Terug

Deel deze pagina:

[Update maandag 7 juni 19.05 uur] Poldervaart niet naar de Graafschap

Door Redactie 50 reacties

Het gerucht zoemde al een tijdje rond en wordt hardnekkiger. Volgens VI is Adrie Poldervaart (die sinds 2019 trainer Danny Buijs assisteert), in beeld als hoofdtrainer bij de Graafschap. De Superboeren misten op doelsaldo promotie naar de Eredivisie en namen onlangs afscheid van trainer Mike Snoei. Poldervaart wordt gezien als één van de belangrijkste kandidaten om Snoei op te volgen.

Update 19.05 uur - Adrie Poldervaart wordt niet de nieuwe trainer van de Graafschap weet VI. Een akkoord met FC Groningen is onhaalbaar gebleken. De Graafschap heeft besloten de pogingen definitief te staken en op zoek te gaan naar een andere trainer.

Update maandag 7 juni - Ondanks het verhoogde bod dat de Graafschap uitbracht om assistent trainer Adrie Poldervaart over te nemen van FC, blijkt het verschil tussen vraag een aanbod (nog steeds) te groot te zijn bericht VI. Poldervaart die inmiddels een persoonlijk akkoord heeft met de Doetinchemse club, zegt teleurgesteld te zijn en heeft het gevoel dat hem een kans ontnomen wordt.

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus heeft begrip voor diens situatie en gunt hem een volgende stap maar dan wel tegen de juiste voorwaarden. 

Fledderus vindt de compensatie dat de Graafschap wil betalen niet toereikend is. FC Groningen blijft (bij vertrek) achter met een dubbel probleem. De club verliest een uitstekende assistent-trainer en heeft geen goed goed budget om ergens anders een andere assistent-trainer vandaan te halen. De technisch manager stelt dan ook, als de Graafschap niet meer wil betalen dat het ophoud. Hoe jammer ook voor Adrie. Het contract bij FC Groningen loopt nog een jaar door.

 

Reacties:
Marco04-06-2021 om 23:22

Zou een verlies zijn. 

Adri Koster zou een goede opvolger zijn. 

appie happie05-06-2021 om 07:40

Ik zou hem wel bij ons als hoofdrrainer willen..

Ik ben wel toe aan een andere trainer.

05-06-2021 om 12:26

je kan erop wachten dat Buys de volgende vertrekkende wordt.  Allebei de trainers of kinderen/familie wonen nog in omgeving Rotterdam en pendelen nu veel door het land.    

Marco05-06-2021 om 15:20

Koster liet Buijs als speler debuteren Excelsior. Koster laat zijn elftal leuk en herkenbaar spelen. Het hoge druk zetten, en wingbacks heeft Buijs toegevoegd. Koster kan het elftal sneller leren opbouwen, en aanvalspatronen bijbrengen. Met De Leeuw en Larssen voorin, moet de aanvoer vanaf de buitenspelers veel beter, dan kunnen ze beiden 15 keer scoren per seizoen.

We mogen blij zijn met Buijs als trainer. Wil je linkerrijtje met Groningen is zekerheid inbouwen helaas noodzakelijk (was ook bij vd Looi), anders sta je zo 13 met een hoop onrust.

Koster kan Buijs leren om beter om te gaan in kwesties Remco Balk- geen media oorlog maar aan de TD overlaten etc.

 

FC NL05005-06-2021 om 11:05

Zou het jammer zijn als Adrie mocht vertrekken, want is een goed duo met Danny alleen als Adrie de ambitie heeft om hoofdtrainer te worden dan vind ik persoonlijk De Graafschaap een mooie club voor Adrie

FC NL05005-06-2021 om 11:07

Off-Topic :

Na o.a. Leipzig, Ajax en Napoli wordt nu Atalanta Bergamo gelinkt aan onze linkerwingback Gabriel Gudmundsson bij Atalanta zien ze in hem een belangrijke kandidaat om de bij hun zeer waarschijnlijk vertrekkende Robin Gosens op te volgen.

