Terug

Deel deze pagina:

FC Groningen wil langer door met Sergio Padt

Door Redactie 18 reacties

Het contract van doelman Sergio Padt loopt aan het einde van dit seizoen af. FC Groningenn wil de overeenkomst graag verlengen bericht RTV Noord. In gesprek met Mark-Jan Fledderus zegt de technisch manager dat er inmiddels diverse goede gesprekken zijn gevoerd. Fledderus spreekt de hoop uit dat beide partijen bij elkaar kunnen komen. Het gaat daarbij om de duur van het contract en het salaris.

Ook Padt bevestigt dat er gesprekken lopen met de club maar wil er niet teveel over zeggen. "Het is nog te vroeg om er echt wat over te zeggen."

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Reacties:
02-12-2020 om 18:36

Interessant, vooral ook omdat met die week van "vrijage met FC Emmen, Padt nadrukkelijk dit idee van tafel veegde...

Vaak werd er in het verleden genoemd dat Padt "een grootverdiener" is bij de selectie.  Herinnerde mij ook dat Jans in zijn laatste jaar bij FC Groningen, heel veel moeite en tijd heeft besteed om tot verlenging van zijn contract te komen;  verder noemde Padt nog recent dat hij nadrukkelijk alle opties ( dwz ook een vertrek naar een grotere club ) nog openhield.

Nog even wachten dus, voordat we de uitkomst van de gesprekken weten:  maar het geeft ook geen 100% uitsluitsel als Padt verlengt, en in de komende zomer alsnog een mooie transfer maakt. 

Ik zie hem graag blijven,  alleen al vanwege zijn herkenbare stijl van keepen.  En hij zal zeker bijdragen aan de cohesie van de selectie, met zijn wat spottende lach en zijn grapjes en emoties in  het doelgebied... 

Johan02-12-2020 om 18:58

Al jaren een meer dan een stabiele factor. Graag verlengen dus!

Fan op afstand02-12-2020 om 19:12

Geen probleem als hij blijft. Beetje laat tijdstip om nu te gaan praten. Komen ze er niet uit voor de wintertransferperiode loopt hij gratis de deur uit. Zou trouwens die keeper van Sparta als een eventuele vervanger graag verwelkomen. Goede investering voor de toekomst. Maar laten we hopen dat het goed komt. Sowieso een beetje benieuwd of er in de wintertransferperiode nog wat gaat gebeuren bij onze FC. En wat ze met die andere aflopende contracten van o.a. Van Hintum gaan doen.

ChiChi02-12-2020 om 19:25

Inderdaad ten koste van veel altijd proberen te verlengen! 

Als je een andere keeper aantrekt ben je ook veel geld kwijt :transfersom,tekengeld,salaris,huisvestingskosten etc.

Een van de beste clubkeepers in Nederland!

Als ik de keepers zie van de meeste eredivisieclubs mogen wij met Padt heel blij zijn!!!!!!

Herman Badkuip02-12-2020 om 19:33

Hoop dat wij Sergio Padt, al jaren één van onze sterkhouders, kunnen behouden voor FC Groningen. Deze goed meevoetballende keeper is met zijn jarenlange ervaring erg belangrijk voor dit jonge FC Groningen. Ben blij dat onze technische staf en de directie van FC Groningen ook beseft, dat hij de waardering van ons allemaal verdiend! Verwacht ook dat Bart van Hintum zijn aflopende contract gaat verlengen. Speelt dit seizoen ijzersterk als linksback en centrumverdediger, snel vastleggen dus, want er zijn altijd kapers op de kust! 

Zeeman02-12-2020 om 19:34

Verlengen met aantal jaren en Van Hintum ook, zulke  ervaren spelers kunnen we goed gebruiken ivm alle jonkies die er bij deze selectie zitten en dan vooral de spelers van de eigen opleiding.

Andries02-12-2020 om 21:37

Het is beter dat Padt vertrekt.

Weer wat anders.

Padt ziet de bal af en toe langs zich vliegen.

Dat is normaal.

Zijn voetenwerk is zijn beste kant.

Padt naar een grotere club dat verdiend Padt.

Dus weg wezen.

Weer wat anders.

Het hoeft geen beste keeper te zijn.

De verdediging voor de keeper moet het maar opknappen.

Worden zij wakker van.

Nu Padt in het doel staat, denkt de verdediging laat de bal maar gaan.

Dat moet afgelopen zijn.

Hoe zit het met de buiten kansjes worden het binnen kansjes?

Fleddi laat eens wat van je horen.

Die Zweeds buiten kans spits is nog niet binnen.

Sla je slag.

Toulouse heeft een bod gedaan en de speler in kwestie staat daar voor open.

Toulouse een grote club bla, bla....

FC een grote club?

Er moet een wedstrijd komen FC Groningen vs. Toulouse en wie wint mag de buiten kans binnen halen.

Wat een stom verhaal.

FC de bovenliggende partij wint met 1 lullig doelpunt.

Ja, ja het schiet niet op.

Strand Larsen is gestrand en loopt er verloren bij.

De bovenliggende partij heeft geen oog voor Larsen.

Buijs heeft hem vroegtijdig gewisseld, daar was Larsen kwaad over.

Is hij nog steeds boos?

Denkt hij aan een transfer hoger op?

Zou beter voor hem zijn.

Zeeman02-12-2020 om 22:42

Laat je opnemen, ruzie met de vrouw gehad zeker, tenminste als er eentje met zo'n negatieveling wil samenwonen.

