Terug

Deel deze pagina:

Sergio Padt parkeert nieuw contractaanbod FC

Door Redactie 26 reacties

Het is zeer de vraag of Sergio Padt in zal gaan op het nieuwe meerjarige aanbod, dat FC heeft uitgebracht berichtte eerder vandaag RTV Noord. FC Groningen wil heel graag verder met de doelman. Technisch manager Mark-Jan Fledderus zegt dat er een meer dan uitstekende aanbieding is uitgebracht. Beide partijen hebben meerdere gesprekken met elkaar gehad. Fledderus hoopt nog steeds dat club en speler bij elkaar kunnen komen.

Zoals de situatie nu ligt, liggen de partijen ver uit elkaar om tot een nieuwe overeenkomst te komen. Daarnaast ambieert Padt een avontuur in het buitenland en er blijkt belangstelling te zijn van een andere club. Voor Padt zijn dit redenen, om het aanbod te parkeren.

Fledderus benadrukt dat men nog steeds in gesprek is en laat het aan Padt over wat hij van het aanbod vindt. 'We hebben hem een uitstekende aanbieding gedaan en het is nu aan hem.'

Reacties:
Alberto124-12-2020 om 19:49

Hij is een vrij goede keeper maar heeft toch ook elk seizoen wel een paar dikke fouten.Laat hem toch gaan en contracteer een jongere, talentvolle keeper. Dat scheelt in het besteedbare budget.

kees24-12-2020 om 20:41

wat een tegenstrijdige reacties

in de media over Padt:  vorige week nog: "zeer goede gesprekken; praten over een 3 jarige verlenging;  enz "...nu opeens "parkeert aanbod./heel mooi bod Fledderus/ bedragen liggen (ver?) uit elkaar"..??..? 

Ik begrijp er niks van..

weer een gevalletje belangstelling van FC Emmenis ja eb,n Boet'nlaand

appie happie25-12-2020 om 00:15

Gevalletje Padt...nou zo lust ik er nog wel één Padt moet niet zeuren,hij mag blij zijn dat hij hier nog speelt..kom op zeg.

Parkeer de aanbieding,nou ik wist het wel,Padt is voor ons een beste doelman,maar niet tegen elke prijs.

 Ik Lijk Markjan wel.

Als MarkJan hem echt een goede aanbieding heeft gedaan,moet hij blij zijn  en niet zeuren..3 jaar 1 miljoen .. nou ik deed het..en een.optie voor 1 jaar.extra..

 

kees25-12-2020 om 08:33

Padt is niet de makkelijkste in onderhandelen... Na "weekje geflirt met FC Emmen" had hij het opeens op zijn Tweet account over blijven/clubliefde.  Eerder hadden  de verlengingsonderhandelingen met Jans bijna een half jaar geduurd, waarna hij opeens een groen hartje op zijn twitter zette...Altijd was het argument achteraf (ook na Emmen) dat hij het in Groningen helemaal naar zijn zin had...zijn vrouw en kinderen incluis..Dit keer werd er serieus onderhandeld , en het ging daarbij over steeds over een langjarig contract...

Ik verwacht wel dat ze er wel uitkomen, OF dat Padt inderdaad (nu wel?)  na een wintertransfer in het buitenland gaat keepen. Dat is niet zonder risico, weten we van Te Wierik . en hier heeft hij de zekerheid van te spelen en een sterke defensie vóór zich staan. Gaan Itakura en Van Hintum weg dan komen er weer nieuwe sterke spelers, toch?

Als ie maar niet de club weer openlijk ten schande zet, want destijds heeft hij steeds gezegd dat de NL elftal selectie hem is afgenomen (!) door Koeman vanwege zijn treinincident. 

Nijland grapte toen hij zopas directeur werd van die amateurvereniging:  mijn eerste actie zal het contracteren van Padt zijn, ( "haha" )...en die was,  zoals wij weten, erg van  het geld...dus dat het er nu om gaat wie uiteindelijk er het meeste geld uitpeurt: Padt of de club ??.het zal best zoiets zijn!  

