracht voor Strand Larsen en Joosten. En wederom was het Padt die zijn doel schoon hield op een hard schot van Ramselaar. Van Hintum pakte kort daarna de vierde gele kaart. De gasten die aanvallend zich veel meer lieten zien kregen twee kansen achter elkaar die beide door Padt onschadelijk werden gemaakt. Elia maakte zijn opwachting voor Sylla.

Arjen Robben maakte het slotkwartier vol voor Lundqvist. De grip leek wat meer terug te komen. Er was nog een moment dat Kerk in duel met Itakura naast schoot en onbedoeld door de Japanner werd geraakt. Het spel mocht zonder verder. Matusiwa ging als vijfde Groninger op de bon na een tackle op de ingevallen Arzani. De vrije trap vloog in de muur. Gudmundsson was de vierde Groninger wissel die na weken blessureleed Van Kaam mocht aflossen.

Er kwamen vijf minuten bij. Da Cruz schoot nog ruim voorlangs. 

FC Groningen blijft voorlopig op de 7e plek en speelt volgend weekend uit tegen Fortuna Sittard.

Opstelling FC Groningen: Padt, Dankerlui, Dammers, Itakura, van Hintum, El Messaoudi, Matusiwa, van Kaam, Lundqvist, Larsen, Joosten 

Opstelling FC Utrecht: Nijhuis, van de Maarel, Sint Jago, Hoogma, Warmerdam, Maher, van de Streek, Gustafson, Kerk, Sylla, Ramselaar 

Reacties:
Groen hart18-10-2020 om 19:31

Itakaru en Padt de uitblinkers. Verder saaie pot .

TomOkker19-10-2020 om 06:54

Het was alles behalve saai.

TomOkker19-10-2020 om 06:54

.

Steve Goble18-10-2020 om 19:40

Padt en Itakura inderdaad heel goed! Strand Larsen ook sterk hoor. Hield de bal goed vast en bleef maar lopen om de verdediging onder druk te zetten. Joosten begon ijzersterk, later niet meer gezien. Wordt wel enthousiast van het fanatieke spel van onze FC!

TomOkker19-10-2020 om 06:53

Dat valt wel mee als je kijkt wat het oplevert, tot nu toe enkel waardering voor z'n inzet maar z'n spel moet beter. Ik maak mij best wel wat zorgen om Larsen, als er voorin geen betere afstemming komt dan verwacht tot aan de kerst geen enkele goal van hem.

Marco18-10-2020 om 19:48

Eerste helft werd er aardig gevoetbald. Opbouw op het middenveld ging wel teveel mis, daar kreeg Utrecht ook een grote kans uit. Aanvallend ontbreekt toch een idee hoe we een doelpunt gaan maken.  

Tweede helft was minder. Afstand tussen de linies werd steeds groter. Zonder Larsen bijven er voorin een paar speeltuinvoetballers over. Hoekschoppen kan ook nog een stuk beter. Dankerlui kan dan beter rand 16 staan die heeft een aardig afstand schot.

Danzij Padt en de nipt buitenspel bij het afgekeurde doelpunt weer puntje erbij. 

corinti18-10-2020 om 19:49

Strand larsen een aanspeelpunt?Nou qua techniek mag ie nog wat bij leren.Laat veel ballen van zijn schoen schieten.Moelijk om dan aan te sluiten.Zijn inzet maakt iets goed.Maar deze jongen mist nog veel voor een goede spits.

Hankouri idem..laatste wedsrijd voor hem.Ook lunquist te trage balbehandeling,een onvoldoende.De rest mag blijven staan.Op deze drie na allemaal een voldoende,Pad een 8.Utrecht ook matig,wel beste kansen..gevaarlijker.Een punt was maximaal.dus resultaat prima..

TomOkker19-10-2020 om 07:17

Om te beginnen, stop er eens mee om iets te vinden van het spel van de tegenstander want je hebt een tegenstander nodig om zo te spelen. De meesten kunnen amper 1 speler analyseren enkel veroordelen, je vraagt je dan vaak af op basis waarvan. Voor de rest ben ik het met je eens.

Zeeman18-10-2020 om 19:57

Punt gehaald dankzij Itakura, maar vooral door Padt, die keepte als vanouds. Waarom Balk er niet in ipv Hankouri?

