Terug

Deel deze pagina:

[Update vrijdag 9 juli] Resterend oefen programma FC Groningen

Door Redactie 31 reacties

FC Groningen heeft via de clubsite een update gegeven aan het oefenprogramma ter voorbereiding op het nieuwe seizoen 2021/22. Het publiek is (in verband met de coronamaatregelen) niet welkom bij de meeste oefenwedstrijden.  

Update vrijdag 9 juli - De laatste oefen tegenstander (ter afsluiting van de voorbereidingsperiode) is eerder deze dag bekend gemaakt. FC gaat het opnemen tegen het Italiaanse FC Venezia dat onlangs promoveerde naar de serie A. Deze wedstrijd is op vrijdag 6 augustus in de Euroborg, aanvang 18.30 uur. Seizoenkaarthouders en sponsor relaties hebben gratis toegang. Er is een 'testen voor toegang' protocol van kracht.

 

Tevens bracht FC Groningen naar buiten dat de Open Dag vanwege belemmeringen rondom corona dit jaar niet door gaat. 

Alle data, genoemde tijden en tegenstanders zijn onder voorbehoud. FC Groningen zal eventuele wijzigingen in het programma delen via de officiële clubkanalen. Dit zal eveneens gelden ten aanzien van wedstrijden en activeiten waarbij publiek (en onder welke voorwaarden) publiek aanwezig kan zijn.

datum / locatie tijdstip    
       
zaterdag 10 juli 14.00 uur RC Genk FC Groningen
Genk Belgie geen livestream  
       
vrijdag 16 juli 18.00 uur SC Verl FC Groningen
Quitt stadion Ankum Duitsland    
       
zaterdag 17 juli 15.00 uur Vfl Osnabrück FC Groningen
Quitt stadion Ankum Duitsland    
       
vrijdag 23 juli 15.00 uur FC Groningen Heerenveen
Rolder Boys     (besloten)
       
zaerdag 31 juli 15.30 uur Bor Mönchengl FC Groningen
 Borussia-Park Duitsland    
       
zaterdag 6 augustus 18.30 uur FC Groningen FC Venezia
stadion FC      

 

Reacties:
ChiChi12-06-2021 om 17:58

Volgens de FC site zijn vooralsnog de trainingen en de oefenwedstrijden niet toegankelijk voor publiek!!

Terwijl vanaf 1 Juli de stadions weer vol mogen zitten.!!!

Heel vreemd.

kees13-06-2021 om 15:25

ook dat is een ervaring die de FC heeft opgedaan/nastreeft :  pottenkijkers weren van de trainingen, en oefenwedstrijden zonder publiek moeten te beschreeuwen zijn voor Buys. Verder denk ik dat Fledderus nog vanwege "wiebel-transfers" en transferwindow in de eerste competitieweken- op het laatste moment niet teveel  ruchtbaarheid  wil...hebben ze ook van geleerd ( Diemers, enz. ).

Behalve beroerde speeltijden in het competitie-concept, wat mogelijk nog wordt bijgesteld kan dit er ook nog wel bij...Wel heb ik goede hoop op straks veel nieuwe bezoekers in het goedgevulde stadion ( seizoens- dan wel losse kaarten ) is  belangrijk voor de ondersteuning en sfeer ! 

kees12-06-2021 om 22:25

3 clubs van ED niveau waarvan 2 uit Duitsland ;  2 amateur verenigingen en 3 KKD niveau clubs  ( sorry,  FC Emmen ) 

Ronnie 13-06-2021 om 07:50

Dat dacht ik nou ook Kees. Van weerstand wordt je beter, waarom geen eredivisie nivo clubs? Vroeger kwam Barcelona, Valencia nog weleens langs.

brummie13-06-2021 om 10:30

Aan het eind vd voorbereiding speelt FC vaak tegen een buitenlandse club op hoger niveau. 

Voorbereiding wedstrijden goede mix om conditioneel/fysiek op stoom te komen. 

Daarnaast zullen kkd ploegen gemotiveerd genoeg zijn om niet te verliezen van een eredivisieploeg. 

