Terug

Deel deze pagina:

Hoofd Opleiding Peter Jeltema gaat de FC verlaten voor functie bij KNVB

Door Sven Heikens 2 reacties

Peter Jeltema gaat aan het einde van dit seizoen FC Groningen verlaten. Jeltema, Hoofd Opleiding van FC Groningen treedt per 1 juli 2021 in dienst bij de KNVB. Eerder, namelijk in 2017 maakte Jeltema ook al eens een kort uitstapje naar de KNVB als beleidsmedewerker Voetbalontwikkeling betaald voetbal, maar een jaar later keerde hij terug bij FC Groningen in zijn oude functie van Hoofd Opleiding.

Technisch directeur zegt over de overstap van Jeltema op de clubsite: "Het nieuws verraste me en het is bijzonder jammer voor de club dat een vakman en clubman als Peter Jeltema FC Groningen gaat verlaten. Het is voor hem een kans, die hij niet wilde laten schieten. Dat respecteren we en wij feliciteren hem van harte met zijn overgang naar de KNVB".

Reacties:
Herman Badkuip04-05-2021 om 21:12

Heel jammer dat Peter Jeltema ons FC Groningen gaat verlaten. Heb hem zelf meegemaakt tijdens mijn scoutingsactiviteiten voor de FCG en heb samen met hem, Martin Koeman en mijn oom Luit Zwaneveld veel talentvolle voetballers bij amateurclubs in Noord-Holland bekeken voor FC Groningen. Alle drie echte clubmensen én vakmannen, die veel van de huidige talentvolle spelers [Kian Slor, Romano Postema, Daniël en Joël van Kaam, Thomas Poll] naar FC Groningen hebben gehaald! Wens hem veel succes bij de KNVB, weet zeker dat hij daar helemaal op z'n plaats is! 

Ronnie 04-05-2021 om 21:51

Peter Jeltema hoort nog bij "de vorige directie" met Jans en Nijland. Gudde en Fledderus hadden nog 1positie niet vervangen. Nu wel. Zijn er vast niet rauwig om dat Jeltema naar knvb gaat. Praatje van Fledderus dat hij verrast is en het jammer vindt zegt niets. Dat is hetzelfde als er wordt gezegd dat partijen met wederzjdse instemming uit elkaar gaan. Lijkt mooi, maar dan kunnen ze elkaar de hersens soms wel inslaan.
Benieuwd wie er voor terugkomt. 

Alf05-05-2021 om 00:24

Waar baseer je dit op? Er zijn wel meer mensen die al heel lang trouw bij FC Groningen werken. Moeten die dan ook weg? Waarom?

A Matter of Honor05-05-2021 om 13:42

ja Ronnie, de halve wereld bestaat uit hypocriete en scheinheilige personen , zo zal het ook bij FC-Groningen niet anders zijn.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!