Terug

Deel deze pagina:

Ludogorets wil Padt per direct, gaat FC akkoord met de transfervergoeding?

Door Redactie 34 reacties

In het gesprek tussen ESPN presentator Hans Kraaij en Sergio Padt (na de wedstrijd tegen Feyenoord) kwam naar voren dat de Bulgaren per direct de doelman willen overnemen. Padt staat daar niet onwelwillend tegenover maar laat de beslissing over aan de club. In het daaropvolgende interview vertelde trainer Danny Buijs dat hij deze ontwikkeling net heeft gehoord en dat het aan de club is wat er gebeurd. Buijs heeft (gelet op de corona crisis in samenhang met de moeilijke economische omstandigheden) er alle begrip voor, als FC nog een transfervergoeding kan krijgen.

Op de vraag van Hans Kraaij of FC Groningen met Bråtveit de opvolger van Padt in huis heeft gehaald vertelde Buijs dat deze niet het niveau van Padt heeft. Gaat FC Groningen alsnog akkoord met het aanbod van de Bulgaren of kiest het voor het sportieve aspect door het elftal tot aan het einde van het seizoen zo sterk mogelijk te houden? De transfermarkt in Bulgarije sluit aan het eind van deze maand.

Wordt ongetwijfeld vervolgd!  

Reacties:
appie happie24-02-2021 om 21:53

Niet ik zeg niet doen.ben je helemaal gek geworden.

Hij kan na 1 juni vertrekken en geen dag eerder...punt.

Padt kan punten voor ons pakken..die andere zg nieuwe opvolger..ik heb hem nog nooit zien spelen..

Wat moeten we hiermee aan..

Metworst24-02-2021 om 22:24

Zo is het, ambitie zoals een Sportclub waardig of voor het acute geld gaan en punt-en ranglijst verlies accepteren. Uiteindelijk daardoor op lange termijn inkomstenverlies mbt tv geld.  Dus lijkt met de keuze wel duidelijk toch?? 

Hoekie24-02-2021 om 22:30

Het verhaal is heel simpel. De hoogte van het geboden bedrag bepaalt of Padt direct vertrekt of niet. 

Zeeman24-02-2021 om 22:06

1 miljoen of blijven.

kees24-02-2021 om 22:26

toch ook zorgelijk dat de tweede keeper van FC Groningen ( Per Bratveit ) (nog? ) niet het niveau heeft:  de laatste jaren was er steeds Hoekstra en eerste seizoenshelft nog die veteraan Marco van Duin...

Vandaag tegen Feyenoord ( 0 - 0 )hebben we kunnen zien dat tekort aan kwaliteit en persoonlijke fouten van spelers  meteen puntverlies betekent. Ik pleit ervoor om een nieuwe 2e doelman in te vliegen , die het vertrek van Padt METEEN kan opvangen en dan moeten ze maar eentje halen die zonder club is..???  en die Noor dan maar een tijd laten rijpen.

Mijn voetbalvriend vertelde mij zojuist door de telefoon dat het DEZE ZOMER halen van Europees voetbal voor de FC G hardstikke belangrijk is... en als er geen degelijke keeper klaarstaat, dan maar Padt houden tot de zomer! 

Wordt weer tijd voor een overwinning, Forttuna Sittard denk ik als eerste...   

Hoekie24-02-2021 om 22:44

Jouw voetbalvriend trapt wel een open deur in. Natuurlijk is het halen van Europees voetbal hartstikke belangrijk. Stel dat Ludogerets een miljoen euro zou willen betalen, dan praat je over een dermate hoog bedrag dat je een wintertransfer moet accepteren. De hoogte van de tv gelden zitten trouwens muurvast want de FC gaat volgend jaar niet omhoog en ook niet omlaag. Het voert te ver om dit in detail hier te gaan uitleggen, maar neem van mij aan dat er de komende 2 jaar geen verschuiving naar boven of beneden voor de FC van toepassing is.

Marco24-02-2021 om 22:33

Zie liever dat Padt nog even blijven. Keeper die punten pakt en rust in de organisatie achterin. Een plek hoger op de ranglijst levert al snel 8 ton aan tv geld op.