 

A Matter of Honor13-06-2021 om 14:15

Daarom denk ik dat op 7 augustus Barcelona nog even langs komt om het team en de trainer voetballes te geven. Worden we toch nog eens landskampioen in...................................2035.

brummie13-06-2021 om 15:15

Kan me het oefenpotje tegen Barcelona nog goed herinneren  in het Oosterpark in '94. Barcelona had nog maar 1 training achter de rug en FC sloot campagne af. Leuke wedstrijd voor t publiek, maar verder niet heel veel om het lijf. Bombarda nog op schot in deze wedstrijd. Net als Jordi Cruijf.

Fc draaide een moeilijk seizoen en werd in 94/95 13e. Qua punten net boven de onderste regionen. 

Gelukkig zijn zijn we  nu al jaren zowel sportief als financieel in veel beter vaarwater met de FC! 

 

kees13-06-2021 om 15:16

ja... die club was failliet, maar de victorie begint in Groningen !

FC NL05014-06-2021 om 14:30

Off-Topic : 

Er circuleert sinds gisteren een foto op Social Media van een voor vele FCG fans onbekende speler die arriveert met zijn manager/zaakwaarnemer bij Corpus den Hoorn.

Weet iemand hier misschien wie het is ? Gaat om de man met het witte jack en rode/roze broekje met zwarte streep erop 

Bron :Wilfred Dusseljee op Twitter: "Zien wij hier een nieuwe aan winst van onze fc groningen gespot op corpus heden morgen @fcgroningen @Boerenmacht @FCGOnline https://t.co/DeRAfrRt5N" / Twitter

brummie14-06-2021 om 15:13

Op social media wordt druk gespeculeerd. Las wel dat er 2 clubs in de running zijn voor een 22 jarige  mexicaanse stopper Johan Vasquez. Maar of dat deze persoon op de foto is?

We wachten af, ben benieuwd!

ChiChi14-06-2021 om 15:28

Volgens de laatste geruchten op het FCGforum is het een 22 jarige  speler uit Roemenië:

Andrei Chindris. Een centrale verdediger.

kees14-06-2021 om 20:55

als dat waar blijkt te zijn, dan kan er waarschijnlijk een streep door een  mogelijkheid van verlenging via Man City van Itakura 

 

ps:  ik denk dat getoonde speler als ie komt   op Twitter alleen al om zijn postuur "de potige" genoemd kan worden.( denk aan de smurfen .. flink getrainde beenspieren en zo te zien: helemaal een fysiek sterke speler...

Pietjepal14-06-2021 om 15:35

Benieuwd ook of Gudmundsson binnenkort vertrekt. Op Twitter wordt aanhoudend interesse gemeld van zeker 5 topclubs en een bedrag van 5 m. Van Chindris is online wel wat te vinden en dan lijkt het een 1m91 lange verdediger die graag vooruit speelt en met lange passes strooit en soms lepe kortere passes doet, soort van no-look. Ziet er interessant uit, zal gelukkig uit en te na zijn gescout indien gerucht waar is.

Zeeman14-06-2021 om 23:15

Suslov ingevallen bij Slowakije , heeft 10 min meegedaan, dus die is ook weer wat meer eurootjes waard geworden.

kees04-07-2021 om 21:28

Nu de update ( 4 - 7-2021) hier verschijnt is er al iets?  meer duidelijk over Kalley (? voor Gudmundsson ) en reeds gehaald is  Ngonge ( voor Da Cruz ).Sverko en kasanwirjo....en verder over een eventuele creatieve middenvelder weten we nog niets... wel gek dat er in  de update nog een vraagteken staat bij de uitwedstrijd in en tegen de bekerwinnaar Genk..deze wedstrijd  werd op VP al als zeker genoemd...maar dat horen we nog wel  ...

ps: (bron: V.i.-(vandaag 4/7) werd Gudmundsson ook gelinkt aan AC Milan vanwege mogelijk vertrek van Gosens:  zou FC Groningen 4-5 miljoen kunnen opleveren

Pietjepal05-07-2021 om 12:08

Wie was bij de wedstrijd tegen Pelikaan? Is Tika de Jonge geen speler om in te passen dit seizoen?