Metworst25-12-2020 om 12:58

IK zou heel graag zien dat Sergio nog een paar seizoenen blijft.  Hij is voor ons een meer dan prima keeper. Maar snap ook wel dat hij nog een keer een avontuur wil aangaan of een financiele klapper wil maken. En hij verdiend dat zeker. Maar hier weet hij wat hij heeft en kan nog een paar jaar zekerheid en speeltijd houden. Jammer dat het kennelijk zo ver uiteen ligt.

Het is zijn goed recht om om zich heen te kijken, maar dat recht heeft de club ook. MJF/Gudde moeten zich niet laten gijzelen en alvast uitkijken naar een alternatief als een akkoord niet in zicht is. En niet pas van  de zomer op het laatste moment er niet uitkomen en een noodaankoop moeten doen.

Ik weet niet exact  hoe het met Hoekstra gaat, weet iemand hier dat?

Ik lees op andere fora goede en vanaf de zomer transfervrije alternatieven zoals Blaswich en Unnerstal , vooral Unnerstal zou ik dan heel graag zien komen mocht Sergio vertrekken. Dan moeten de lijntjes nu wel uitgegooid worden, van de zomer ben je daarvoor te laat.

 

A Matter of Honor25-12-2020 om 17:41

Ik zou ook graag zien dat Padt nog een aantal jaren bij ons blijft, maar niemand  is groter dan de club en Padt is heus wel vervangbaar en Jan Hoekstra staat bij Roda aardig te keepen. natuurlijk weet ik niet of hij de opvolger kan worden van Padt maar er zijn nog wel keepers te vinden die bij FC-Groningen willen komen. Maar goed het is nog geen zomer en er kan nog veel water naar de zee, dus eerst maar afwachten hoe zich dit ontwikkeld. 

Johan26-12-2020 om 01:37

Ben nu wel heel benieuwd op basis waarvan je vind dat Hoekstra aardig staat te keepen eigenlijk....

marcelfcg26-12-2020 om 08:03

Wanneer heb jij Hoekstra voor het laatst bij Roda zien keepen MoH?

A Matter of Honor26-12-2020 om 14:01

Ik kijk wel even verder als de laatste wedstrijd van Roda. Dat de wedstrijd tegen GAE,met 0-3 verloren ging kon de keeper weinig aan doen met zo; n verdediging. Hoekstra is waarschijnlijk niet de opvoger van Padt, iets wat ik ook al schreef in mijn vorige post, maar Jan is zeker geen slechte vervanger, als dit al eens zou moeten. En Marcel, ik kijk iedere wedstrijd van de KKD, voor het geval dat jouw dat zou interesseren.

Johan26-12-2020 om 14:57

Nou hij heeft bijna nog niet gekeept bij Roda door een blessure. Laatste wedstrijd ging hij ook aardig in de fout bij de 0-3 tegen de Eagles. Dus dat aardig keepen zal dan nog wel komen vermoed ik. 

A Matter of Honor26-12-2020 om 23:40

Van de 17 gespeelde wedstrijden  in de KKD heeft Jan er plm. 10 als basisspeler in de opstelling gestaan of is ingevallen, dus die 24 tegendoelpunten kan je hem niet aanhangen. Als Padt zo'n slechte verdediging voor zich had was het net als bij Roda, die overigens op een keurige 10 plek staat, een gatenkaas geweest en hadden we ook niet op plek 6 gestaan zoals nu. Snappie??

Johan27-12-2020 om 01:01

Zijn er 5 om precies te zijn dus te weinig om te vertellen dat ie het aardig doet. Dus nee snappieniet. Maar maakt ook niet uit.

A Matter of Honor27-12-2020 om 14:51

Dan heb je toch een andere telraam als ik want ik kom op 11 wedstrijden. Maar ach wat doet het er toe, Jan is gewoon een goeie keeper en daar gaat het om.De rest is bijzaak.