 

Hoekie24-02-2021 om 22:46

Marco dat is niet de hele waarheid.  De FC zit en blijft voorlopig boven Heerenveen en komt niet hoger want Utrecht, Az en Vitesse zijn voorlopig niet in te halen. De tv ranking van de FC gaat de komende 2 jaar niet omlaag of omhoog tenzij de FC 2 plekken onder Heerenveen eindigt en dat zie ik niet gebeuren.

Pietjepal24-02-2021 om 22:35

En de kans op 5 plaatsen lager eindigen zonder hem is levensgroot. Dus 4 miljoen of blijven. Of 1 miljoen en nieuwe goeie keepert. Niet die vent die net zo lang is als ik. Weet je wel hoe groot die goal lijkt als je zo groot bent als ik.

Rapdoel24-02-2021 om 22:55

Ik ken de nieuwe keeper niet..maar hoe vaak dach ik eens oh nee..daar gaat onze keeper..en binnen half jaar zag je dat het goed was...speeltijd kan veel doen..maar wel mee eens ..nu niet het juiste moment

Rapdoel24-02-2021 om 22:55

Ik ken de nieuwe keeper niet..maar hoe vaak dach ik eens oh nee..daar gaat onze keeper..en binnen half jaar zag je dat het goed was...speeltijd kan veel doen..maar wel mee eens ..nu niet het juiste moment

TomOkker25-02-2021 om 07:34

Bij goed bod, gewoon laten gaan.

Herman Badkuip25-02-2021 om 08:45

Sergio Padt alleen tussentijds laten gaan, mits Ludogorets een bedrag op tafel legt, dat FC Groningen écht niet kan afslaan én mits onze Noorse vriend Bratveit daadwerkelijk klaar is om hem goed te vervangen! Goed gevoetbald gisteravond tegen Feijenoord, jammer van de kansen in de eerste helft na goed voorbereidend werk van de uitblinkers Gudmundsson en Suslov. Tweede helft was overleven door een sterk spelend Feijenoord....Als ik FCG was zou ik Gudmundsson, El Hankouri, Da Cruz, van Hintum en Daniël van Kaam gelijk vastleggen voor een aantal seizoenen. Zij hebben hun meerwaarde voor onze club inmiddels wel bewezen. Leal, Schreck, Dammers en hélaas ook te Wierik [als rechtsback!] hebben op dit moment nog té veel moeite om zich aan het niveau van een subtopper vast te klampen....Verwacht zondag tegen Fortuna Sittard een 4-3-3 formatie met Dankerlui, te Wierik, Itakura en van Hintum achterin, bij afwezigheid van Matusiwa en Messaoudi, een Suslov, Lundqvist en van Kaam in het midden én El Hankouri, Strand Larsen en Da Cruz in de voorhoede. Als Gudmundsson wél mee kan spelen, zie ik hem het liefst op het middenveld. De samenwerking met Da Cruz, Abraham of Joosten op links is volgens mij veelbelovend.....

marcelfcg25-02-2021 om 08:46

Wetende dat de Noorse keeper niet het niveau van Padt heeft betekend dus het opzij zetten van de sportieve ambities indien Padt nu vertrekt.

Lijkt me lastig te verkopen aan de grote groep seizoenskaart houders die hebben afgezien van financiële compensatie.

Jantje25-02-2021 om 09:09

Gewoon Padt laten gaan gratis vandaag nog. nieuwe doelman gelijk laten spelen . ik denk zelfs dat de nieuwe doelman nog beter is dan padt zelf.

Hoekie25-02-2021 om 09:25

Gratis nog wel?  Gelukkig hebben we bij de FC mensen die beter met geld kunnen omgaan. Dat je er over nadenkt is goed, maar de mensen bij de club die er kijk op hebben zeggen iets anders. Het kan best zijn dat Bratveit in potentie een betere keeper is/kan worden, maar het is niet alleen een kwestie van de ballen tegenhouden maar ook ingespeeld zijn met de verdediging. 