 

Bron : Gudmundsson voor Gosens? Atalanta komt in zoektocht opnieuw uit in Eredivisie - Voetbal International

BOUWE05-06-2021 om 16:55

Jongens even wachten de graafschap moet de volle hoofdprijs betalen dat kunnen ze niet dus blijft pollevaart gewoon bij fc groningen 

BOUWE05-06-2021 om 17:02

Het is de graafschap die hebben geen miljoenen euro's op de bank zitten het is geen ajax of psv fc groningen heeft gezegd voor de hoofdprijs mag hij weg nou dat heeft de graafschap niet eerste divisie denk eens na 

appie happie05-06-2021 om 19:57

Nou hij gaat wel heeft hij net gezegd.

Dus einde oefening van A3..

06-06-2021 om 05:22

rij jij tegenwoordig in zo'n barrel Audi , Appie?    Tja... en het is nog wel een dingetje om een passende hulptrainer te vinden, ...dwz passend bij Buys. 

appie happie06-06-2021 om 09:10

Nee Kees,de  Volvo heeft in een vw een opvolger gekregen..Geen Audi voor mij.Alhoewel ik er toch sterk over denk om toch terug naar een Volvo te gaan..

brummie05-06-2021 om 20:19

Ik zou het ook jammer vinden als Poldervaart vertrekt. Vormt goed tandem met Buijs ( die volgens mij gewoon in het hoge noorden woont, Kees)

Uiteraard zal Poldervaart ambitie hebben om weer op eigen benen te staan, en de Graafschap is wat dat betreft een mooie stap. 

Rob197005-06-2021 om 21:58

Gewoon laten gaan, Buijs zal het ook geen jaren meer trainer zijn bij de Fc, want hij heeft ambities, en was al erg gevleid toen er belangstelling was. Mocht Buijs vertrekken, dan is Poldervaart niet de trainer die Groningen naar een veel hoger niveau zou brengen. Een prachtige man, die voor de teambuilding en veldtrainingen goed werk verricht, maar voor het hoofdtrainerschap niet geschikt is. 

Dat hij bij Exelsior aangaf, dat er als hoofdtrainer veel meer bij kwam kijken dan dat hem lief was, zegt genoeg. Dat hij als hoofdtrainer weer aan de slag wil, is zijn goed recht, en als dat in zijn hoofd speelt, geeft alleen maar teleurstelling als het niet lukt. Helaas in het voetbal zijn ontevreden medewerkers een zwakke schakel, en dat slaat vaak terug op het functioneren. 

Voor de Fc is het een verrassing, en op dit moment geen opvolger beschikbaar, waardoor het terecht is om het hoog te spelen. Waarbij ze op den duur wel overstag zullen gaan. Nu het speelt komt er genoeg reuring en zal er wel een oplossing komen. De combinatie Poldervaart en Buijs is goed, en het zal moeilijk zijn een nieuwe assistent te vinden, die samen kunnen werken. Buijs is wel een trainer die eigenzinnig is, met een enorme drive, niet erg makkelijk om mee samen te werken. Wordt vervolgt...

Andries06-06-2021 om 10:24

Ik moet nog even reageren.

Poldervaart weg.

Een goede zaak.

Nu een assistent die Buijs af en toe een schop onder zijn achterste geeft.

En hem er tenslotte uit werkt.

Iemand die de FC in goede banen leidt.

Fleddi en de scouting laten steken vallen.

Ron Jans liet als technisch directeur ook steken vallen.

Heeft Strunck binnengehaald.

De FC heeft met Strunck niets gedaan.

Nu speelt Strunck op het middenveld en komt uit de verf.

Een 4 jaars contract.

Een Sörloth geval.

Je kunt zien dat ze bij de FC grote knoeiers zijn.

Willen naar de Grote Markt.

Om goede resultaten te bereiken moet allereerst de staf van niveau zijn.