ChiChi26-12-2020 om 09:40

Ik heb vorig seizoen Hoekstra regelmatig bij de beloften zien keepen.

Is wel een redelijk goede keeper, maar ik twijfel zeer of hij eredivisie waardig is.

frankism26-12-2020 om 10:55

Ik snap Padt wel.

 

Een buitenlands avontuur en veel geld binnen harken is toch wat alle spelers graag willen, zeker op zijn leeftijd.

 

Ik zou zeggen, laat m lekker rondkijken, en komt er wat langs, dan schakel je door, of ga je verjongen (Hoekstra).  En als ie op zijn plan terugkomt, ook goed, want het is natuurlijk een top keeper voor onze club. 

Ik geloof zeker dat Padts coaching de verdediging helpt, en hij mede de reden is van de prima verdediging die er elk jaar staat.

 

FC NL05026-12-2020 om 11:56

FC Groningen wordt in Servische media gelinkt aan linksbuiten Veljko Birmancevic. 

Bron : Iz Holandije stigla ozbiljna ponuda za Birmančevića - alo.rs

 

Birmancevic heeft ook gereageerd in een interview over de geruchten van een vertrek in winter.

Bron : Birmančević za SK: Možda je suđen holandski izlog - Sportklub

Metworst26-12-2020 om 12:55

Een interessante speler, 22 jaar. In 17 wedstrijden 6 goals en 5 asists. Is linksbuiten maar zou ook als rechtsbuiten en aanvallende middenvelder kunnen. Volgens transfermarket 1,7 mjn.  https://www.transfermarkt.nl/veljko-birmancevic/profil/spieler/419648 

Ik vermoed dat ze hem dan als aanvallende middenvelder gaan gebruiken. Mocht hij als linksbuiten aangetrokken worden, zal er een linker aanvaller moeten vertrekken aangezien ze ook voor die positie Joosten, Gudmundson , Slor en Hankouri hebben. Waarbij Gudmundson steeds meer als opkomende back speelt.

Overigens is ook Da Cruz van origine linksbuiten, mogelijk vinden ze die te blessuregevoelig en gaan ze met hem niet verder en zijn ze daarom op zoek naar versterking. Of mogelijk  als opvolger van Robben. 

Maar goed, vooralsnog alleen maar een gerucht !! 

kees27-12-2020 om 10:49

Tja, mijn Servisch is niet meer wat het geweest is

 

Ik schrik wel van de huidige selectie met het  aantal net niet fitte spelers, of telkens geblesseerden. Maar we hebben nog 2 weken te gaan....en verwacht wel een aanwinst- verrassing in de winterwindow

 

Marco26-12-2020 om 13:04

Voor Groningen zal het goed zijn als Padt blijft. Zijn salaris moet nog wel een beetje realistisch blijven binnen het salarishuis van Groningen, hij heeft ook zijn beperkingen.

Hopelijk maakt hij ten minste het seizoen in Groningen af.

Fan op afstand26-12-2020 om 14:55

Teruggaan in salaris is wel het laatste wat iemand wil. Aan de ene kant zou het mooi zin als hij blijft maar als hij toch niet wil graag zsm aangeven zodat hij eventueel in de winter nog verkocht gaat worden. Vang je nog iets en alle beetjes helpen in deze onduidelijke tijden. Zeker voor onze Fc.

Herman Badkuip26-12-2020 om 20:34

Erg jammer als Sergio Padt aan het einde van dit seizoen FC Groningen zou gaan verlaten. Hij is al ruim 6 seizoenen een hele, stabiele factor van de Trots van het Noorden. Heel begrijpelijk dat Sergio nog een laatste stap naar het buitenland wil maken, al weet hij heel goed wat hij bij de FCG kan verwachten.... Maar ook voor hem komt er vast en zeker een prima vervanger, daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Ben trouwens ontzettend benieuwd wat de wintertranferwindow ons nog gaat brengen....gaan er spelers weg en/of komen er nog spelers bij? We laten ons verrassen door Mark Jan Fledderus en de scouts van FC Groningen....

alexvl27-12-2020 om 10:32

 Unnerstall OF Lamprou.