ChiChi02-12-2020 om 21:58

Andries! Begin a.u.b. snel met je winterslaap!!!!!!

appie happie02-12-2020 om 22:50

Pffffff

Hoekie02-12-2020 om 22:58

Normaal skip ik vaak Andries maar door de reacties getriggerd toch gaan lezen. Andries is nog verder van het padje af dan ik dacht. Hij heeft geloof ik 1 fan maar die zal het ook niet lang meer volhouden schat ik zo in. Ik zou zeggen volg je eigen advies over Padt. Wegwezen want je voegt niets toe op deze site. 

Metworst03-12-2020 om 07:25

Ja er zijn nog wat fans van andries hier, ook prima hoor. Maar ik sla het tegenwoordig over ( Op prima advies van Appie )

Tis 'n dikke kwakkert.

Pietjepal02-12-2020 om 23:13

Ja imposante carrière bij Groningen heeft die man. Toch vond ik op internet 2 blunders. Kon me er geen herinneren. Verder vele vele vele reddingen en daarmee vele punten gehaald. Gek genoeg geen beste penalty keeper en soms een lijn keeper dacht ik. Uittrappen en gooien die via 1 andere speler tot een doelpunt in het andere doel zijn wat weinig in mijn herinnering. 

Al met al geen tien maar wel een 7,5. Vaak dacht ik hij gaat paar wedstrijden bij Nederlands elftal spelen met een transfer naar Engeland. Da's nooit gebeurd. Jammer, had een groei bij een ander team hem wel gegund. Ook raar gedrag met een glaasje op in de trein zal.een zeker persoon met pijn aan terug denken.  Verder als fan van de FC ben ik blij dat ie zo lang bij ons bleef voor de stabiliteit. Fighterspirit en uitstraling bracht ie ook mee. Weinig gepasseerde verdediging komt ook al jaren mede op zijn conto. Tijd rekken vond ik minder. Schitterende karakterschets Kees, geweldig onder woorden gebracht.

03-12-2020 om 13:01

@Pietjepal:  dank voor compliment!  Ben een echte supporter die het wel en wee van de club zich aantrekt, zoals je weet..en ook wel een mening heeft:  de ene keer lukt dat goed, de andere keer valt het minder wat ik ook respecteer  ... ik ben hoopvol over die snelle ontwikkelingen bij onze club en spelers wat ze dit seizoen tot dusverre hebben laten zien en inderdaad: de transferwindow staat weer voor de deur!

Metworst03-12-2020 om 07:21

Meer dan prima keeper voor ons, ik zou het geweldig vinden als hij blijft. 

appie happie03-12-2020 om 07:30

Voor geld is alles te koop..dus ook Padt.wanneer Emmen  50k per jaar meer had geboden had ik het nog niet zo 123 geweten.

Dus Padt verdiend 2.5 ton er komt een club die ruig weg 3 of 3.5 biedt is Padt weg.Wat ik je brom.

Ik hoop echter met jullie dat hij blijft.

03-12-2020 om 13:07

Padt is een van de best verdienende spelers... dan zit ie al wel hoger dan jouw aanname...dat hij transfervrij zou vertrekken zoals anderen, en ineens over een verlengd contract onderhandelt dat duidt erop dat hij EN ook de club, nog perspectief zien ook voor de toekomstige jaren.  ..denk dat ze daar wel uitkomen !

appie happie03-12-2020 om 17:44

Kees, ik heb werkelijk geen idee wat ze verdienen bij de FC,dat heeft me nooit kunnen boeien.

Dacht dat 2.5 ton al heel behoorlijk was!! 

brummie03-12-2020 om 09:14

Verlenging Padt zou mooi zijn. Is een (meer dan) prima clubkeeper voor de FC. Kan me ook in zijn geval voorstellen, dat hij nog een keer een andere stap wil maken naar een nieuwe club en sportieve omgeving. Is zelf mede debet aan, dat hij nu niet bij een grotere club / competitie zit. 

 

Pietjepal03-12-2020 om 10:30

Èn Zivkovic scoort in China.

03-12-2020 om 20:54

VP meldt op donderdag 3 dec om 20:15 uur het volgende transfergerucht:

FC Groningen wil de Zweedse aanvallende middenvelder en 3-voudig international  Daleo Irandust ( 22 jaar ) van BK Häcken overnemen:  

 heeft nog een lopend contract tot einde 2021 -  (MW volgens transfermarkt sinds 2019: 1,0 M)

een andere geinteresseerde club in deze speler  is 2e Bundesliga SV Darmstadt '98.

.... en is Stefano Vecchia hiermee van de baan ?

 

Marco03-12-2020 om 21:05

Zou mooi zijn als Padt wil blijven. Prima doelman. Ook klasse dat als het eens een keertje slecht is gegaan zoals bijvoorbeeld tegen Twente; hij na afloop uitgebreid en correct de pers te woord staat. 

Zie nog graag El klayati komen in winterstop. Willen we aansluiten bij de subtop en iets kunnen uitrichten in de play-off dan zijn doelpunten nodig. 

RKR06-12-2020 om 22:30

Hij moet blij zijn dat Emmen niet door is gegaan zeg. Die ploeg staat troosteloos onderaan. Ik gaf ze 1 seizoen, het is knap wat Lukkien daar presteert. Vorig seizoen waren ze er sowieso wel ingebleven.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!