De FC moet de balans opmaken van al hun mislukte transacties en opleidingsbeleid.

Zo als ik het zie zijn het nu en gisteren grote knoeiers met een grote mond.

De FC bestaat 16 juni as. 50 jaar.

Een nieuwe staf incl. trainer zou een mooi cadeau zijn.

Wat een geknoei.

Poldervaart zou ook niet geschikt voor de FC zijn.

Was ooit beste amateurtrainer.

Er is nog geen club die naar Buijs heeft geinformeerd.

Barcelona niet.

Zijn favoriete club Feijenoord ook niet.

Wij raken Buijs aan de straat stenen niet kwijt.

Wij zitten met Buijs in onze maag.

Iedere dag een maagtablet. 

FC gefeliciteerd met het behalen van 50 jaar in voor- en tegenspoed.

Het hoogtepunt was de periode Renze de Vries.

Belastingontduiking om de club groter en beter te maken.

Tekengeld.

Dat waren tijden.

Toen konden wij aansprekende spelers aantrekken.

Nu is de portemonnee leeg door al het geknoei van de laatste tijd.

FC nogmaals gefeliciteerd en beterschap gewenst. 

Herman Badkuip06-06-2021 om 14:01

Tsjonge jonge weer een lekker negatief verhaal van onze Andries “Heintje Davids”....Je zal hem zelden betrappen op een positief verhaal over onze trainersstaf. Vooral Danny Buijs moet het nog al eens ontgelden....Andries heeft geen oog voor al onze jonge talenten uit de eigen jeugd, die dit seizoen mede door Danny Buijs minuten hebben kunnen maken in wedstrijden van FC Groningen. Dit afgelopen coronaseizoen moesten de trainers Buijs en Poldervaart veel nieuwe spelers met wisselend succes inpassen...Komend seizoen gaan we daar met z’n allen ongetwijfeld de vruchten van plukken. Een kwalitatief sterke selectie, een uitverkochte Euroborg die massaal achter de FCG gaat staan en een aanvallende stijl van voetballen, gaan er voor zorgen, dat zelfs zuurproemen als Andries weer op de banken gaan staan om de trots van het Noorden aan te moedigen! Fijn voor Adrie Poldervaart, dat hij de stap naar een warme club als de Graafschap kan maken! De superboeren zullen er alleen maar sterker van worden. Wij gunnen deze trainer met een positieve instelling, die Danny dit afgelopen seizoen door dik en dun altijd gesteund heeft, het allerbeste! En FC Groningen krijgt er vast en zeker een prima trainer voor terug, daar zorgt onze technische staf wel voor! 

06-06-2021 om 15:14

Herman,  je laatste twee zinnen getuigen van blind "Op naar de Grote Markt -praat", terwijl bij zoveel clubs juist moet blijken hoe TS en bestuur ook niet matchend profiel ( karakters ) met elkaar door een deur kunnen. Dat is geen zekerheid vooraf.   We kennen ze allemaal: de baasjes en strebers... Ook dat verandert niet,  maar ik weet zeker dat volgend seizoen weer een andere tegenvaller(s)  de kop op kan steken...begrotingstekorten horen daar zeker bij! maar ook de chemie tussen Buys en Poldervaart die dan wegvalt; bij een wens tot vertrek van P. komt alles op losse schroeven.    Die ene plaats omhoog (naar 6a 7 ) blijkt in de praktijk een heel grote stap ...   Goed dat je supporter bent, positief denken..allemaal prima, ...maar hoe jij dit probleem beschrijft  als oplosbaar..... "-ongetwijfeld- en vast-en-zeker..". nee dat klopt meestal niet, bij geen enkele club. 

brummie06-06-2021 om 17:16

Nou Kees, uiteraard (bij elke club) zijn er altijd tegenvallers. Typerend om daar alvast op te voor te sorteren ipv dingen die juist (heel) goed gaan. Altijd maar van het negatieve uitgaan is zo makkelijk. 