 

campesino18-10-2020 om 19:58

Je kan er uren over lullen, maar het is hetzelfde liedje als vorig jaar. Geen goals. Gelukkig dat buijs de boel weer heeft dichtgetimmerd en zoedoende pakken we wel wat puntjes. Maar er is geen ruk aan.

Hgz18-10-2020 om 20:06

Het blijkt maar weer eens dat er een creatieve middenvelder ontbreekt die het spel verdeeld. Al jaren  trouwens. Maar eigenwijze fledderus vond van niet en had andere prioriteiten om spelers te halen. Dan krijg je dit soort wedstrijden.

ChiChi18-10-2020 om 20:07

Onbegrijpelijk: Buys zijn lieveling El Hankouri in laten vallen!!!!   Waarom geen Balkie????

Lundquist slechtste man van het veld!!!

Padt en Itakura waren de beste bij de FC.

Larsen en Matusewa ook wel oké.

Johan18-10-2020 om 20:18

Prima resultaat tegen een ploeg met meer geld. Was ook te zien de 2e helft. Lunqvist speelde idd niet best. Snap ook niet waarom er niet voor Balk gekozen werd. Maar goed volgende week nieuwe kansen!

Pietjepal18-10-2020 om 20:24

Pats pats pats goal. Dat ontbreekt nog. Mooi dat Robben er weer een kwartier heeft in gestaan. Ik zie hem nog wel het hele seizoen spelen als ie dit vast kan houden. Rest team moet eerst nog vertrouwen krijgen in zichzelf qua hardheid. Gelijkspel tegen Utrecht had en ik vooraf voor getekend. Zou wel een extra trainer willen voor balbezit en aanval. Vindt Buys daarin tot dusver niet imponerend.

TomOkker19-10-2020 om 07:07

Objectief gezien is dit de beste analyse tot nu toe. Nu alle spelers nagenoeg uit de lappenmand zijn, is het nu tijd om aan elkaar te wennen en spelritme op te doen. Je zag het aan van Kaam, draait uitstekend weg en i.p.v. bal naar voren inspelen draait hij nog een keer en speelt terug en dat met 5 - 6 man voor de bal. Dit heeft allemaal te maken met vertrouwen en lef. Maar als je net spelers voor je hebt die net zijn ingevallen dan snap ik deze actie maar hij had natuurlijk in moeten spelen of cross naar Robben maar goed dat is voor later.

Andries18-10-2020 om 20:46

Geen bal aan.

De bal had een offday.

Traag combinatie voetbal.

Geen flitsende aanvallen.

Alleen opbouw van achteruit.

Hetzelfde liedje.

Geen amusement.

Dood katoen voetbal.

FC Utrecht ging op het laatst voor de winst.

Dank zij Padt gingen de goed ingeschoten ballen er niet in.

Waarom moet Padt steeds de show stelen.

Recept: puur aanvallen met risico van balverlies voorin.

Buijs had deze keer zijn mond vol tanden.

Geen geschreeuw te horen.

Had een offday.

Kan gebeuren.

Robben begint zich aan te passen en zakt in het FC moeras weg.

Als ik Robben was nam ik de benen en ging ik voor een beter team voetballen.

Ver weg van Buijs in zijn combinatie pak.

Lekker fris voetballen, als ware het zaalvoetbal.

Of putje voetbal.

Iedere ploeg kent het opbouw voetbal en weet daarop te anticiperen.

Terug naar fris vooruit voetbal.

De beuk erin.

Stormlopen.

Niet voetballen volgens het boekje.

Iedere voetballer kent de tekst.

Buijs is net als Trump.

Grote mond, maar daden ho maar.

Geen tweede termijn voor Buijs.

Het verhaal heeft geen einde.

Het is bedtijd.