PDI25-02-2021 om 13:45

Heb je een keer kritiek, word je direct uitgemaakt voor Buijshater, dou ev'm normoal! Hij is een trainer die bij onze fc past, maar dat wil niet zeggen dat je het overal met hem eens moet zijn, duidelijk deze keer even niet. 
Foutje, bij de verkeerde reactie, afijn jullie komen er wel uit.

brummie25-02-2021 om 09:32

Padt behoort tot de betere keepers in de eredivisie. Direct een gelijkwaardige qua niveau doelman halen lijkt me niet realistisch. Een andere (jongere) keeper zal zich ook net als Padt in zijn eerste periode bij FC moeten gaan ontwikkelen. 

Verder mag niet vergeten worden dat het financieel aardig zware tijden zijn en mocht er een goed bod komen, het te billijken is als Padt per direct nog transfer maakt. 

 

 

PDI25-02-2021 om 09:53

Ik vraag me werkelijk af of het meneer Buijs naar het hoofd gestegen is nu hij een paar keer als mogelijke nieuwe trainer in de toekomst van Feyenoord genoemd is, de kroonprins van Feyenoord. 
in zijn reactie gisteravond op ESPN gaf hij als reactie op het mogelijke vertrek van Padt, dat er geen keeper momenteel was bij de fc die gelijkwaardig was als Padt. Natuurlijk is Padt één van de betere keepers van Nederland zo niet de beste, maar om de andere keepers waaronder Brätveit af te schilderen als te licht????
Was onze kroonprins misschien niet bij de bespreking toen werd besloten om BrÄtveit te halen? Heeft hij hem al eens zien spelen in competitieverband, ja voor Corona, maar toen was hij blijkbaar goed genoeg om te halen. Had Padt dan eens gewisseld, dan had je het kunnen zien hoemhij onder druk presteert. 
Maar ik vind zo gemakkelijk, onterecht en een wel heel primaire reactie op het mogelijke eerdere vertrek van Padt. Als je werkelijk het niveau hebt van een kroonprins brand je niet iemand af, bespreek je het intern en wees eerlijk naar Brätveit, gun hem een kans! Ik zal wel een nuchtere trotse noordeling zijn, maar dat westerse gebral van de kroonprins gaat veel te ver.

 

Hoekie25-02-2021 om 12:14

Prima reactie van Buijs wat mij betreft. Buijs brandt niemand af maar geeft gewoon zijn deskundige mening. Het lijkt er een beetje op dat nu de resultaten goed zijn er op een andere manier gezocht wordt om toch kritiek te hebben op Buijs. De kwalificatie van kroonprins heeft hij zich zelf niet aangemeten maar komt uit de media, die de kwaliteiten van Buijs wel hebben onderkend. In tegenstelling van veel Buijs-haters op dit forum. 

kees25-02-2021 om 13:58

Buys heeft bij de wedstriujd Feyenoord-Groningen, nog expliciet aangegeven dat hij de reacties van niet (professionele) voetbalekenners niet kan waarderen,vooral als er critische vragen uit die hoek komen over het tactisch concept zoals onlangs over die eerste helft tegen Heeerenveen .  Natuurlijk mag hij die mening zijn toegedaan, maar behalve geschreeuw aan de zijlijn laat Buys hiermee merken dat hij slecht tegen kritiek kan.  Buys is zelf een radertje in het FC Groningen nhetwerk...wel heel belangrijk voor wat betreft het presteren en ontwikkelen van spelers/team, maar...laat ik het zo zeggen: ik heb liever dat genoemd wordt wat er slecht was ( zoals Buys vaak zelf aangeeft ) dan dat de FC G supporters niet serieus door hem genomen worden... Dat hij graag wil dat Padt nog blijft is trouwens een beslissing van de hele TS die niet op zichzelf staat:  Bratveit of een ander moet in het héle verhaal passen, niet alleen om een transfersom.  Het is mij allemaal wat emotioneel èn kort door de bocht om die Noorse keeper zo publiekelijk als "nog ongeschikt" neer te zetten.

FCG_far away_125-02-2021 om 21:01

Volledig eens met Kees, vooral die laatste 2 zinnen. De uitspraak van Buijs toont aan dat hij als trainer nog wel het één en ander te leren heeft.

brummie25-02-2021 om 10:46

Het toch gewoon een constatering dat er in de selectie geen gelijkwaardige keeper is tov Padt? Zou ook vreemd zijn als we een keeper op de bank hadden van hetzelfde niveau Padt.  Gewoon een realistisch antwoord van Buijs vind ik. 