Padt is goede keeper pakt punten maar zorgt ook wel voor puntverlies.
Verder begin ik t een beetje een zeikerdje te vinden.

kees27-12-2020 om 10:52

Ach, we hoeven niet met hem samen ter leven..gewoon 95 minuten goed keepen is genoeg .

PDI27-12-2020 om 10:44

Ik begrijp Padt ook wel, maar mocht hij kiezen voor een avontuur ....zou ik heel graag Unnerstall bij ons onder de lat zien. Ook een winnersmentaliteit en voor de duvel niet bang .....

marcelfcg28-12-2020 om 14:13

+1

Fan op afstand27-12-2020 om 18:17

Mocht Padt wel vertrekken dan komt Fledderus met een keeper op de proppen waar wij allen niet aan zouden denken. Misschien zelfs niet kennen. En een keeper waar groeipotentie in zit want hij moet bij verkoop later wel wat meer opbrengen dan dat hij gekost heeft. 

appie happie27-12-2020 om 18:25

Laat Padt evt.maar gaan,als ik Fleddy was,zou ik zeggen..oké, hebt tot eind jan.' 21 de tijd..daarna ist over..en gaan wij op zoek naar een opvolger..gewoon druk erop...Hij mag van mij natuurlijk blijven,maar t moet ook van twee kanten komen..dus graag of niet..

 

Ik heb gewoon gezien de tijd waarin we nu leven,gewoon geen zin in gezeur van spelers...die misschien " meer willen verdienen"  god man,denk es na..er zijn zoveel mensen die het slecht hebben!! Denk maar aan de zg slachtoffers van de lockdown..En dat hele covid 19 gedoe.

Wees blij dat je dr bent..

 

Dus weer blij met wat je hebt en wil niet steeds meer oid.

Einde bericht.

marcelfcg28-12-2020 om 14:14

Mooie kerstgedachte Appie.

Jantje28-12-2020 om 09:21

Ik zou volgende jaar gewoon gaan voor Jan Hoekstra op doel.

marcelfcg28-12-2020 om 14:15

Die is nog lang niet op het juiste niveau. Helaas maar waar.

ChiChi28-12-2020 om 09:30

Ik heb Hoekstra regelmatig bij de beloften gezien.

Een redelijk goede keeper,maar nog lang niet eredivisie waardig.

Marco28-12-2020 om 14:51

Weet ook niet wat voor zaakwaarnemer Padt heeft.  Moet toch wel beter kunnen krijgen dan Fc Emmen. Een zaakwaarnemer met een beetje netwerk moet hem bij een middenmoot club grotere competitie kunnen stallen. Ondanks zijn postuur blijven hoge balllen een kwetsbaarheid. Als je altijd in de basis staat is banken sportief minder leuk.

Ronnie 28-12-2020 om 15:37

Wij vergeten steeds dat de eredivisie nivo nihil is. Er is geen buitenlandse interesse voor Padt.

In Engeland A nivo zeker niet en b nivo ook niet want hij is niet goed bij hoge ballen.

in duitsland hebben ze zelf goede keepers, idem frankrijk, spanje en italie. 
dan heb je dus alleen nog vergelijkbare landen als nederland ( belgie, zweden, etc) en daar betalen ze echt niet beter. In ndl komt hij niet voor op lijstje top 5 en nummer 6 zijn wij zelf.

Dus ja, je kunt wel van alles willen, maar als het er niet is of komt.

 

ChiChi28-12-2020 om 18:18

Op de site van VI staat dat de FC met een nieuwe keeper bezig is!!!!

Vlgs. MjF zijn ze hiermee al redelijk ver.