We hebben een zeer geslaagd en positief seizoen afgesloten. De toekomst van onze club, met inzetten op jeugdopleiding ziet er gewoon heel goed uit. Er zijn volop positieve ontwikkelingen gaande bij onze club op dit moment. Uit betrouwbare bron kan ik je melden dat de FC boven verwachting goed uit de corona crisis komt, tov andere clubs. 

En wat betreft begrotingstekort, je weet dat de meeste clubs afhankelijk zijn van transfrrinkomsten. Zo ook de FC. Een heel makkelijk argument van je.

06-06-2021 om 19:36

ik draag op een terras geen monddoekje meer...is namelijk toegestaan...maar uit jouw reacties leid ik af dat jij graag iedereen die iets schrijft, de mond snoert...vanwege jouw eigen gelijk?    jammer Brummie !

Pietjepal07-06-2021 om 12:04

Ik vind juist veel verschillende interessante meningen en gedachten hier. Laat elkaar vrij, uw allen mening word meestal zeer gewaardeerd. En zo niet dan scroll ik omlaag, wat vandaag weinig voorkomt.

A Matter of Honor07-06-2021 om 13:06

Inderdaad Pietjepal, maar er zijn ook altijd mensen die menen altijd gelijk te moeten hebben en moeite hebben dat andere mensen er een andere mening op na houden. Een verkeerde eigenschap dus. Luisteren naar ieders mening en daar, zonder enige tegenspraak je conclusie uit trekken vind ik wel een goede eigenschap. Jammer genoeg zijn er op dit forum mensen die "coute te coute" hun mening als enige waarheid wilen opleggen aan anderen. Niet doen dus!!!! 

BOUWE07-06-2021 om 14:53

Nee ik vindt dat flederus gelijk heeft in deze zaak de graafschap hed eerst met fc groningen om de tafel heen gemoeten nu maken ze poldervaart blij met een dooie mus en nu is poldervaart ontevreden over de handel wijze van fc groningen poldervaart weet zelf ook wel dat hij nog een contract heeft dus moet hij gewoon denken en zeggen eerst met fc groningen eruit komen en dan zie ik wel hoe dat afloopt 

Rob197007-06-2021 om 16:36

Zwaar teleurgesteld in Groningen, daar begint het gezeik al.

Mocht je een contract hebben, dan heb je daarna te leven. En dan zullen er wel mensen zeggen zo werkt het in de voetballerij niet. Hoe het wel werkt in de voetballerij is dat er dan betaald moet worden, en dat is nu aan de orde.

Misschien is Poldervaart niet slim genoeg geweest met de onderhandelingen over zijn contract in Groningen. Misschien niet, maar wat ik nog wel weet, is dat Poldervaart zo blij als een kind was dat hij een contract kreeg bij Groningen. Zo kan het gaan, want hij had nooit gedacht om deze stap nog eens te maken.

appie happie07-06-2021 om 17:39

Zei  hij "  zwaar teleurgesteld" ?nou dat zou pas belachelijk zijn..

Het is dan eerder andersom!! Wat denkt hij wel niet..

BOUWE07-06-2021 om 17:30

Dat is wel zo maar poldervaart weet dat hij nog een contract heeft bij fc groningen en hij had er zelf verstandig aan gedaan om tegen de graafschap te zeggen eerst moeten jullie met fc groningen om de tafel en dan pas met mij nu maken ze hem blij met een dooie mus en daar beginnen de vrij vings en dan bemoeit poldervaart er weer mee en zegt nu krijg ik de kans en nu houdt fc groningen mij tegen nee fc groningen houdt hem niet tegen de graafschap moet met een goede prijs om de tafel komen dat is de punt meer van dat is er niet 