A Matter of Honor25-02-2021 om 13:20

Beetje een voorbarige conclusie. Niemand op dit forum weet de capaciteit van die nieuwe keeper en ik denk dat de leiding van FC- Groningen heus wel weet van voor vlees die Bratveit in de kuip heeft, anders hadden ze hem niet gekocht en hadden ze Jan Hoekstra wel weer bij Roda weggehaald. Hij zal dan niet zo goed zijn als Padt maar heeft dan mijns inziens meer in z'n mars dan Jan Hoekstra, dus is het voor de club een gok om Padt te laten gaan. Overigens hangt er dan wel een prijskaartje aan en als die prijs aanvaardbaar is dan mag Padt voor mijn part naar Bulgarije. Het enigste "manco" zou zijn dat Buijs, en dat kan je hem aanrekenen, is dat Bratveit nog nooit eens een keer in het eerste is ingevallen en heeft kunnen laten zien wat deze speler kan 

alexvl25-02-2021 om 11:01

Gewoon laten gaan. Dat punten pakken is niet meer zo vanzelf sprekend.
Hij maakt ook fouten waardoor we punten verliezen. Geef de rest van het seizoen die Bratveit maar de kans.

Alf25-02-2021 om 12:19

Van belang is ook of de verdedigers en doelman op elkaar zijn ingespeeld. Ik denk dat een voortijdig vertrek van Padt je wel wat plaatsen op de ranglijst kost. Maar ja, ik beschouw dit seizoen toch ook maar als een 'tussenseizoen'. Nacompetitie voor europees voetbal zie ik ons ook met Padt niet gauw winnen.

Voor de langere termijn wil je wel een echt goede doelman. Ik weet niet hoe goed Bratveit is. Hoeveel minder dan Padt? Als die Hongaarse club een half miljoen biedt dan kan FC Groningen niet echt nee meer zeggen gezien de huidige omstandigheden.

Reactie verwijderd door redactie

Reactie verwijderd door redactie

brummie25-02-2021 om 12:43

Een tussenseizoen??? We draaien een uitstekend seizoen! 

Pietjepal25-02-2021 om 12:32

Ik snap weinig van mensen die zeggen laat goede spelers toch gaan. Voor een miljoentje. Die televisie gelden zijn toch ook u wel bekend? Nog leuk nieuwtje: Robben is vol in training en traint weer op veld. 

Fan op afstand25-02-2021 om 12:39

Het is een dilemma. Het probleem is dat Breitvat geen enkele mate van wedstrijdritme op gaat doen. Als Padt blijft is de kans minimaal en als Padt wel vertrekt staat hij onder de lat zonder wedstrijdritme. Als Padt nu gaat komt er geld binnen maar gaat hij aan het eind van het seizoen loopt hij gratis de deur uit. Toch mag ik er vanuit gaan dat Breitvat wel kan keepen want anders had Fledderus hem niet gehaald en had hij niet voor het nationaal elftal gespeeld. Ik neig naar late gaan en nog een vergoeding opstrijken. Maar het blijft lastig.

brummie25-02-2021 om 15:27

Volgens mij heeft Buijs helemaal niet publiekelijk  aangegeven dat Breivat "nog ongeschikt" is. Stemmingmakerij omtrent Buijs is absoluut niet op z'n plaats. Typisch weer een aantal op dit forum die weer een negatieve toon aanslaan, terwijl we volgens mij een meer dan prima seizoen draaien. 

kees25-02-2021 om 16:44

"Op dit moment zijn die keepers nog niet van het niveau als Sergio, ..zo simpel is het".   heeft Buys afgelopen woensdag na de wedstrijd gezegd.   In DvhN heeft hij 3 dagen geleden laten optekenen ( na Heerenveen uit) dat hij die mening over de tactiek van niet-professionals niet serieus kan nemen.  Diezelfde groep "amateurs" wordt op dit moment door de directie benaderd om af te zien van teruggaaf hun  seizoenkaart zonder toeschouwers .... 