Ik stop maar.

kees18-10-2020 om 21:02

kom ik een keer NA  @Andries

trouwens: nee! het is tussen ons geen wedstrijd,

maar man-o-man:  wat valt er hierna nog te melden

dat hout snijdt, over Gro-Utr ?

einde weekend staat de FC G op plaats 7, met 7p uit 5 wedstrijden

maar Utrecht, Zwolle en AZ hebben nog een wedstrijd tegoed

en daarom staat er een vertekend beeld;

Dit was weer eens een potje om niet te mogen verliezen

een aanval die niet scoort

een matig middenveld vandaag, wel veel overtredingen en gele kaarten

Maher, Elia en Kerk werd het zwijgen opgelegd

Een wedstrijd om snel te vergeten, zo saai voetbal

dankzij Padt werd het vanmiddag  geen afgang !

ben benieuwd of dit elftal werkelijk nog kan groeien

want gelijk spelen op  déze manier is een magertjes resultaat,  althans dat vind ik ervan

 

JPS18-10-2020 om 21:37

Neem aan dat er mensen zijn die deze bijdrage mooi vinden ik skip gelijk door en dan .......... immiteert iemand Andries

Mbt de wedstrijd - onbegrijpelijk dat Buys Lundqvist laat staan die speelde dramatisch en daarna komt met El Hankouri. Kom gelijk met Balk en speel niet zo verdedigend  aub niet om aan te gluren.

 

kees18-10-2020 om 22:06

@ JPS:  wij hadden ook diezelfde  gedachte als jij  over het vertoonde spel en de tactische wissels

Dat Buys nog niet ziet dat ze zonder die drie snelle reflex-reddingen van Padt, gewoon deze wedstrijd met 0-3 verloren hadden dankzij deze tactiek

 

A Matter of Honor18-10-2020 om 22:17

De keuzes op dit forum zijn gemaakt. Niet één maar twee pispaaltjes, Hankouri en Buijs ( zelf invullen wie de grootste pispaal is) en zoals gewoonlijk staan de beste stuurlui aan de wal. Tegen dit FC-Utrecht was geen eer te behalen en mogen Padt op de blote knieen danken dat er een punt is gehaald. Volgende week Fortuna uit..........moet kunnen...........hopen we maar op!!

JPS19-10-2020 om 15:11

@ A matter of honor  - dus als je kritiek uit gelijk pispaaltje ?  Ik benoem gewoon hele zwakke voetballers aan de FC kant gisteren. En Buys zal zijn redenen hebben om deze 11 op te stellen maar ik begrijp het niet.

 

A Matter of Honor19-10-2020 om 18:46

Je begrijpt het niet JPS. Zal ik het dan eens uitleggen. Er wordt al maandenlang geouwehoerd over één speler, dat die zo slecht zou zijn, en dat is dan Hankouri, zogenaamd het lieverdje van Buijs. Tevens staat Biujs, in de ogen van supporters hier op dit forum,te schreeuwen als een gek langs de lijn.Specifiek deze twee worden geregeld genoemd om hun doen en laten. Biujs schreeuwt niet naar de spelers maar coacht zijn spelers en moet dan wel eens iets hader roepen dan normaal. Voor wat betreft Hankouri, die speler doet z'n best en weten allemaal dat het geen Messi is, er lopen wel meer spelers bij de club die even niet beter kunnen. Daarom vind ik het zeer overdreven om steeds deze twee mensen te noemen. Het mag ook wel eens gezegd worden dat we een prima stel spelers bij de FC-Groningen hebben die goed kunnen meedraaien in het linkerrijtje.En let wel.....het zijn bijna allemaal jonge knullen die alleen maar beter kunnen worden......ook Hankouri! Het zij maar gezegd.

Fan op afstand18-10-2020 om 23:05

Och een punt is wel te waarderen want als Utrecht in de 2e helft beter met de kansen was omgesprongen dan hadden we nu nul punten. En uiteraard Padt heeft zichzelf prima verkocht want was de rots in de branding. En blijkbaar is het makkelijker zich te motiveren voor Ajax dan voor Utrecht. Jammer dat Robben de bal afspeelde ipv zelf te schieten. Hadden het ook zo nog maar 3 punten geweest. Of dat terecht zou zijn geweest is te betwijfelen maar het is 1 punt geworden. Kan daar mee leven.

off topic. Feyenoord zit achter Harroui aan. 

kees19-10-2020 om 00:12

Harroui halen  is een gepasseerd station denk ik... Ze hadden moeten doorpakken, en dan had het eltal de eerste competitiehelft veel beter "gestaan"; maar ook al komt er een nieuwe ronde waar ook wellicht grotere clubs mee gaan bieden...weinig kans voor MJF bij deze speler bij die hoge vraagprijs.