Reactie verwijderd door redactie

07-06-2021 om 18:02

Oplossing:  als fc Groningen  één jaarsalaris van Poldervaart terugvordert en dit door Poldervaart-in-persoon laat aanvullen tot de gewenste (door FC G gevraagde) transfersom dan zit je het eerlijkst in deze kwestie: en zuiver ook, want dan moet Poldervaart kiezen tussen zijn contract nu als assistenttrainer 2021/2022   bij FC G en zijn ( mondeling  aangebodenj )jaarcontract als hoofdtrainer bij De Graafschap .

ze doen net of het profvoetbal niet om geld draait ...    maar weten heus wel beter   

Hoekie07-06-2021 om 18:04

Poldervaart moet niet zeuren. Nog niet zo heel lang geleden was hij  zo blij als een paard met zeven lullen dat de FC hem in dienst nam. De FC respecteert andersom ook de contracten als spelers, trainers etc. niet presteren. Tip aan Poldervaart: neem een andere zaakwaarnemer die voorsorteert op dit soort situaties. Je had dit kunnen voorkomen met een of meer ontbindingsclausules. 

 @ Brummie en Herman Badkuip raad ik aan bepaalde posters niet al te serieus te nemen. Posters die stelselmatig niets anders doen dan azijnpissen hebben er blijkbaar lol in ook hun diarree te lozen op dit forum. 

Gewoon doorscrollen en weer door... Maak er nog een leuke dag/avond van.

appie happie07-06-2021 om 18:31

Ach Hoekie..het is allemaal niet al te serieus te nemen..

Neem een ijsje

Of een biertje

Ik neen een heerlijke gele Chardonnay reserva  een uit Australie,kan ik alvast wennen..aan down- under..

Fije avond

 

Oja De Graafschap stopt ermee..wil niet meer betalen voor A3.

BOUWE07-06-2021 om 18:19

Ja. Oké maar fc groningen heeft het volste recht om een flinke bedrag voor hem te beuren de graafschap kan het niet betalen dan moeten ze over schakelen naar een goedkoper hoofdtrainer 

BOUWE07-06-2021 om 18:21

FC groningen is niet verplicht om hem voor een habbekrats te verkopen nee hij heeft nog een contract en hij heeft geen afsomkoop in de clausule staan dan heeft poldervaart pech of de graafschap moet met het geld over de brug komen 

07-06-2021 om 18:56

A3 zou A4 willen worden...  A5 bleek niet haalbaar  en A3 zit nu met panne  te wachten op de WW  (Wegenwacht)

appie happie07-06-2021 om 20:16

Keed  wat heb jij gedronken raki?

07-06-2021 om 20:52

je denkt toch niet dat ik geloof dat Poldervaart nog bij FC Groningen wil werken...nee hoor die bindt niet in... 

appie happie07-06-2021 om 21:21

Nou dan gaat ie toch..mag gedurende het contract nergens anders aan de slag.

Andries07-06-2021 om 21:14

Herrie in de tent.

Poldervaart kan het Fleddi standpunt niet delen.

Fleddi vraagt 100,000 euro.

Of je de lotto wint.

Ben ik nu de beste trainer assistent?

Poldervaart is geen gemakkelijke.

Fleddi zal het merken.

Heibel in de tent.

Het wordt leuk.

Ga zo door.

Het voetbal is niks.

En nu dit.

Dat ook niks is.

Er zijn 13 in een dozijn Poldervaarts.

Ook zijn er 13 in het dozijn Fleddi's

Om van Buijs maar te zwijgen.

Daar gaan er 31 in een dozijn.

De FC bestaat 16 juni as. 50 jaar.

Poldervaart zal niet aanwezig zijn.

Hij heeft al die tijd zijn stinkende best gedaan.

Dat stinkende laat hij nu achterwege.

 

Thomas Portugal07-06-2021 om 21:45

Zoals iemand hier al eerder heeft vermeld, Poldervaart en/of zijn zaakwaarnemer hadden een clausule moeten opnemen in het contract dat hij bij interesse van een andere club, kon vertrekken tegen een kleine vergoeding. Ik zie helaas nu alleen maar verliezers. Jammer, ik vind Adri een prima assistent die een goed koppel volgt met Buijs, en leuk overkomt in de media. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. Robben als nieuwe assistent?