Ik vind het allemaal niet zo heel erg, als iemand iets zegt... maar als jij, weer "een aantal op dit forum"noemt dan moet je ook het hele verhaal over onze trainer lezen...kan ie trouwens best tegen hoor . En verder heb ik ook bijgedragen voor 2 seizoenkaarten, zóveel supporter van de FC   ben ik dan ook wel  !

brummie25-02-2021 om 17:43

Niet geschikt zoals jij meldde is volgens mij niet hetzelfde als nog niet van het niveau Padt. 

Waarom zou Buijs supporters tactisch serieus moeten nemen? Hij traint continu met de groep met zijn een staf. Supporters die denken van buitenaf tactisch het beter te weten, kun je toch niet serieus nemen lijkt me? Als supporter kan en mag je kritisch zijn, maar ik denk dat je zelf als supporter ook niet moet overschatten. 

Buijs als zeer jonge trainer doet het prima in mijn ogen. Hij selecteert op kwaliteit en niet op leeftijd m.b.t zijn opstelling. 

Ik heb voor de 2e keer een 5 jaarkaart aangeschaft, ben supporter en heb een klein beetje verstand van het spelletje. Maar maak me geen illusies dat ik tactisch wat aan de FC kan toevoegen zonder bij elke training en wefstrijdbespreking  aanwezig te zijn. 

Hoekie25-02-2021 om 18:29

 brummie@ Je hebt helemaal gelijk. " niet geschikt" is een heel andere kwalificatie als "nog niet van het nivo Padt". Blijkbaar zien sommige posters dat als afbranden. Bij het nivo Padt hoort niet alleen het tegenhouden van ballen, maar ook het leidinggeven aan de achterhoede, het organiseren van de verdediging en het commuicatieaspect. Dat heeft niets met afbranden of niet geschikt te maken maar alles met de korte periode dat Breitvat bij ons is. De directie en technische staf moet dus niet alleen een financiële afweging maken maar ook het risico van puntenverlies. Deze afweging is niet gemakkelijk omdat je een korte en een lange termijnplanning in ogenschouw moet nemen. 

kees25-02-2021 om 19:51

ja, mee eens...maar die vraag ligt al voor,  vanaf het moment dat er een transferakkoord met die Bulgaarsze club lag, en Breitvat bij de FC aangesloten is...de discussie is niet nieuw en de Bulgaarse transferdeadline is wel as. weekend. Het lijkt verder te gaan over een substantieel bedrag, want Padt zei woensdag ook:  dat transferbedrag kan ik niet aanvullen...  

TomOkker25-02-2021 om 18:42

We komen weer op het welles nietes en komma's ne*ken nivo. Ik denk dat Buijs Padt wil houden omdat hij met z'n eigen CV bezig is i.p.v. van TV gelden. Daarbij die TV gelden heb je nodig om die paar Europese wedstrijden te financieren. Zo die hebben we ook weer gehad.

kees25-02-2021 om 19:02

en om de durf aan te geven van de TS ,  je kunt voor1 x  Abraham, ruim  2 x Diemers aantrekken, dwz. de keuze is toen gemaakt op kwaliteit ( en lange termijn transferwinst )

A Matter of Honor25-02-2021 om 19:27

en daarom denk ik dat Bratveit wel zoveel kwaliteit heeft om Padt op korte termijn te vervangen en eventueel uit kan groeien tot betrouwbare sluitpost waar op lange termijn een behoorlijk prijskaartje op geprikt (Corona, haha) kan worden. 

Pietjepal25-02-2021 om 23:32

Van welke spelers genieten jullie momenteel t meest? Ik denk ene zekere verdediger? Suslov begint mij t meest te bekoren. Uitgegroeid van beginner met attitude naar vent met attitude. Zlatan/Suárez achtig zelfbewustzijn. Is nog maar een tiener hè?

Hoekie26-02-2021 om 11:22

Er zijn meer spelers bij de FC waar ik echt van kan genieten. Suslov heeft over 1 a 2 jaar de topclubs voor het uitkiezen. Daar ben ik heilig van overtuigd. Hij heeft af en toe nog wat slordigheidjes maar met zijn drive, explosiviteit, schotkracht, inzicht en vertrouwen in eigen kunnen gaat hij  alleen nog maar beter worden. Echt een diamant. Gudmundsson mag ik ook graag zien spelen. Hij heeft zich de laatste maanden erg sterk ontwikkeld. Ik hoop dat zijn blessuregevoeligheid hem niet te veel hindert. Itakura is een geweldenaar. Helaas onhoudbaar voor de FC.