Nu waren Lundqvist, Gudmundsson en La Cruz, Robben en Joosten niet opvallend in hun aanvalsspel

 

Nevinsrow19-10-2020 om 08:58

Ik denk dat we onze handen mogen dichtknijpen met een punt. We hebben geen uitgespeelde kansen gehad en geen normale bal tussen de palen gekregen. Utrecht had de mogelijkheid om met drie punten naar huis e gaan. Vooral in de tweede helft creëerde Utrecht goede kansen via Kerk. Goede voetballer is dat. 

Het is voor de FC moeilijk om het spel te maken. Het is wat stroperig. Geen snelle balcirculatie, terwijl daar wel de technische mensen/mogelijkheden voor zijn. Ik vind dat Dankerlui zich ontwikkelt aan de rechterkant. Dammers vind ik wat traag en onzeker ogen.

De spitsen zijn eigenlijk niet in de buurt van de goal geweest. Dat vind ik zorgelijk. We blijven opbouwend continu met vier man achterin staan. Ik zou graag iemand zien die doorschuift naar het middenveld. Nu wordt van Kaam elke keer gezocht, maar die kan het niet alleen.

Al met al een punt gewonnen gisteren

Roelofsky19-10-2020 om 09:27

Ook zo genoten van het vertoonde spel van onze FC. Tikkie terug en tikkie breed en een tempo van 0.0.maar het stond mooi compact maar er is werkelijk waar geen zak aan om naar te kijken... O ja die wissels ... ook daar zakte mij de broek vanaf waarom geen Balk trainer ???

appie happie19-10-2020 om 09:51

Volgende week zondag wordt een vroegertje...11.15 Fortuna uit..ivm eindigen zomertijd zal het raar voelen...

Idd tikkie terug enzz net als vorig jaar ik weet wel we zijn geen Ajax  maar enige drang naar voren mag wel toch.

De ene keer win je daarmee de andere keer ga je op je bek.

Ik kies dan meer voor de risico's die je dan neemt.Je krijgt dan tenminste meer een wedstrijd..

Nouja er zullen wel mensen zijn die het er niet mee eens zijn...die eillen leunen op de verdediging en willen risoco's uitsluiten..

En als je toch op de counter wil spelen dan breng je op start je met Balk..toch!!!

Hopelijk wordt het wat met onze aankopen ik zag Advocaat gister smoezen met Harroui,Advocaat heeft ook al gezien dat Diemers niet van Feyenoord niveau is.Dus denkt hij Harruoui kan in de winter wel naar ons,hoeft hij ook niet te verhuizen.

 

Bas3819-10-2020 om 11:03

Saaie wedstrijd niet om aan te zien en achtelijke wissen hoe slecht moet hankouri nog spellen voordat ie niet meer speelt ik had liever balk gebracht

grunn196719-10-2020 om 11:41

Eerste helft was leuk van groningen kant, 2de helft bij vlagen weggespeeld door utrecht. Padt heeft ons een gewonnen punt bezorgd. Het is wel duidelijk dat de Fc niet kan aanhaken bij ploegen als utrecht en vitesse. Hele opgave om een doelpunt te maken, gisteren ook weer duidelijk. Voor de neutrale kijker is Fc Groningen niet om aan te zien. (algemene tendens) We zullen niet degraderen en moeten teren op wedstrijdjes tegen ajax waar vol passie en strijd wordt gevoetbald. Verder een armoedige selectie, gelukkig zijn er nog 5/6 ploegen die nog slechter zijn en wat helemaal niet op voetbal lijkt.

brummie19-10-2020 om 12:07

Vond dat FC eerste helft FC behoorlijk spelen. Utrecht kreeg maar 1 kans, maar stond erg compact tegen FC. Tweede helft kreeg FC het moeilijker en uiteindelijk een mooi punt, mede dankzij een uitstekend keepende Padt. Vond het zelf geen saaie, maar een interessante, en tot op het laatst spannende pot om te zien.

Doordat er geen goals vielen, brak de wedstrijd niet open. Utrecht, met de ambitie om de top drie aan te vallen, vond ik ook gezien hun defensieve speelwijze tegenvallen. Utrecht heeft snelle spelers voorin, en speelden op de counter. 