BOUWE07-06-2021 om 22:47

Dan is hij niet professioneel dat zou ik niet in zijn standpunt dan komt hij nergens meer aan de bak hij moet altijd zien laten dat hij het kan dan komen de clubs volgende jaar wel als hij zich kinderlijke gaat gedragen daar heeft hij zich zelf mee en stal dat buiys zijn contract niet verlengd dan heeft poldervaart de kans om hoofdtrainer te worden bij fc groningen samen met robben als assistent trainer en als hij dit jaar de pet er naar gooit dan kun je de carrière wel vergeten ik zou zeggen poldervaart doe je best voor fc groningen misschien bloeit hier wat moois uit

BOUWE07-06-2021 om 22:55

Dus wees professionele assistent trainer poldervaart en doe je best voor fc groningen misschien bloeit hier wat moois uit

Marco07-06-2021 om 23:22

Eerste koop bij een talentje en klaar. 

Rob197008-06-2021 om 09:45

Kan hij volgend jaar, samen met Buijs naar een andere club, en heeft hij dit gewoon te accepteren. Er zijn wel meer tegenslagen in het leven die overwonnen moeten worden. Hij heeft het voorbeeld op dit moment nog in de selectie. Gelukkig is Poldervaart een persoon met een positief karakter, dan moet het uitdienen van zijn contract geen probleem zijn. Heeft hij hier wel problemen mee, dan is hij niet geschikt.

Zo kan het vergaan in het leven van een voetbaltrainer, bij binnenkomst, was Groningen een grootste club, die hem de kans bood. Echter welke functie hij bekleed was niet belangrijk, als hij maar met fijne mensen werkt, en op een plek waar hij kan leren. Die plek is nog steeds in Groningen, en is nog niet verandert. Dus Adri kan er met volle vaart weer tegen aan. Om maar de woorden uit zijn naam te gebruiken. Over polder hoeven wij het niet te hebben, want tijdens het onderhandelen heeft hij niet goed gepolderd, anders had hij de clausule van een hoofdtrainerschap in de KKD of de eredivisie er in moeten zetten. 

Tevens had hij ook al op de keien kunnen staan als de trainer vroegtijdig was vertrokken, en hij hierin mee was gegaan. En dan zien de assistenten over het algemeen niet af, van nog te ontvangen gelden.

Pietjepal08-06-2021 om 10:09

Yep, 30 duizend is wel heel erg weinig in voetballandschap. De gevraagde ton vind ik eigenlijk ook nog een factor 10 te weinig. Inderdaad gewoon tot 2 jaar wachten en met Buijs mee naar een grotere club. Verdient ie ook het 50-voudige ten opzichte van de 1e divisie. Kop dr veur jong!! 

Munchen186008-06-2021 om 17:04

Het is idd niet veel geld. Hij zit alleen nu wel moeilijk te doen, onze fysio van Excelsior. Dus tijd om op te tyfen! 

grunn196708-06-2021 om 18:14

Wat een gedoe om een assistent trainer. Komkommertijd kwa nieuws.

Kunnen toch wel iemand anders vinden die de pionnetjes uitzet en het oppompen van de ballen.

Marco08-06-2021 om 19:10

Beetje vreemd dat ze er niet uit zijn gekomen. Met wat creativiteit had dit toch op te lossen moeten zijn.

Poldervaart had desnoods het contract kunnen afkopen als hij echt wilde. 

frankism08-06-2021 om 21:58

Poldervaart mag wat mij betreft Buijs zn baan overnemen

 

Pietjepal09-06-2021 om 01:51

De hele selectie is verkocht aan Harkemase Boys en er is 6 miljoen meegegeven om de salarissen te kunnen betalen. Fledderus is gezwicht voor de voorzitter van de Friese club toen die zei: gun ons en die jongens nou ook eens wat. AFC Assen is door onze staf gevraagd de selectie om niet af te staan met het argument: gun die jongens nou gewoon eens de volgende stap.