Herman Badkuip26-02-2021 om 07:46

Geniet dit seizoen van de ontwikkeling van meerdere talenten zoals Ko Itakura, Tomas Suslov, Daniël van Kaam en Gabriël Gudmundsson, die onder trainer Danny Buijs enorm opbloeien! Vooral sinds het [tijdelijk] wegvallen van twee sterkhouders [Azor Matusiwa en Achmed el Messaoudi] laten deze jonge spelers zien, wat ze waard zijn! Steeds verrassender vind ik het spel van papa Mo el Hankouri, Alessio da Cruz en Bart van Hintum....en dan te bedenken, dat wij een aantal spelers [ Patrick Joosten- Kian Slor- Joël van Kaam-Thijs Dallinga en Arjen Robben] nog amper hebben zien voetballen! Stel je nou toch eens voor dat de complete selectie topfit én in topvorm zou zijn....dan speel je gewoon mee in de topdrie van de eredivisie! Maar de realiteit is, dat wij eerst nog een aantal goede teams, zoals komende zondag het verrassende Fortuna Sittard, moeten verslaan om mee te kunnen doen in de playoffs voor Europees voetbal!

Andries26-02-2021 om 12:06

Ik kom nog even terug.

Wat mij stoort is de overschatting van FC talenten.

Feijenoord in goede doen heeft de FC de les gelezen hoe je als team moet voetballen.

Daarbij was de FC los zand en gepruts.

Badkuip en pietje pal moeten hun FC bril afzetten.

Dan zien zij de werkelijkheid weer.

Dat gedroom over Suslow etc. moet afgelopen zijn.

Suslow vecht met zichzelf.

Dat is een te kort koming.

Over het paard getild.

Daar kan Suslow zelf niets aan doen.

Hij leest de kranten die vertellen hoe goed hij gaat worden.

Barcelona, Real Madrid volgen hem....

Wat een optimisme.

Een talent en latere topper was Arjen Robben.

Een spelt in een hooiberg.

Nee, de FC moet met beide benen op de grasmat staan.

Geen toppers op dit moment.

Gudmundsson had tegen Feijenoord een geweldige actie.

Met deze actie had hij het niveau Barcelona etc.

Hellaas was het  maar 1.

Maar hij is positief en heeft goede zin.

Wij volgen hem.

Strand Larsen had zijn strandstoel meegenomen.

Was niet aan de bal.

Een offday.

Kan gebeuren.

Padt lijkt vroegtijdig te vertrekken.

Een bom geld voor de FC.

Verdwijnt in het zwarte Corona gat.

Buijs zegt dat de vervanger Bratveit nog niet klaar is voor wedstrijden.

Een stommiteit.

Ik neem aan dat Bratveit flink meetraint met Padt en....

Dus is hij er klaar voor.

Buijs moet wat meer vertrouwen in zijn spelers hebben.

De FC was tegen Feijenoord in topvorm, los zand.

De apen kwamen uit de mouwen.

Ik vind dat Buijs zijn spelers nog niet naar een hoog niveau heeft weten te coachen.

Wel schreeuwt hij als een verkeers agent.

Dus FCG supporters wat minder hosanna.

FC Groningen bij lange na nog geen top.

De FC brillen kunnen nu weer opgezet worden.

Op naar de volgende wedstrijd.

Wat kunnen wij verwachten?

Btreitveit in doel.

De getatoëerde armen omhoog.

De tegenstanders raken verward.

En schieten de bal tegen Breitveit aan of naast het doel.

De fantasie slaat op hol.

Ik ben weer weg en......

RooieRed26-02-2021 om 12:29

Ach, een wedstrijd is maar een momentopname tijdens een heel seizoen. FCG staat nu op 39 punten na 23 potjes. Als deze lijn zich iets doorzet, wat moet kunnen kijkend naar het resterende programma dan komen we uit op zeker 50 punten tot meer dan 55 punten. Een seizoenscore die ver boven het seizoensgemiddelde van 45 punten (periode 2012 t/m 2019; zeven seizoenen) ligt. Ruim 20% beter dus. Er staat gewoon een mooie ploeg met een goede staf, waarbij spelers ook dit seizoen weer fors beter worden. 

