Terug

Deel deze pagina:

Podcast: Mark-Jan Fledderus en Wes Beuvink over nieuwe beleidsplan

Door Kon Veel Minder de Podcast 8 reacties

In Kon Veel Minder de Beleidssessies bespreken we in vier afleveringen het nieuw gepresenteerde beleidsplan van FC Groningen: 'Samen naar de Grote Markt'. In de eerste van de vier afleveringen komt de pijler 'Sportief' aan bod. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus en Hoofd Scouting Wes Beuvink schuiven aan om alles te vertellen over het beleid op het sportieve gedeelte van de club.

Reacties:
ChiChi21-01-2021 om 12:59

Zeer interessante aflevering!

Mijn complimenten!

FC NL05021-01-2021 om 13:04

Ben wel benieuwd over welke aanvallende versterking Fledderus het had, maar als hij zegt dat iemand van buitencategorie is doet mij dat denken aan Irandust daar zeiden ze namelijk zo'n 1,5 week geleden zoiets over

Pietjepal21-01-2021 om 13:29

Prima coronatijd luistervoer, flink lange luistertijd en zeer onderhoudend en een aflevering met goede inhoud. Als je meer wilt weten over het beleid, waar Fledderus en staf mee bezig zijn, en wat meer wilt weten over waar die video lui nou naar kijken. Complimenten voor de makers, laten ruimte voor sprekers om uit te spreken en gelukkig misbruiken de gasten dit deze aflevering niet. Ze zeggen wat, voor mensen zoals mij: outsiders met interesse voor FC beleid.

Andries21-01-2021 om 13:57

Buiten categorie is dichtbij.

Dat is te lezen op het internet.

Een grappemaker.

Een Emmen fan?

Heerenveen fan?

Nu dichtbij is wat anders dan ver weg.

Laat de buiten categorie maar komen.

Gelijk dupliceren.

Dan zijn het er 2, 3.....

Bedankt Fleddi.

Afwachten maar weer.

Het kan ook een huur speler van FC Antwerp zijn.

Deze speler komt nog niet tot zijn recht bij die club.

Vandaar ergens anders stallen om weer op verhaal te komen.

Net iets voor Fleddi om hierop in te haken.

PEC is ook geinteresseerd.

Hoe is het met Feijenoord?

Zijn zij verzadigd en is de portemonnee leeg?

Weer afwachten dus.

Balker is binnen.

Voor volgend jaar als Ikura de club verlaat. 

Hoekie21-01-2021 om 16:16

Prima podcast!  Interessant, inhoudelijk en onderhoudend. Ben wel eens kritisch geweest maar de laatste podcasts zijn de moeite waard een uur lang te luisteren.

Fan op afstand21-01-2021 om 16:22

Mag toch hopen dat er naast deze speler van buitencategorie nog een aanvallende speler bij komt. Want het blijkt dat we aardig wat spelers van porselein hebben en daarnaast is bij enkelen de pijp nu al aardig leeg. En dan te bedenken dat we nog maar op de helft van de competitie zitten. Daarnaast zijn het niet allemaal aankopen zoals te Wierik die er in principe direct kan staan. Heb het al vaker gezegd beter mee dan om verlegen zitten, in alle redelijkheid natuurlijk.

21-01-2021 om 17:05

Benson Manuel van FC  Antwerp wordt genoemd als mogelijke aanvallende speler voor FC Groningen, nu ook Toulouse en Dynamo Kiev in de afgelopen weken concrete belangstelling hebben getoond voor de Zweed Daleho Irandust.  Ze doorkruisen hiermee de eerdere "overeenkomst" van FC Groningen en BK Häcken met een transfersom  van rond de 1 miljoen Euro. Maar deze speler heeft kennelijk nog geen groen licht gegeven. Bij Kiev ligt een aanbod voor hem waar Irandust 400.000 per jaar zou kunnen verdienen en het ambitieuze Toulouse speelt in de 2e Franse Liga ( op 2e plaats ) met ervaring in het halen van Zweedse spelers...

 

appie happie21-01-2021 om 17:23

Dat er wat bij moet is duidelijk..aanvallend gezien.

Ik Robben met name  niet zomaar spelen en als hij speelt heb ik ook mijn bedenking...zou jammer zijn...want hoe fit is fit ?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!