BOUWE09-06-2021 om 10:01

Buiys hoeft niet weg hij heeft het goed gedaan we zijn zevende plaats geëindigd 

Reactie verwijderd door redactie

Andries09-06-2021 om 10:13

Ajax heeft geinformeerd naar Fleddi.

Zij zoeken een vervanger voor Overmars, die naar Go Ahead wil.

Fleddi is zeer gecharmeerd en gunt zich deze overstap per direct.

Op staande voet.

Hij mag.

Lees de kleine lettertjes.

De lettertjes zijn onleesbaar klein.

Weer een gocheme zet van Fleddi.

Wat is Fleddi gochem.

Onleesbare kleine lettertjes.

Poldervaart had in zijn enthousiasme zonder het contract te lezen getekend.

Je moet het contract altijd met een vergrootglas en microscoop lezen.

De haken en ogen van een contract.

Iemand die het contract niet goed leest per direct ontslagen.

Geen sufferds in de FC.

Helaas het wemelt in de FC van sufferds.

De sufferds willen naar de Grote Markt.

Nu eerst maar naar de Vismarkt.

De Grote Markt is een markt te ver.

Te vergelijken met een brug te ver.

Pech voor Fleddi.

Overmars blijft bij Ajax.

Dit na een orbitante verhoging van zijn salaris.

Poldervaart wilde weg.

Krijgt hij ook een verhoging van zijn salaris?

Zou het maar doen.

Dan doet hij zijn stinkende best weer.

Maar de kater blijft. 

09-06-2021 om 12:34

Is niet eens zo'n gekke gedachte Andries ( al kan je best iets zonniger teksten schrijven met dit mooie weer ! )...om Adrie Poldervaart z'n contract open te breken en wat te verhogen... Perslot heeft hij een belangrijk aandeel gehad in dit turbulente coronajaar en zelfs als coach langs de lijn meermalen geassisteerd... Natuurlijk weten  we niet het hele verhaal achter deze soap...het zal nooit alleen om dat schamele bod van De Graafschap zijn gegaan... want kan best zijn dat Buys eerst mogelijk zou vertrekken en dat Adrie in dat geval "mee zou gaan" of misschien wel hoofdcoach bij FCG zou kunnen worden??? we zullen het nooit weten...maar Fledderus en Gudde jr hebben onlangs een mooie contractverlenging en salarisverhoging gekregen, allicht dat ze zoiets voor Adrie  ook kunnen regelen...

BOUWE09-06-2021 om 12:33

ANDRIÉS je bent nu dom aan het lullen 

Reactie verwijderd door redactie

Thomas Portugal09-06-2021 om 15:42

Wie weet is er belangstelling voor Buijs en ziet Groningen in Poldervaart een potentiële opvolger. Het kan raar lopen in het voetbal.

Andries09-06-2021 om 19:42

Jullie moeten mijn commentaren met een korreltje zout nemen.

Het is zeker serieus bedoeld.

Ik probeer de FC aan het voetballen te krijgen.

Dat doe ik met harde en komisch taal gebruik.

Ik overdrijf en neem niet altijd de waarheid in acht.

Als commentator kun je ver gaan met je tekst.

Ik heb een hekel aan alle mooie praatjes dat het goed met de FC gaat.

Bewijs van onkunde is het slechte spel, talenten breken niet door.

Gescoute spelers worden teruggestuurd als niet voldaan.

Ik ben ervan overtuigd dat alleen mensen met een juist gevoel voor realiteit e.e.a. kunnen verbeteren.

Buijs moddert al jaren en is gefixeert op lijfsbehoud.

Het doel dichttimmeren, de verdediging op zn. plaats zetten en drukzetten.

Van aanvallen schijnt hij geen kaas gegeten te hebben.

Robben bracht daar verandering in.

