Terug

Deel deze pagina:

sc Heerenveen - FC Groningen; Het Noorden is Groen-Wit!

Door Sven Heikens 10 reacties

Zondag staat de uitwedstijd bij Heerenveen op het programma en voor deze wedstrijd heeft de Supportersvereniging een mooie actie op touw gezet. Ze gaan proberen alle 26.500 plekken in het Abe Lenstra Stadion virtueel aan Groningers te verkopen zodat het een Groene Hel wordt! De tickets zijn voor iedereen beschikbaar, je hebt hiervoor geen seizoen- of clubcard nodig. Per persoon is het mogelijk om meerdere tickets te kopen. Reguliere supporterstickets kosten €1,50 per stuk, business-seats €4,50 per stuk en skyboxen €30 per box. De volledige opbrengst van de kaartverkoop gaat naar FC Groningen.

Kortom: Een super toffe actie van de supportersvereniging! Koop je kaart(en) via onderstaande link en steun de club! 

https://kaartverkoop.fcgroningen.nl/

 

Daarnaast ontvang je bij de aankoop van een ticket een unieke toegangscode die toegang biedt tot een live-uitzending, voorafgaand aan de wedstrijd. De mannen van G-Town Madness pompen de nodige adrenaline door de speakers en zorgen daarmee voor een stevige warming-up! Op een tweede kanaal zal Erwin de Vries een exclusief optreden verzorgen. De laatste minuten voor de aftrap zingt TikTokTammo het Gronings volkslied vanuit het Abe Lenstra Stadion, waarna de strijd om de drie punten kan losbarsten

 

Reacties:
Marco17-02-2021 om 19:44

Mooie supportersactie. 

Winnen tegen Hveen is altijd feest.

Az liet slim bij uittrappen een verdedigende middenvelder voor Veerman staan, waardoor iedere hoge bal voor Az was. 

Hopelijk komen er wat geblesseerd spelers terug om het elftal versterken.

Fido17-02-2021 om 20:57

H,Veen is er niet slechter op geworden,maar hopelijk zijn ze nog vermoeid van de inspanning van zonet

kees17-02-2021 om 22:07

Hotse Knots Begonia Logica 

             SC Heerenveen wint van Feyenoord:  4 - 3

             FC Groningen wint van SC Heerenveen met 1- 3

             FC Groningen wint daarom van Feyenoord:met   2 - 0  

appie happie17-02-2021 om 22:42

Logisch..

TomOkker18-02-2021 om 07:08

Ik hoop het, maar ik zie het niet gebeuren

Metworst19-02-2021 om 11:17

Ehm, welke stelling was dat ook al weer? school is voor mij blijkbaar veels te lang geleden.

En ik vond wiskunde al niet zo leuk en vond het al gauw goed, dus deze hotseknotslogica wat mij betreft ook akkoord.

Thomas Portugal18-02-2021 om 13:06

Maar wij hebben Mo. 0-1 doelpunt van Mo met het hoofd

Andries19-02-2021 om 11:40

Heerenveen vs. FC Groningen.

Kan alle kanten op.

Heerenveen heeft Feyenoord in de benen.

Zijn in een winning mood.

FC Groningen is een eitje.

Nog geen pasen.

Maar eitjes eet je het hele jaar door.

Heerenveen is goed bezig.

Vallen en opstaan.

Dat doet de FC ook.

Vallen en opstaan.

Ik kijk er naar uit wie valt en wie opstaat.

Het zijn voor de FC moeilijke wedstrijden.

Meestal verlies partijen.

Ludieke actie.

Supporters gaan naar Heerenveen.

Kunnen kaartjes kopen.

Erg goed idee van de FC.

Ermee doorgaan.

Brengt geld in kas.

De supporters zitten welliswaar thuis op beeldscherm te kijken.

Maar het idee ik zit weer op een stoeltje in een stadion dat wil iedereen.

En dat gevoel heb je als je ook thuis de wedstrijd op de tv volgt.

Kinderen roepen daar zit pappa kijk!

Pappa glundert en zegt ik zit daar dat zie je toch.

Virtueel!

Maar wat maakt het uit.

Je zit daar en na de wedstrijd virtueel met de bus terug naar de Martinitoren.

Hebben ze gewonnen of verloren?

Wie kan mij dat vertellen.

Ik ben nu virtueel bezig.

Maar de wedstrijd moet nog gespeeld worden.

Ik denk na.

Een voorspelling.

4-2.

Of 2-4.

Het is 4-2 of 2-4.

Meer kan ik er niet van maken.

 

   

Metworst19-02-2021 om 11:46

Nou ik ben heel benieuwd. Ook wie er inzetbaar zijn bij de fc. Ik hoop dat Matusiwa weer speelt en dat Lundqvist dan voor de beide controleurs speelt, die is in vorm.

Heerenveen heeft wel een bijzonder middenveld met J. Veerman, Siem de Jong, Schóne en halilofzoiets.

Dus ons middenveld moet dus op orde zijn. vermoedelijk daarbij een 3 mans verdediging (hintum/te wierik/KO) waarbij één van hen Henk Veerman afstopt.

Ik heb via de supportersactie een virtuele businesseat aangeschaft en daarbij eigen catering geregeld en zal de klok voor de gelegenheid wat vooruit zetten op 5 uur. (i.v.m de drank )  

 

ChiChi19-02-2021 om 14:26

El Messaoudi en Matusewa nog steeds niet bij de selectie!

