Terug

Deel deze pagina:

Kon Veel Minder S03E16: "Dit neigt naar calimerogedrag"

Door Kon Veel Minder de Podcast 7 reacties

FC Groningen wist een punt over te houden aan de wedstrijd tegen Vitesse. En wat was het een goal van Patrick Joosten aka Petje van Oost aka Bend It Like Petje! We bespreken onder andere Wessel Dammers, het basisdebuut van Joël van Kaam en de muts van Danny Buijs keert (misschien wel) terug.

 

Besproken in de aflevering:

Local Legends Waterloo Bar: tinyurl.com/y4omh3xz

Local Legends Proeflokaal Hooghoudt: tinyurl.com/y3mlxybu

Koop Cupkoorts van Robert Visscher: shop.svfcgroningen.nl/product/cupkoo…-fc-groningen/

 

Credits:

Free Westerhoff - We Gaan Naar Voetbal (prod. Mark Pepping)

Reacties:
A Matter of Honor25-11-2020 om 16:35

Kunnen we niet stoppen met deze prietpraat. Voegt helemaal niets toe aan dit forum. Het schijnt dat tegenwoordig iedereen een podcast moet hebben om een beetje in "the picture" te komen. Ik heb liever dat er iets over de club wordt geschreven dan dit oeverloos gelul van mensen die menen iets over het voetbal te moeten vertellen en er helemaal geen kijk op hebben, is mijn mening.

 

 

marcelfcg25-11-2020 om 17:11

Je kunt dit fenomeen net als ik ook negeren en het overlaten aan de liefhebbers is mijn mening.

A Matter of Honor25-11-2020 om 19:03

Scherp gedacht Marcel echter vind ik het geen fenomeen. Slap gelul in de ruimte. Ga ik, net als jij dan ook maar negeren Kost me ook teveel moeite om naar dat gebrabbel te luisteren.

Bombarda779125-11-2020 om 20:39

Dat prietpraat van Andries, dat voegt pas wat toe! 

A Matter of Honor25-11-2020 om 20:53

Juist dat vind ik ook. Tien keer liever die bijdrage van Andries dan dat geneuzel van een podcast op dit forum.

Bombarda779125-11-2020 om 22:44

Dus feitelijk doe je nu precies hetzelfde, meneer Matter of Honour... Zodra mensen die de prietpraat van Andries niet kunnen waarderen (zich aan ergeren is beter uitgedrukt) en dat laten weten, nou dan is het land te klein hoor. Dan klimt meneer Matter of Honour wel even in de pen op het op te nemen voor de dichter des boerenmachts meneer Andries. 

Maar beste Matter of Honour... er zijn ook mensen die wel graag naar die prietpraat luisteren van Kon veel minder. Mag dat dan ook? Het zou je sieren om dan deze posts van Boerenmacht gewoon te negeren. Net als dat ik die verscrhikkelijke zogenaamde gedichten van Andries ook gewoon negeer. Want weet je, das pas een matter of honour. 

Bedankt! 

Hoekie25-11-2020 om 23:08

Een beetje reuring op dit forum kan geen kwaad hoor. Ik ben het eens met Bombarda 7791 dat wat de een prietpraat vindt, de ander totaal niet boeit. Matter vindt Andries erg leuk blijkbaar maar denkt dat zijn smaak de norm is. Zowel Andries als de Podcast moeten lekker doorgaan als ze daar blij van worden. 

A Matter of Honor26-11-2020 om 11:19

Goed gezien meneer Bombarda, zo heeft iedreen z'n voorkeur. U vind die potcast "hemels' en ik vind de bijdrages van Andries aanvaardbaar............dus...........en Hoekie, ik ventileer alleen mijn mening, maar dat hoeft jouw mening niet te zijn en kan je mijn posts ook evengoed overslaan, iets wat ik ook Bombarda adviseer. Zo is iedereen weer blij en ...........door!!!!

Overigens vind ik U wel beleefd om mij meneer te noemen............dat dan wel weer. U ook bedankt.