Het is een goede zaak dat Robben de trainer van de FC wordt.

Dat zal een enorme opluchting geven.

Fleddi is niet door Ajax benadert.

Dat was een grapje.

Fleddi maakt ook fouten en ligt in de clinch met spelers en nu ook met Poldervaart.

Ga zo door zou ik zeggen.

De bal is rond en dat zijn mijn commentaren.

Het kan alle kanten op.

Meer spot en humor op het Boerenmacht forum als vorm van amusement.

En lachen.....

Ha, ha, ha.

 

BOUWE09-06-2021 om 22:55

Flederus heeft gewoon gelijk als er een club komt moeten ze met een redelijk bedrag komen ajax psv feyenoord of andere clubs doen het ook waarom moet fc groningen alles voor een prikkie weg doen je moet ook weer andere spelers halen en die moet je wel duur betalen flederus heeft gewonnen 

BOUWE09-06-2021 om 23:06

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

BOUWE09-06-2021 om 23:06

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

BOUWE09-06-2021 om 23:06

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

BOUWE09-06-2021 om 23:07

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

BOUWE09-06-2021 om 23:07

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

BOUWE09-06-2021 om 23:07

En hij doet gewoon zijn werk en buiys mag voor mij part blijven wat wil we dan faber of van de looi terug halen die hebben helemaal niks bereikt en buiys hebben we toch een mooie zevende plaats gehaald helaas zonder publiek kijk dat ze van fc Utrecht verloren hebben dat komt ook dat thuis publiek aanwezig was wij mochten daar niet heen zei hadden voor deel en elke keer dat robben de bal had werd hij uit gevloten 

Marco10-06-2021 om 13:22

Met vd Looi wonnen we de play-offs en pakten we de enigste prijs in de club geschiedenis de KNVB beker.

Andere trainer gaan het niet beter doen als Buijs. Ploegen met rijke investeerders als Fortuna en NEC worden lastige concurrenten.

BOUWE10-06-2021 om 19:16

Oké dat is waar maar het ligt niet altijd aan de trainer de spelers moeten het doen daar worden ze voor betaald en gehaald je bent een team en de trainer geeft instructies hoe ze moeten spelen en de spelers moeten het goed uitvoeren we hebben dit afgelopen jaar een prima doel gehaald en dat willen we dit jaar weer zien en dat wil buiys ook zelfs wonnen we van Ajax en hoe moeilijk kunnen de topploegen tegen ons scoren of net met 1--0 of gelijk spelen en daar moeten we voor borduren weinig weg geven ja er mag wel meer gescoord worden maar we hebben nu Michal de leeuw en strand larsen en misschien blijft robben nog een jaar en ABRAHAM wordt ook stukken beter dus wat komt er nog bij als spelers materiaal daar mogen zo snel mogelijk achter aan of krijgen we straks een verassing met vijftig jaar bestaan iets wat al rond is en er nog niks over vertellen laat ons maar verassen fc groningen 

BOUWE10-06-2021 om 19:16

Oké dat is waar maar het ligt niet altijd aan de trainer de spelers moeten het doen daar worden ze voor betaald en gehaald je bent een team en de trainer geeft instructies hoe ze moeten spelen en de spelers moeten het goed uitvoeren we hebben dit afgelopen jaar een prima doel gehaald en dat willen we dit jaar weer zien en dat wil buiys ook zelfs wonnen we van Ajax en hoe moeilijk kunnen de topploegen tegen ons scoren of net met 1--0 of gelijk spelen en daar moeten we voor borduren weinig weg geven ja er mag wel meer gescoord worden maar we hebben nu Michal de leeuw en strand larsen en misschien blijft robben nog een jaar en ABRAHAM wordt ook stukken beter dus wat komt er nog bij als spelers materiaal daar mogen zo snel mogelijk achter aan of krijgen we straks een verassing met vijftig jaar bestaan iets wat al rond is en er nog niks over vertellen laat ons maar verassen fc groningen 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!