Terug

Deel deze pagina:

Remco Balk vertrekt per direct naar FC Utrecht

Door Sven Heikens 8 reacties

Remco Balk zet zijn carriere per direct voort bij FC Utrecht, waar de Zuidhorner een contract voor 4.5 jaar heeft getekend. Zoals inmiddels veel over gezegd en geschreven kwamen Groningen en Balk niet tot een contractverlenging. Tegenover RTV Noord zegt Balk dat hij het vertrouwen mistte in het aanbod wat hij van FC Groningen had gekregen. "Als de eerste aanbieding, die pas op 13 november kwam, beter was geweest, dan had ik meer vertrouwen gevoeld. Op het laatste hadden ze een prima aanbieding, maar toen was het vertrouwen al niet meer goed", aldus Balk tegenover Noord. Verder mist Balk een plan van FC Groningen, omdat het nog niet zeker was of ie bij de eerste selectie zou komen volgend jaar. Door al deze redenen weigerde Balk het aanbod van de FC en besloot verder te zoeken. 

Reacties:
Fan op afstand20-01-2021 om 18:07

Jammer maar het zij zo. Wens hem veel succes. En nu gas op de plank Fledderus want er moeten minimaal 2 spelers bij voor het middenveld/ de voorhoede.

Alberto120-01-2021 om 18:14

Ik vind het ook jammer en zeker ook een gebrek aan inzicht en daadkracht van de beleidsmakers. Te lang getreuzeld. Het zou beter zijn om talenten eerder vast te leggen ook al is er het gevaar dat een deel van hen het niet haalt. 

ChiChi20-01-2021 om 18:54

Jammer maar helaas! Graag of niet!

Ik was er nog niet zo van overtuigd dat hij een basisspeler zou worden.

Wel veel inzet en rennen en duikelen en een intikkertje tegen Ajax.

 

Cantona20-01-2021 om 20:15

Dacht eerst dat het ondankbaar kereltje was maar na het lezen van een artikel van RTV Noord zie ik nu ook in dat de club hierin ook tekort geschoten is.

Het moet van twee kanten komen.

Niet dat ik zo overtuigd ben van zijn kwaliteiten maar dat zal misschien nog blijken.

Pietjepal20-01-2021 om 22:22

Grootste talent van de eredivisie. Jammer! Helaas. Succes Remco je mag altijd terugkomen en bedankt voor de goal tegen Ajax en je geweldige bijdrage aan de spectaculaire eerste seizoenshelft.

JPS21-01-2021 om 12:12

Grootste talent ..............? Sorry maar op basis van die paar minuten - ik kan me de FC heel goed voorstellen hoe ze gehandeld hebben. Deze jongen moet zich nog helemaal bewijzen dat die een toegevoegde waarde heeft - een goal tegen Ajax zegt helemaal niets. In andere wedstrijden heeft hij niet een keer meer laten zien dat grote super talent te zijn. Potentie ja dat heeft hij echt wel maar dan moet je op niveau draaiuren maken zeg maar. Die kansen kreeg hij bij de FC want je bent er niet van de ene op de andere dag. Gaat hij bij Utrecht de spitspositie invullen komend seizoen ??? Ik denkmisschien eens een inval beurtje. Ik ben bang dat het talent (geloof ik heus wel) niet veel aan spelen toekomt bij Utrecht (vergeet niet Utrecht had eerder een groot talent Venema)

A Matter of Honor21-01-2021 om 15:57

Sommige mensen vinden een speler die er tegen Ajax één inschopt al snel een groot talent, zelfs het grootste talent van de eredivisie, ook al kunnen ze met de beste wil van de wereld nog niet eens een bal fatsoenlijk afgeven. Ben blij dat dit verwaande gozertje opzout en bij FC-Utrecht de bank gaat warm houden. Wel een dekentje meenemen anders wordt die ziel ook nog verkouden. Talent, ja een vent van niks. 

Alf20-01-2021 om 22:28

Eens met ChiChi. Fanatiek ventje maar verder qua voetbal is hij me niet bijzonder opgevallen.

Lucian20-01-2021 om 22:59

Jammer dat hij het niet heeft kunnen waarmaken. Als hij echt zo goed was, hadden ze hem wel eerder een contract aangeboden. Eens met ChiChi, loopt en duikelt veel maar weinig rendement.

RKR21-01-2021 om 14:48

Ik vind zijn redenatie niet slecht, als het klopt. Late aanbieding, en vrij laag salaris. Goede aanbieding maar toen was het al eind December. Geen duidelijk plan omtrent zijn positie in de selectie. Bij Utrecht kreeg hij dat wel; hij zit bij de selectie, of anders bij Jong FC Utrecht in de KK Divisie. Hier zit meteen goed pijnpunt van onze FC; de jeugd hier speelt te laag. Ik zou als talent die nog een beetje tussen wal en schip zit ook liever bij Jong FCU spelen dan bij Jong FCG. Dan speel je gewoon op het 1 na hoogste niveau.

Mijn mening, ik denk niet dat hij hier op korte termijn een basisplaats zou hebben en dat weet hij zelf ook wel. Dus dat wordt banken, of tegen amateurs spelen met de beloften.

 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!