Hoekie25-11-2020 om 19:01

Ook dit keer heb ik, nieuwsgierig als ik ben, geprobeerd een uur lang te luisteren naar deze podcast. Ik schat in dat ik netto minder dan een half uur mijn aandacht er bij heb kunnen houden. Dat half uur viel mij zwaar en ik voorzie geen structurele verbetering die mijn aandacht kunnen vasthouden. Een tip:  Wellicht kunnen ze om te voorkomen dat nog meer mensen afhaken aan het begin van de podcast aangeven dat ze de te bespreken onderwerpen opdelen in bijvoorbeeld 4 of 5 blokken. 

A Matter of Honor26-11-2020 om 11:27

Ja Hoekie, probeer ik in deze slappe tijd een beetje de boel "op te stoken", want alle reacties op Boerenmacht waren wat aan de magere kant..........is het weer niet goed. Ja man, het zijn zware tijden.., neem alles maar met een korreltje zout, dan is ieder weer tevreden. 

Metworst25-11-2020 om 20:57

Robben is genomineerd voor Speler van de eeuw. Uiteraard heb ik op hem gestemd, wie volgt?

Hier kun je stemmen https://vote.globesoccer.com/vote/2020-century-player 

 

appie happie26-11-2020 om 07:25

Laten we proberen om dit forum.niet om zeep te helpen.

Het kan niet altijd flitsend zijn.

Ik luister nooit naar potcasts omdat ik dat echt niks vind,van wie dan ook..

Maar sommige mensen vinden dat wel leuk , ik zou zeggen laat ze.

En doe anders wat Marcel zegt,negeer het..

 

Fijne dag verder..

Oja Andries  scroll ik ook door,lees ik ook niet,maar anderen weer wel..Dus voor elk wat wils.

ChiChi26-11-2020 om 09:43

Ik luister wel af en toe naar een podcast en kan ook wel nuttig zijn als er ook informatie etc.over de FC wordt gegeven  als

bv Gudde of Fledderus worden uitgenodigd.

De informatie, nieuws etc. vanuit de club naar supporters toe is maar matig.

Het FC Groningen journaal (krant) is wegens bezuinigingen  gestopt (verkeerde bezuiniging)  enal eerder de wekelijkse nieuwsbrief van Nijland.

Deze directie doet het heel goed maar staat wel verder van de supporters af, terwijl die zo belangrijk zijn,zie afgelopen zomer!

Vind ik jammer.

 

 

A Matter of Honor26-11-2020 om 13:03

Neuwe bezems vegen schoon, dus Gudde en Fledderus doen het anders dan Nijland en Jans. De wekelijkse nieuwsbrief van Nijland vond ik ook altijd wel goed overkomen. De nieuwe directie is wat dat betreft niet zo "open", maar goed we moeten het er mee doen, t'is nait aans.

Pietjepal26-11-2020 om 22:52

Die Gravenberch van Ajax die er met de beste wil van de wereld niet aan te pas kwam tegen Groningen. Schittert in de Champignons League. Ik zeg de verdediging wordt eind seizoen compleet weggekocht. Hopelijk is er vanuit de opleiding aanwas?

appie happie27-11-2020 om 07:34

Verdediging weg gekocht? Alweer ? Dammers ook...nou ik denk dat,dat wel mee valt hoor.Itakura is niet eens van ons.vHintum is te klein en wellicht te " oud" links back  mahh wie dan..rechtsback Dankerlui die speelt redelijk..

Nee wat er weggekocht wordt is Matusiwa en zou zomaar ook v Kaam kunnen zijn..dat zijn de grootste kanshebbers.Hopelijk gebeurt dat niet in Januari..want Matusiwa hoort echt bij de beste verd.middenvelders cq balafpakkers in Nederland..die zie ik nog in Ned.elftal komen.

marcelfcg27-11-2020 om 12:13

Dat denk ik ook Appie. Wel doodzonde dat Itakura geen haalbare kaart is. Veel oud spelers van de FC redden het bovendien buiten de deur niet. Reis is zelfs bij Osnabrück geen onbetwist basisspeler. Kieftenbelt al tijden niet meer gespeeld voor Birmingham City, Te Wierik op het bankje bij Derby County om er een paar te noemen. Hrustic komt er niet aan te pas bij Frankfurt maar dat was al voorspeld door onze Tom dus dat had hijzelf ook kunnen weten 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!