TOPGrUNN05-07-2021 om 14:25

Die De Jonge viel mij ook wel op idd. Goede techniek, snelheid, drive naar voren, goed schot...hoop dat ie zich verder kan bewijzen, zit wel wat in volgens mij.

Ronnie 05-07-2021 om 14:56

Vooropgesteld: als een jonge speler de kwaliteit heeft mag hij van mij gerust in de selectie.

Maar laten we nou met elkaar wel hopen dat Fledderus een eredivisiewaardige selectie samen gaat stellen met goede spelers en niet koste wat het kost eigen jonge spelers gaat lopen toevoegen.

Laat de jonkies eerst maar bewijzen dat ze mee kunnen op nivo en dan bedoel ik niet 45 minuten tegen Pelikaan S. 

Pietjepal05-07-2021 om 17:42

Een hele verbetering van de TD: Luciano doet het goed bij het eerste optreden in de hoofdmacht en meteen vastgelegd voor 2 jaar. Groot verschil met een zekere bloedsnelle jeugdspeler die nu wegkwijnt bij Utrecht. Ik ben zeer positief over de TD, en kijk positiever tegen de competitiestart dan vorig jaar en naar de middellange termijn. We moeten echt een soort AZ worden qua jeugdspelers als de club wil overleven in de eredivisie op middellange termijn. Dat lijkt zo zeer goed te gaan. Althans binnen de mogelijkheden ben ik uiterst tevreden. Genk vind ik trouwens ook een uitstekende oefenpartner en vraag mij nu af of oefenen tegen een mix van Duitse en Belgische clubs de ideale voorbereiding is. 

kees05-07-2021 om 18:14

vergeet de oefencampagne, vwb de tegenstanders... het zal het nodige leren voor de TS en de spelers, en verder is de nieuwe competitie het enige belang voorlopig... Vorige seizoen waren we zeker niet ingespeeld na de voorbereiding maar speelden wel een uitstekende eerste seizoenshelft.  Dit jaar zal dat geen copy worden, maar moeten ze constanter presteren over een heel jaar gemeten, want 2x winnen van Ajax is leuk maar 2 x verliezen van een ploeg onderaan zoals FC Emmen is minder...

Ook ik zie mogelijkheden, maar het moet allemaal nog wel gebeuren..

Andries05-07-2021 om 20:34

Fleddi is druk bezig met het samenstellen van het eerste jeugdteam.

Ongemerkt komen talenten vanuit Scandinavië  op basis van huurovereenkomst met koopoptie.

Dat zijn 17 jarige jongens.

Dit is de werkwijze van Fleddi.

Jonge talenten binnenhalen en afwachten wat het wordt.

Halen zij het niet dan door een erehaag van spelers de deur uit.

Er in, er uit.

Of naar het hoofdteam, wat de bedoeling is.

Gelouterde talenten halen is financiëel niet haalbaar.

Dus zo jong mogelijk binnenhalen. 

En onder brengen in gast gezinnen.

Jammer is dat de meeste talenten worden afgewezen en het dus niet gehaald hebben.

De huidige hoofdmacht selectie is niet slecht en geeft hoop.

Als Buijs het komend seizoen verknald, dan Buijs als de zodemieter door de achterdeur afvoeren.

kees06-07-2021 om 11:32

@ Andries

Laatste zin ("scheet")  had er van mij betreft er nu niet bij gemoeten.  Mijn kijk op mensen is dat je ze steeds de kans moet geven ( om te verbeteren )..dat geldt voor spelers, maar ook voor de trainers.  Het EK heeft tot nu toe bewezen dat niet alleen Oranje verstrikt is geraakt met de tactiek en hierdoor een wat  tandeloze indruk maakte, maar je ziet het met bijvoorbeeld Engeland, die -ook al staan ze voor in de wedstrijd met 2-0 -massaal naar achteren hollen om een verdedigingsmuur op te richten waar iedere aanvaller 2, soms 3 verdedigers voor zich ziet.  