Dit duurt allemaal wel heel lang, te lang!

Het is al een paar wedstrijden  geleden dat er gezegd is dat ze nog niet helemaal wedstrijd fit waren.

Heel vreemd!

kees19-02-2021 om 17:08

zou er niet van op kijken dat die twee voor de wedstrijd tegen Feyenoord worden gespaard. Maar je hebt gelijk:  veel openheid over deze spelers is er niet

Fan op afstand19-02-2021 om 18:08

Zou hier inderdaad een tactiek achter zitten? Ben het met de vorige leden eens dat het wel lang duurt. Heel bizar.

Herman Badkuip19-02-2021 om 19:12

Heerlijk vooruitzicht komende zondag de Derby van het Noorden, voor het eerst in dit coronaseizoen SC Heerenveen tegen FC Groningen. FC Groningen kon zich een week lang goed voorbereiden op dit duel, terwijl de Friezen nog een loodzware bekerwedstrijd moesten spelen Feijenoord. Heerenveen kwam na een 3-1 achterstand goed terug in de wedstrijd en wist met 3 goals de wedstrijd te beslissen in hun voordeel. Ben benieuwd of de mannen van Jansen deze wedstrijd zondag nog in de benen zullen hebben.....Lijkt mij belangrijk, dat FC Groningen in de beginfase vol druk zet op de verdediging van Heerenveen. En als ze dan binnen de eerste twintig minuten 2 doelpunten weten te scoren, dan zal het voor de tegenstander lastig worden om op een omgeploegd veld nog terug in de wedstrijd te komen. Zou een mooie tactiek zijn, maar ik denk dat de mannen van Danny Buijs op de counter gaan spelen en de Friezen het spel laten maken....Verwacht een vechtwedstrijd met spannende spelmomenten voor beide doelen, uitdraaiend op een verdiend gelijkspel [2-2]! Matusiwa en El Messaoudi zijn er zeker niet bij, Lundqvist en Joosten zijn ook twijfelachtig..Kansen voor onze Sam Schreck om in de basis te starten. Samen op het middenveld met Daniël van Kaam en Tomas Suslov. Ze zullen 't best lastig krijgen tegen het sterke middenveld van Heerenveen. Verwacht dat Ko Itakura op de lange Henk Veerman gaat spelen, dat zullen geweldige duels worden! Onze linker wing Gabriël Gudmundsson gaat een belangrijke rol spelen in de tactiek van Buijs. Met zijn snelle rushes naar voren en vlijmscherpe voorzetten op Strand Larsen kan ons team levensgevaarlijk worden. 

TomOkker21-02-2021 om 14:24

Ik geloof daar niet zo in, op de een of ander manier zit het bij de mensen tussen de oren, en ik denk te weten waar dit vandaan komt, dat als er een midweekse wedstrijd is gespeeld dit voor de komende wedstrijd(en) gevolgen kan hebben. Ik vind dit onzin, zeker als ik kijk naar de overige competities of zelfs enkele zaalsport competities. Ik denk eerder dat mensen kijk moe zijn geworden van al die uitgezonden wedstrijden in januari.

Die knollenvelden is m.i. het grootste probleem. Wedstrijden moeten, ook al heeft het 5 dagen geregend, kost wat kost doorgaan met als gevolg een derde van de competitie op zand spelen. Smalle selecties hoor ik mensen roepen, ja kan, maar we willen toch allemaal dat er jeugd doorstroomt. Als mensen maar blijven vasthouden aan de gedachte, dat men zonder bepaalde of 'vaste' spelers een wedstrijd niet kan winnen, dan denk ik dat men eens meer naar andere sporten moet gaan kijken of eens moeten opzoeken wat topsport betekent. 

Het voetbal is wat dat betreft net ee religie, studio bord op het schoot, predikt over algemeen onzin, die je de rest van de week bij de koffieapparaat weer mag aanhoren (lang leve Corona). Men verzint ter plekke spelregels en ze denken opeens te weten wat tussen de linies betekent en het ergste wat ik ooit heb gehoord is "in de geest van de wedstrijd'. Om maar te zwijgen waar hier boven genoemde verhalen vandaan komen. Maar wee je gebeente, als mensen, die er echt verstand van hebben, iets anders zeggen. 

Kein geloel Fußbal spiel'n

appie happie19-02-2021 om 19:13

We missen el Messaoudi. En Matusiwa wel..zij zijn dragende spelers.

Waarom horen we  niks over hun..

kees19-02-2021 om 23:11

misschien is die super-drukke voetbal maand januari wel iets teveel van het goede geweest.  Buys verwacht een 100% inzet...die geven ze ook, maar zonder de spelers Messaoudi , Matusiwa  ( en Lundqvist en Joosten ? )  is tegen SC Heerenveen juist kwaliteit meer nog dan  werkvoetbal nodig, schat ik in. 

Verder is Buys tot het laatst vaak vaag over opstelling en tactiek, maar wat voor "dag" SCHeerenveen heeft, zondag, dat bepaalt ook voor een groot deel de uitslag.  Wat Herman Badkuip hierboven verwacht over de tactiek... en die twee goals voorsprong van FC... ik weet het nog zo net niet: 

eerste helft eindigt in 0-0

tweede helft : 1-2   

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!