Tegen Sittard zal het een lastige pot worden, maar ik hoop dat de strijdlust van FCG gaat zegevieren.

Nachtwacht26-02-2021 om 13:33

Padt is een van de betere Eredivisie-keepers. Nog 11 wedstrijden in de reguliere competitie en hopenlijk nog Play-offs. Stel het bod is een half miljoen, dan speelt Padt voor zo'n halve ton per wedstrijd. Een hoop geld voor de FC. Zakelijk gezien lastige keuze.

Bratveit is international en stond bij de kampioen van Zweden onder de lat. Dit is een ultieme kans om hem aan het werk te zien, zodat je weet of je aan het einde van het seizoen de optie tot koop moet lichten en hem langdurig vast moet leggen (of dat je voor een andere keeper moet gaan). 

Ik ben het eens met de stelling dat een keeper belangrijk is voor de stabiliteit van de hele verdediging, maar aan de andere kant zie je bij bijvoorbeeld ADO dat een nieuwe buitenlandse keeper soms ook nieuwe energie geeft en makkelijk ingepast kan worden.

Hoekie26-02-2021 om 14:04

Lees af en toe de proza van Andries.

Andries heeft geen FC bril hooguit een WC bril. 

Dat is jammer voor hem want zo zie je niet het ontluiken van toptalenten.

Gewoon lekker blijven jammeren dat de ervaren Feijenoorders de jonkies van de FC hebben weggeblazen. 

Strand Larsen is de volgende in de rij van zijn geschrei.

Ook Gudmundsson ontspringt niet de dans, want Andries telt maar een goede actie.

Suslow lijkt een tikfout maar niets is minder waar. Slow.....

Natuurlijk kan Buijs niet ontbreken in zijn tirade. Alleen het halen van het landskampioenschap kan Buijs nog redden.

Buijs moet als zijn mening wordt gevraagd over voetbalzaken een voorbeeld nemen aan Andries die erg diplomatiek zijn mening kan weergeven. Andries haalt geen stommiteiten uit, daar kan Buijs een voorbeeld aan nemen.

Veel geschreeuw en weinig wol lijkt Andries te zeggen. Andries heeft liever een dooie diender. Misschien is zijn tijd beter bij een sjoelwedstrijd. 

Badkuip, Pietje Pal, Brummie om er een paar te noemen, houd de FC bril op dan blijven jullie genieten.

 

appie happie26-02-2021 om 14:55

Ik scroll Andries altijd door..geen ziin in onzin

kees26-02-2021 om 15:13

Ik vind dat geouwehoer (over Padt: wel of niet blijven_) een soort publiciteitscampagne voor de club...Alles is nu hierover wel gezegd...Padt, die zegt dat hij er nu niks mee te maken heeft, maar ondertussen weten we dat hij een verlenging van zijn contract langdurig had geweigerd... Dat hij geen eigen geld in die transfer kan  ( ...of moet het zijn "wil"? ) bij-betalen aan FC Groningen ( zo zei hij voor de camera ), dat is maar net hoe je het zegt.   Wat bij mij overblijft is een herinnering aan destijds dat Emmen gedoe van Padt...en van Buys die misschien ( zeg ik vrijelijk zonder harde aanwijzingen) ook wel aast op een transfer in de aankomende zomer  Laat Padt nu  gaan, incasseer dat geld en stel Bratveit op..en Matusiwa en Messaoudi snel maar gefaseeerd terug op het veld.

Hoekie26-02-2021 om 15:20

Groot gelijk dat je doorscrollt Appie Happie maar soms lees ik die epistels. Ik vraag mij wel eens af of Andries in staat is tot een dialoog want reageren op reacties is niet zijn ding. 