Terug naar de FC G:  Suslov is destijds door Nijland heel jong naar Groningen gehaald, ik meen met 16 jaar  was zeer talentvol en laat zich nu gelden.  Vooral fysiek liggen er strengere criteria bij het halen van spelers...en het middenveld is nog steeds een beetje onderbezet.  Maar welke tactiek je ook kiest:  het moeten alleskunners zijn..niet erg geblesseerd raken.hun taken in teamverband begrijpen..enz. ...en doen ze dat goed dan gaan/willen ze het seizoen erop weer weg...  En dan had je ook Kostic bij FC G... afgekeurd bij Feyenoord, en een heel jaar nauwelijks gezien in het eerste, zijn voetbal ontwikkeling ging/gaat dus dóór...die tijd is er bij Groningen niet.

Het blijft natuurlijk sport waar je geen wedstrijd (van te voren) zeker bent over de uitslag. 

Genoeg tijd om het weer aan te zien, die nieuw samengestelde selectie: cadeau krijgen ze een hoge eindklassering niet want andere clubs spelen vaak met dezelfde tactieken...maar Buys heeft vast ook bijgeleerd in die 3 jaar.

A Matter of Honor06-07-2021 om 20:40

Het voetbal is, vergeleken met, zeg 40/50 jaar terug, erg veranderd. In genoemde tijd werd er gestreden voor elke grasspriet en was het speelveld na de wedstrijd zoiets als een omgeploegd knollenveld waar je zo aardappelen in kon poten. Taktiek was iets dat sporadisch voorkwam, de spelers konden vrijuit voetballen en zien dat ze bij de goal van de tegenstander kwamen. Tegenwoordig komen de "mannekes" met keurig gestreken broekjes het veld op, de haartjes keurig in de plooi, en de baard getrimd. Tijdens de wedstrijd staat elke speler stijf van de opdrachten die hij van de trainer heeft mee gekregen. Trainer Buijs is een zgn. moderne trainer die net als bijna alle trainers in het betaalde voetbal het vertoonde spel dicteren en zie het huidige resultaat. Zelfs in in het huidige EK tournooi precies hetzelfde. Eerste een muur bouwen met een vijfmans verdediging en dan zorgen met snelle buitenspelers naar de achterlijn. In een ploeg met een technisch aanvallende middenvelder, wat niet altijd het geval ia, komt er zo nu en dan eens een steekballetje door het midden. Bijna alles is voorspelbaar, tikkie terug, tikkie dwars en weer naar de keeper. We zullen er aan moeten wennen aan dit spelbeeld want de "ouwe garde trainers" (Advocaat, van Gaal) hebben hun trainers kicks aan de hoogste boom gehangen en zijn aan het genieten van hun "verdiende"miljoenen. En wat Buijs betreft, die heeft het afgelopen seizoen goed gepresteerd met de middelen die hij tot zijn beschikking had.We kunnen allemaal wel roepen dat deze trainer maar beter naar een andere club kan gaan solliciteren, maar ben bang dat zijn eventuele opvolger precies dezelfde spelstijl zal hanteren. Aan Mark Jan Fledderus de schone taak spelers aan te trekken die in het huidige spelbeeld het beste tot uiting komen en volgens mij is hij daar fanatiek mee bezig en geeft Danny Buijs de juiste "tools" om de juiste mensen op de juiste plek te zetten en daarmee naar behoren te presteren, het komende seizoen. 

