Terug

Deel deze pagina:

Voorspelcompetitie 2020/21 gesloten

Door Redactie 5 reacties

Met de uitschakeling van FC Groningen in de play-offs tegen FC Utrecht is onze voorspelcompetitie eveneens voor dit seizoen ten einde. We hebben traditiegetrouw drie winnaars die we willen belonen. Normaliter zitten er verschillen in de punten tussen de nummers 1, 2 en 3. Dit jaar is er een unicum ontstaan doordat de nummers twee en drie evenveel punten hebben. We gaan het als volgt doen:

Op de eerste plaats is geëindigd Robba met 69 punten. Op een eervolle tweede plek hebben we Geo Gabber die 66 punten heeft gescoord en vorig jaar de eerste prijs in de wacht sleepte. Een knappe prestatie! Als derde winnaar completeert Auke ons erepodium op een gedeelde tweede plek met 66 punten. 

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd!

De prijzen:

1e prijs waardebon 75 euro FanCorner

2e prijs waardebon 50 euro FanCorner (x 2)

Wij willen onze drie prijswinnaars vragen een e-mail sturen naar info@boerenmacht.nl voor hun naam, adres en woonplaats gegevens zodat wij binnenkort de waardebonnen aangetekend naar de juiste adressen kunnen sturen.

Ook voor het nieuwe seizoen willen we weer verder met onze Boerenmacht voorspelcompetitie. Onze intentie is om daarin de hele competitie weer mee te nemen zoals jullie gewend waren. Bovenal hopen wij dat alle supporters weer welkom zijn bij de wedstrijden! 

Tot slot bedanken wij alle deelnemers voor het meespelen. Wij wensen iedereen (voor straks) alvast een fijne vakantie toe, blijf gezond en tot het volgende seizoen!

Webcrew Boerenmacht.nl

 

Reacties:
appie happie19-05-2021 om 22:48

Bedankt tot zover en tot snel,na de break..EK,Olympische spelen,vakantie..

 

Top gasten van Boerenmacht.

En Robba gefeliciteerd...je hebt eerlijk gewonnen,tot de winterstop kon ik het redden daarna had ik het vaak niet goed..en zelfs mijn dochter staat nog boven me in de eind rangschikking..nouja .

kees20-05-2021 om 06:31

Appie:  een mooie zomer gewenst voor jou en je dochter!  Het zal even wennen zijn om de wekelijkse FC Groningen wedstrijden te missen! Daarvoor in de plaats Ol. Spelen en EK voetbal..  en ach...een mooie heel hete zomer geeft weer ander plezier voor jullie...in Friesland bedoel ik dan .

alisan20-05-2021 om 02:15

Ik wil de drie prijswinnaars feliciteren en ik wil graag Boerenmacht bedanken voor de organisatie van deze poule. Organiseren jullie ook nog een EK-poule? 

Herman Badkuip20-05-2021 om 07:00

Wil in de eerste plaats de webcrew van Boerenmacht bedanken voor deze geweldige site! We konden weer heerlijk met elkaar bakkeleien over het wel en wee van ons FC Groningen. Komend seizoen doen we uiteraard weer met z'n allen mee, met veel respect voor elkaars mening, zoals een echte FC Groningen-supporter betaamd! Prijswinnaars van de voorspelcompetitie gefeliciteerd met jullie prijzen! Zelf kwam ik hélaas niet verder dan een gedeelde 25e plaats, maar eigenlijk zijn we allemaal winnaars na zo'n enerverend coronaseizoen! Hopelijk in het nieuwe seizoen 21-22 weer met veel supporters in de Euroborg om ons cluppie aan te moedigen! Maar eerst lekker genieten van een heerlijke sportzomer! 

Groen hart20-05-2021 om 09:05

Van harte ???? 

Robba02-06-2021 om 09:46

Leuk spel! E-mail week terug reeds verstuurd! Tot volgend jaar

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!