Nachtwacht26-02-2021 om 15:32

Andries praat zichzelf steeds dieper in de put. Ik zou zeggen, geniet van mannetjes als Suslov (of Suslow, zoals Andries het noemt)

A Matter of Honor26-02-2021 om 15:56

We hoeven ook niet te doen of onze "talenten" het allemaal zo goed doen. Natuurlijk zit er progressie in die jonge knapen maar vergeet niet dat het allemaal niet zo hosanna is. Gezien het spel van afgelopen woensdag waarbij het team met hangen en wurgen een punt heeft over gehouden, terwijl het voetbal nergens op leek en Feyenoord zeker met 0-3 had moeten winnen. Door de bank genomen zal een enkeling eens een keer een goede wedstrijd spelen zoals Gudmonnson deze keer maar als team moet er nogal wat gespijkerd worden om het een hecht team te maken. Enkele forumleden, zoals hierboven genoemd moeten HUN groen-witte bril maar eens afzetten en de realiteit onder ogen zien dat onze FC-Groningen maar een subtopper is, en nog lang niet kan meedraaien in de top van de Eredivisie, niks meer en niks minder.

 

En Appie...........neem een banaantje jongen, daar knap je van op en kan je in de toekomst de epistels van Andries misschien wel waarderen, want vrijheid van meningsuiting staat niet hoog in jouw vaandel, evenals een aantal anderen hier op dit forum

Hoekie26-02-2021 om 18:07

Matter@ Het is geen schande met een redelijk volle ziekenboeg dat een middenveld van A-junioren maar een helft partij kon bieden.  Niemand beweert hier trouwens dat de FC even gaat meedoen met de top van de eredivisie. Ik ben benieuwd waar jij dit leest of vandaan hebt. Ik denk dat je niet een groene maar een leesbril moet opzetten.

ChiChi26-02-2021 om 16:56

Wat weer een negatieve insteek op alles!

Vergeten dat we de eerste helft gelijkwaardig waren aan Feyenoord met goede aanvallen???

Gudmonson speelt al een reeks goede wedstrijden achter elkaar!!!!!

Onze talenten doen,zoals v.Kaam, Suslov,etc. toch ook prima.

We staan ZESDE en dat de laatste wedstrijden zonder onze sterkhouders op het middenveld!!!!!!!!

Wees ook eens een keer Positief!!!!!!!!!

A Matter of Honor26-02-2021 om 17:46

En dat zeg jij. Nou nou,jij durft. Een paar topic's terug schreeuwde je moord en brand dat Alessio da Cruz snel moest vertrekken "weg ermee" zei je toen. Ook lekker positief vind je niet en ......................nog steeds niet in de spiegel gekeken????

appie happie26-02-2021 om 19:04

Amoh  nou die bananen zijn niet te betalen tegenwoordig.

Vrijheid van meningsuiting komt niet in het geding Andries mag zeggen wat hij wil..alleennik pruim die flauwekul niet..dat is persoonlijk.wat anderen van A. Vinden is aan hun.Dus spreek mij er niet op aan.

Ik ben positief over de FC..echter het vertoonde spel is de laatste  beroerd..dat is een feit..toch!!!

ChiChi26-02-2021 om 17:06

Ja, ik durf en ben realistisch en mag mijn mening geven!!!

Negatief of Positief.

A Matter of Honor26-02-2021 om 19:40

In de ruimte lullen is ook een gave die waar jij goed in bent.

Hoekie26-02-2021 om 19:54

Aardig wat reuring op dit forum. Het is wel lachen geblazen met Chi Chi. Zijn korte- en lange termijn geheugen laat hem een beetje in de steek. Maandenlang heeft hij in tientallen posts zowel Hankouri als Buijs allerlei verwensingen gedaan, waarbij ziektes en schorsingen werden uitgebraakt. En nu de moraalridder uithangen en anderen verwijten negatief te zijn. Hij switcht net zo gemakkelijk van slachtoffer (nu Da Cruz) als van onderbroek. 

A Matter of Honor26-02-2021 om 19:56

Niks veranderlijker dan een mens, Hoekie."Het kan verkeren"zei Bredero!!!!!

ChiChi27-02-2021 om 09:23

Jongens, het is allemaal heel simpel:

Goed is Goed;  Slecht is Slecht.

 

 

TomOkker27-02-2021 om 12:20

bier is bier en patat is patat

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!