val06-07-2021 om 21:46

Jeugdspelers

Paul Mathijs was enkele jaren geleden als coach van de onder 17 niet te benijden. Een selectie tot je beschikking hebben en jaren zonder een echte (centrum) spits te moeten spelen omdat zo'n speler ontbrak. Hij speelde toen al, noodgedwongen, met wingbacks en Valente werd als een "valse" spits gebruikt. Het probleem zat hem in de scouting die blijkbaar niet in staat was een fysiek sterke spits te halen. Een jaar geleden vertrok Zwikstra als spits van de onder 19 naar NEC omdat hij niet op waarde werd geschat. Dit jaar kiest Dallinga voor Excelsior om meer perspectief te hebben. Hij mocht nog wel blijven omdat de onder 21 selectie een centrumspits nodig had maar meer zit er voor hem niet in. Romano Postema is een volwaardig 1e selectielid maar mag in het nieuwe seizoen ook in de onder 21 leeftijdscategorie spelen. Door het aantrekken van spits Alex Mortensen wordt erop voorgesorteerd Postema opnieuw te kunnen verhuren. Verrassend is dat er daarnaast nog een aanvallende Scandinavische flankspeler- in 1e instantie voor onder 18- is aangetrokken. De Noorse Brian Jahren is eveneens voor 1 jaar gehuurd met voor hem een koopoptie. Het kan bijna niet anders dat deze spelers uit het netwerk van scout René Bakhuis komen. Na zijn komst, vanaf eind 2018 werkt hij voor FCG, zijn er inmiddels diverse Scandinaviërs en ook Finnen naar Groningen gehaald. Het is onduidelijk waarom er zo weing (aanvallende) jeugdspelers uit Nederland resp. Duitsland worden gescout. Het zal niet alleen met kosten te maken hebben maar ook met de kwaliteit van de scouting. Bakhuis is hiervan een goed voorbeeld.

De vraag is of Paul Mathijs, nu als coach van onder 18, in het nieuwe seizoen aanvallend wel genoeg mogelijkheden heeft.

kees07-07-2021 om 14:30

verhaal gaat dus over korte- en lange termijn... maar we weten allemaal dat de ontwikkeling (fysiek en technisch) van jeugdspelers in tempo  en qua duur  met horten en stoten gaat...dat er soms "gaten" vallen is bijna onvermijdelijk ... des te meer is het spelen van FCG 2 in een competitie als de KKD een must... maar we kunnen zoveel willen... 

A Matter of Honor07-07-2021 om 15:47

@Kees,

Het spelen met een jeugd team in de KKD, zegt ook niet alles. Kijk je je naar die ED clubs die met een jeugd team in deze divisie spelen (ajax,az,utrecht en psv) dan zie je bij die clubs toch ook niet zoveel jeugd doorbreken naar het eerste. Ten eerste kost het nogal wat eurootjes om met een team in de KKD te spelen en ten tweede is het volgens mij beter om een landelijke competitie te spelen met leeftijdsgenoten. Het onder 21 team heeft het afgelopen seizoen zo goed als stil gelegen door de pandemie. Veel jeugdspelers hebben  bijna een jaar stilgestaan in hun ontwikkeling, wat erg spijtig is natuurlijk, maar zoals het nu lijkt, gaat alles weer een beetje normaal worden en kunnen deze spelers weer aan de bak, hopelijk in een door mij genoemde competitie.......................nou ja zeg, wie ben ik dan wel(haha)

Pietjepal07-07-2021 om 14:50

Kan Postema niet bij de selectie komen? Als derde spits na De Leeuw en Strand Larssen. Elke wedstrijd erin op het moment dat het al beslist is of bij blessures. Afgelopen seizoen was de selectie te smal. Nu is er kans op een volwaardige selectie. Al is een extra seizoen als basisspits in de KKD m.i. ook weer geen ramp voor hemzelf qua ontwikkeling. Daarna is hij zeker in staat zijn eigen potentieel te benutten. Zou mij trouwens ook niet verbazen dat er nog geen keus is gemaakt door onze td omdat er belangstelling is voor Strand uit Engeland.

Andries07-07-2021 om 19:57

Strand Larsen moet niet verkocht worden.

Heeft nog weinig laten zien.

Dit seizoen moet het voor hem  worden.

De FC is geen handelshuis waar spelers inge- en verkocht worden om winstmaking.

De FC wil naar de Grote Markt.

Daarom alle aangekochte talenten door ontwikkelen, zodat er straks een top team staat.

Nog geen concrete belangstelling van andere clubs voor FC spelers.

Het zijn ook geen Messi's.

Op het allerlaatste moment zal de transferkoorts losbarsten.  