Fijn dat Robben  en Gudmondsen weer terug zijn bij de selectie, en dat Joosten en Cruz minuten hebben gemaakt. Joosten startte erg goed, viel daarna wat terug. Persoonlijk vond ik Itakura, van Kaam en Matisuwa erg goed.  Padt uitblinker, maar denk ook verder een behoorlijke teamprestatie. 

 

 

 

Marco19-10-2020 om 12:49

Laat Van Hintem en Dankerlui de ballen maar blind  de 16 in gaan trappen vanaf de flank. Larsen en Lundqvist kunnen wel aanvallend koppen. Deze speelstijl zorgt voor spektakel voor het doel. Meeste verdedigers en keepers in de Eredivisie zijn ook matig met hoge balken. Bij balverlies heb je altijd nog 9 spelers achter de bal.

Enige echte kans kwam ook door een voorzet van Van Hintem, waarbij de bal werd overgekopt.  

campesino19-10-2020 om 12:54

Wat is er met suslov aan de Hand? Begon de competie veelbelovend, maar na zijn contractverlenging geen minuut meer gespeeld. ?????

brummie19-10-2020 om 13:21

Suslov zat tegen Utrecht  op de bank volgens mij

ChiChi19-10-2020 om 13:40

Ik denk dat Buys liever zijn lieveling El Hankouri in laat vallen dan Suslov en Balkie!!!!!!

 

kees19-10-2020 om 14:58

Balk heeft nog een (jeugd?)contract tot zomer 2021: afkoopsom 150.000.  Ook op Fox werd door de commentatoren vóór de wedstrijd bij deze speler stilgestaan... wakkergeschud door goal op Ajax, of zitten er meer clubs te azen op dit joch....dan zou je tochspoedig   een verlengd contract bij FC Groningen verwachten ? 

Herman Badkuip19-10-2020 om 15:45

Spannende wedstrijd tegen FC Utrecht van begin tot eind. Stabiel en compact FC Groningen met als meest opvallende spelers : Padt, Itakura, Dankerlui, van Hintem, Matusiwa en van Kaam. Ook veel spelers, die na hun blessures minuten moeten maken of nog maar net bij de FCG spelen, zoals : Joosten, Gudmondson, Robben en Da Cruz. Als we een paar weken verder zijn, zal het team veel beter op elkaar ingespeeld zijn en kunnen ook de talentvolle jeugdspelers als Balk, Slor, Suslov en Poll weer hun minuten pakken! Tot die tijd kiest Danny Buijs voor zekerheid in alle linies. Komt vast wel goed hoor, heb er alle vertrouwen in dat ons FC Groningen mee gaat doen om de plekken voor Europees voetbal. Wellicht dat wij ook weer succesvol zijn in de wedstrijden van de KNVB-beker, waarmee wij ons weer rechtstreeks kunnen plaatsen voor de groepsfase van de Europa League! Wel een goede zaak om onze talentvolle spelers voor meerdere jaren vast te leggen, want inderdaad de kapers liggen op de loer......Laten we geen enkele  tegenstander in de eredivisie onderschatten, elke wedstrijd zal weer lastig zijn! Je ziet 't aan de resultaten van alle clubs, iedereen kan in de eredivisie van iedereen winnen!

TomOkker19-10-2020 om 18:22

Groen hart19-10-2020 om 17:08

Herman is spannend sarcasme ? Ik Hoop het toch wel . Wat een zaadpot was dit 

Herman Badkuip19-10-2020 om 18:35

Nee Groen hart,  absoluut géén sarcasme hoor, meer een realistisch beeld van de wedstrijd. Geen hoogstaand duel, maar 't bleef tot het einde toe spannend....eerste helft was FCG iets sterker en tweede helft kreeg FC Utrecht de meeste kansen, beide partijen hadden kunnen winnen. 

A Matter of Honor19-10-2020 om 18:55

Als dit een zaadpot was ,dan kan ik er nog wel een handvol wedstrijden opnoemen. De enigste pot die dan toch wel het aanzien waard was, was Ajax-SC-Heerenveen, Maar dan Vitesse-ADO met een uit z'n bol gaande Tannane, zitten we daar dan op te wachten? 

brummie19-10-2020 om 17:10

Ik vond het ook een spannende pot. Zaadpot: sarcasme?