Fan op afstand28-12-2020 om 18:28

Eerst huren met optie tot koop. Dus ergens 2e keeper denk ik. Daarnaast zal het wel doorgaan want Fledderus komt niet eerder met nieuws aangaande een speler als het voor bijna 100% rond is.

appie happie28-12-2020 om 19:44

Jeroen Zoet ??? Zou me niet verwonderen..

 

Padt naar een buitenlandse club? Of wordt het weer Emmen wat achtet hem aanzit.Ik kan het eigenlijk niet geloven,Emmen geeft nl helemaal geen dubbeltje te makken..

Herman Badkuip28-12-2020 om 20:52

Mooi toch al dat gespeculeer over een nieuwe keeper voor FC Groningen.....zal vast een ervaren eredivisiekeeper zijn, die Mark Jan Fledderus binnenkort gaat huren. Mijn gevoel zegt mij dat ze bezig zijn met Lars Unnerstall, de tweede én ontevreden keeper van PSV....Jan Hoekstra zal in de zomer wel weer terugkomen uit het zuiden. En Sergio Padt gaat na de winterstop waarschijnlijk naar een Belgische subtopper of zoiets, gaat toch niet met Emmen in de Keuken Kampioen Divisie spelen....

Metworst29-12-2020 om 08:43

Ja heerlijk speculeren met zijn allen, ik hoopte ook op Unnerstal. Maar die zal het niet zijn want loopt zijn contract uit eind van dit seizoen, en het zou om huur met optie tot koop gaan.  Ik vermoed weer een keeper van Ajax, Bizot en Padt kwamen daar ook vandaan en pakten beide goed uit. Deze 2 hadden wel al ervaring opgedaan bij andere clubs. Ajax heeft zelf net weer een keeper aangetrokken, daar zal mogelijk eentje voor moeten wijken? Ik denk dat ze Scherpen niet wegdoen. 

Uiteindelijk hoop ik dat Sergio toch nog blijft en met de kerstdagen tot inkeer is gekomen en mede onder druk van het bericht dat MJ al vergevorderd is met een vervanger snel moet beslissen.

 

Andries28-12-2020 om 22:07

Padt heeft gelijk.

Weg wezen en incasseren zolang het nog kan.

Alles uit de kan halen.

Hij heeft veel uit het doel weten te halen en nu nog alles uit de kan halen en een tof pensioen opbouwen.

Misschien keepen bij een grotere club.

Niemand houdt Padt tegen.

Dat heeft Fleddi begrepen.

Een nieuwe keeper een nieuw geluid.

Wie gaan er nog meer weg.

Uithuilen en opnieuw beginnen, vallen en opstaan en zo doorgaan.

Het is niet anders.

De FC een doorgangshuis,

Spelers maken stappen, stappen vooruit.

Wij maken ook stappen, op weg naar de top.

Er zijn weinigen die aankomen.

Dus Padt wegwezen, jij was niet weg te krijgen, dachten wij. 

Clubliefde.

Nu de portemonnee gaat altijd voor....

Ook voor Padt.

En het avontuur, het onbekende.

Padt het gaat je goed, het beste gewenst.

 

plelers 

ChiChi29-12-2020 om 12:27

Persoonlijk zou ik het jammer vinden als hij zou vertrekken.

Op een enkel foutje na pakt hij toch nog een flink aantal punten voor de FC.

Zal moeilijk zijn een BETERE keeper te vinden.

Is ook nog eens een waardige ambassadeur met projecten van FCG in de maatschappij, maar dit terzijde.

TomOkker30-12-2020 om 20:09

Ik denk dat die conducteur daar anders over denkt.

Metworst30-12-2020 om 09:15

Het schijnt dat ze in gesprek zijn met Per -Kristian Bratveit. https://www.expressen.se/sport/fotboll/allsvenskan/pa-vag-att-lamna-for-en-toppklubb/

Hij stond ook op de radar bij onze buren.

https://www.transfermarkt.nl/per-kristian-bratveit/profil/spieler/226410 

 

 

 

 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!