Er is weinig geld beschikbaar door Corona dus zullen de transferbedragen onder de verwachting zijn.

Dan heb je mee eters in een contract genoemd.

Doorverkoop percentages.

Tekengeld en wat niet meer.

Dit soort zaken worden meestal niet openbaar gemaakt.

Nu zaterdag weer een oefen partij, dan weten wij wat meer wat het nieuwe seizoen gaat worden.

Strand Larsen en de Leeuw in de spits lijkt mij een goede zet.

De Leeuw wil wel en Larsen ja wil ook wel maar......

Larsen in de pubertijd.

Puberen op het voetbalveld.

Wanneer wordt hi eens volwassen.

Opa de Leeuw moet Larsen bij de hand nemen en coachen.

Komt goed.

 

ChiChi08-07-2021 om 16:48

Off topic.

Het is en blijft akelig stil bij Robben!

Vind ik toch geen goed teken als je wekenlang er over moet nadenken en je de laatste tijd niet op Corpus laat zien.(behalve een halve wedstrijd met de jeugd)

Lijkt mij beter om nu eens een beslissing te nemen.

Dat geeft hemzelf de rust om teveel te denken en weet de club en de supporters waar ze aan toe zijn!

Ik hoop trouwens echt dat hij nog een jaar door gaat.

Pietjepal08-07-2021 om 19:56

Wat mij betreft komt ie gewoon op t formulier en zien we wel of ie nog minuten maakt. Hij zal tegenslag hebben gehad maar wel graag willen schat ik zo in. Hij mag van mij ook 10 minuten in een eredivisie afscheid wedstrijd spelen. Daar zou ik graag bij willen zijn.

Metworst10-07-2021 om 10:54

Al met al toch wel een prima programma met serieuze tegenstanders, en hopelijk met publiek in de  thuiswedstrijden. 

Ik hoop dat er nu snel actie komt m.b.t de interesse in onze spelers zodat MJ ook tijdig kan anticiperen.  Nieuwe spelers kunnen dan een deel van de voorbereiding meemaken.  Maar vrees dat we weer op het laatste moment moeten inpassen, en de gewenste versterkingen dan niet meer beschikbaar zijn.

We hebben nu best veel aanvallers in de selectie, daar heeft Buijs voldoende keuze en materiaal voor een 2 spitsensysteem. Maar dat zal wel geen optie voor Buijs zijn. Ook voor een ouderwetse  4-3-3  hebben ze de spelers. (dan is een echte linksback nog nodig) ik zou ook Hankouri in de Gudmundsonrol wel eens als wingback willen zien als het huidige systeem gehandhaafd wordt. Met J van Kaam en Dankerlui daarachter  is die positie goed bezet. Te wierik terug naar het centrum met Dammers (ja, ik zie het nog in hem zitten), de nieuwe verdedigers en van Hintum als back up.  Als Gudmundson vertrekt zal er een volwaardige vervanger op linksachter moeten komen. Met Kasanwirjo is de opvolger van Matusiwa mogelijk al in huis?

En dan de creatieve middenvelder nog zodra er transfergeld binnenkomt. 

Pietjepal10-07-2021 om 12:12

.

Pietjepal10-07-2021 om 12:12

Helemaal mee eens, leuke analyse! Dammers zie ik trouwens ook nog zitten, al zal hij moeten verbeteren ten opzichte van afgelopen seizoen maar ja hij is ook gehaald voor de ontwikkeling dus ja waarom dit niet zijn seizoen van de doorbraak kan zijn?