Andries19-10-2020 om 19:07

Zijn er nog Buijs supporters?

Buijs voetbal went.

Hoe je het ook wend of keert.

Je moet de smaak te pakken zien te krijgen.

Net als klassieke muziek moet je je er eerst door heen worstelen.

Alsof het een rijstebrij berg betreft.

Als je er door heen bent kom je in een soort wahalla.

In Amerika roept Trump Amerika eerst.

Wij moeten ook de FC steunen met de FC eerst. 

Met groene petjes op de tribunes met FC eerst.

Dat geeft de burger moed.

De spelers worden geindoctricineerd.

Dat geeft vleugels.

Trump effect.

Helaas helpen de rode petjes Trump niet.

En de groene petjes ook niet.

Weg met Corona en Trump.

Twee vliegen in 1 klap. 

Wij moeten het voetbal benaderen in de schoenen van Buijs.

Anders ga je het niet begrijpen en leuk vinden.

Allemaal Buijsjes op de tribunes en maar schreeuwen.

Zal wat zijn.

Wij hebben Corona, Trump en Buijs.

En wie nog meer.

Wat een toestand.

Op dit forum wordt ik gechockeert door forumleden.

Steeds meer bijval voor Buijs.

Waar gaat dit heen.

De bal moet maar eens een flinke trap onder zijn achterste krijgen en in het heelal verdwijnen.

En nooit meer terug komen.

 

kees19-10-2020 om 22:49

dus ...ik kan wat jou betreft net zo goed mijn krant opzeggen ?? 

Ronnie 20-10-2020 om 02:14

El Kayati halen voor creatieve middenvelder die goals kan maken. Mag weg bij El Nasr, contract ontbonden, en was bij ado altijd een van de beteren.

hertopwil20-10-2020 om 07:05

Zeker mee een Ronnie,zou een toegevoeggde waarde voor de Fc.

Trouwens buijst was toch bevriend met EL KAYATI. en weer een met  veel routine.

appie happie20-10-2020 om 07:28

Precies zo' n speler gebben we nog nodig,ik las het ook en wilde het posten.

Maar was al te laat..

 

Gelukkig zijn er meer die er zo over denken.

Ronnie 20-10-2020 om 08:25

3 voor 0tegen. Motie aangenomen. El kayati komt.

ik verwacht nu wel een filmpje van Fledderus dat hij zijn pctje weer open klapt en dit gaat regelen. Zou wel een mega stunt zijn.

alexvl20-10-2020 om 09:10

El Khayati (31) is transfervrij op te halen.
Zou wel iets voor de Fc zijn volgens mij

blauwevogel20-10-2020 om 10:07

Buijs en Robben direct bellen voor El khayati

frankism20-10-2020 om 10:51

Ik deel het enthousiasme over el Khayati. Zou mooi zijn als we die voor een seizoen binnen kunnen hengelen. 

met het geld dat niet aan harroui is uitgegeven moet er toch iets mogelijk zijn. Lijkt me wel een kwestie van snel doorpakken. Zullen toch wel meer clubs op azen. 

Zou mooi zijn als Fledderus nog een da Cruz stunt kan uithalen en m onder neus van bijv Feyenoord oid kan wegkapen. 

hertopwil20-10-2020 om 11:44

Ik hoop dat MjF nu echt een beetje snel toe hap.

En dat hij hier weer niet te lang mee wacht.

Zou wat  zijn zeg El Khayari op het middenveld.

Dan voorhoede Robben,Curs,Balk (jongen loopt op alles veel pit)

Tja zie ik wel zitten,maar er zal wel weer een andere club eerder zijn????

marcelfcg20-10-2020 om 14:01

https://www.francefootball.fr/news/Ballon-d-or-dream-team-votez-pour-votre-attaquant-droit/1185315

Stemmen op onze held Arjen Robben, genomineerd voor top 10 beste spelers, ever.

kees20-10-2020 om 18:19

ik had toch begrepen dat men "tevreden was met de selectie"... en zo'n speler als El Kayati drukt wel weer stevig op de spelersbegroting...?  Nee ik zie tot januari niks meer komen !

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!