Herman Badkuip10-07-2021 om 13:47

Ben 't niet met jou eens Pietjepal.....Wessel Dammers zie ik meer als een backup voor Mike te Wierik, zijn voor mij gelijkwaardige centrale verdedigers. Als linker centrale verdediger zioe ik graag nieuwkomer Marin Sverko, lijkt mij een toppertje! Zou in de toekomst onze Japanse ster Ko Itakura nog wel eens kunnen overtreffen.....Rechtsback Damiel Dankerlui en linksback Thomas Poll zijn voor mij een zekerheidje als FCG met 4 verdedigers gaat spelen. Moeten natuurlijjk nog even afwachten welke spelers weggaan en welke er bij komen.....

kees10-07-2021 om 18:01

Genk-FCGroningen  1-1    FC Groningen speelde zaterdag een oefenwedstrijd in en tegen Genk (België en eindigde op 1-1...eerste helft op competitiesterkte, ( de Leeuw kopbal, 0-1 ; tweede helft met wisselspelers incl El Messaoudi ).  tactiek van Buys was in de speelwijze  5-3-2... iets wat  al langere tijd zichtbaar werd met de positionele invulling/aanvulling  van nieuwe FC spelers. . Volgens ter Wierik ging het "heel aardig"   

bron: DvhN

Alf10-07-2021 om 23:29

Strand Larsen en De Leeuw gaan veel doelpunten opleveren! El Hankouri als aangever in deze wedstrijd. Gaat wat worden ze als elkaar goed aanvoelen. We spelen aanvallend een soort van 3-3-4. Verdedigend een 5-3-2.

Pietjepal10-07-2021 om 23:39

Ja waren leuke beelden. Azor weg lijkt me wel echt een aderlating. Voor die miljoenen valt wel goede speler voor in de plaats te halen maar ik hoop maar dat dat goed gaat. Elhankouri op nivootje Belgische top dr langs en voorzet op stropdas, dat is m. Is dit dan de vervolmaking van elhankouri? Jaren drama, totdat in enen vechten voor elke mm, over het hele veld, toen kansen creëren, nu ballen panklaar leggen? Zoveel leuker met De Leeuw erbij. Strand hoeft niet meer alleen te leuren. Postema erbij lijkt me prima zo, niks meer aan doen, spitsen compleet. Aanvallende middenvelder erbij en vervangers voor vertrekkers dat was het wel zo'n beetje. Hoeft niks meer weg verder, eindelijk een volwaardige selectie. 

Marco10-07-2021 om 23:49

Krijgen een mee voetballende keeper. Yoel van Kaam mag wel de nieuwe rechtbank worden. Heeft duelkracht en drive naar voren. Goed doelpunt. Spelpatronen en voorzetten zijn belangrijk bij onze spitsen. Voorzet is gelijk beslissend.

Herman Badkuip11-07-2021 om 09:13

Spel van ons FCG zag er fris en fruitig uit tegen de Belgische topper RC Genk van John van den  Brom. Als er geen spelers vertrekken, heeft trainer Danny Buijs voldoende mogelijkheden met de huidige selectie! Prima keepers, goede wingbacks, solide centrale verdedigers, sterke middenvelders en snelle, beweeglijke spitsen! Hebben we nog niet eens alle spelers in actie gezien...Spitsenkoppel Strand Larsen en de Leeuw ziet er veelbelovend uit! Vanaf nu moet onze technische staf alle spelers scherp houden en goed inspelen op mogelijke mutaties! Alleen nog nieuwe spelers halen als er toppers ( Matusiwa, Suslov, Gudmundsson ) vertrekken! Ziet er op dit moment niet verkeerd uit, kan bijna niet wachten tot zondag 15 augustus tegen SC Cambuur!

kees11-07-2021 om 11:27

je zou idd. wensen dat Suslov, Matusiwa en Gudmundsson gewoon nog niet worden getransferred maar blijven... Het is net als bij het koesteren van je eigen spaargeld :een buffer. Het geeft komende seizoen bij blessures en schorsingen genoeg mogelijkheden  in de comptetitie, en niet te vergeten: De Leeuw erbij met een razende El Hankouri en Messaoudi, (straks Abraham en die jonge Postema staat er nu een ( iets meer dan vorige seizoen ) volwaardige selectie van technisch goede aanvallers en verdedigend solide defensie met enkele snelle en ervaren spelers. Alleen het middenveld is naar mijn idee nog wat flets bezet....  Op zoek naar een nieuw record in de eindklassering ! ...dit zou mooi passen bij het 50 ste jubileumjaar van de FC G.

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!