Terug

Deel deze pagina:

Groningen contracteert Marin Sverko

Door Redactie 40 reacties

FC Groningen heeft zich versterkt met Marin Sverko. De 23-jarige verdediger komt over van 1. FC Saarbrücken en tekent een 3-jarig contract bij FC Groningen. Tevens heeft FC Groningen nog een optiejaar bedongen op de verdediger met zowel een Kroatisch als Duitse nationaliteit.

Eerder vandaag meldden wij al: Volgens VI is de Kroatische jeugdinternational Marin Sverko op weg naar FC Groningen mits de laatste plooien worden gladgestreken. Verdediger Sverko die zowel over de Kroatische als Duitse nationaliteit beschikt is linksbenig en kan op meerdere posities in de laatste linie uit de voeten. Sverko staat onder contract bij de Duitse derde divisionist FC Saarbrucken en voetbalde eerder voor FSV Mainz en Karlsruher SC.

Met het aantrekken van Marin Sverko lijkt FC Groningen tijdig in te spelen op een mogelijk vertrek van Gabriel Gudmundsson. Zoals verder de situatie zich laat aanzien, lijkt Ko Itakura terug te gaan naar Manchester City.

Reacties:
18-06-2021 om 13:51

lijkt mij meer een opbouwer dan een breker/mandekker...maar staat bekend als verdedigende speler.5 gele kaarten in 24 wedstrijden afgelopen competitie..zal zeker de nodige tijd en aanpassing vergen, maar wie weet...is het een gouden greep voor de FC.  en betaalt ie zich over twee, drie jaar driedubbel terug als ie naar een Duitse Bundesligaclub wordt verkocht.

Andries18-06-2021 om 14:59

Hij is op weg.

Maar hij is er nog niet.

Het is een gerucht.

Maar zal wel komen.

De weg hier naar toe kent hij.

Is hier geweest om kennis te maken.

Hem werd gevraagd (op you tube) wat is er zo bijzonder aan jou.

Hij zei: ik ben snel.

Dat zijn er meer.

Maar die kunnen niet voetballen.

De lengte heeft hij mee.

Achterin alleen lange mannen.

Dat is de opzet.

En snel.

Dat wil Fleddi.

Snelle jongens.

Scoren doet deze verdediger niet.

Hij is snel en linksbenig.

Meer is niet nodig.  

Gudmundsson op weg naar de uitgang.

Welke club.

Dat is een verrassing.

Emmen?

Grapje.

Itakura komt niet terug.

Dat is de verwachting.

Nu nog een vervanger voor da Cruz.

Ik ben benieuwd, welk talent daarvoor in de plaats komt.

Eigen jeugd?

Een bezoekje aan Scandinavïe?

Fleddi kan weer op reis gaan.

Hoe is het met onze Reis de Barcelona ganger?

Maakt hij al stappen op weg naar.....

Of komt hij op huurbasis even een jaartje terug.

Matusiwa gaat mogelijk ook weg.

De FC krijgt zo een ander gezicht.

Ik zie het voor Robben niet zitten dat hij als speler doorgaat.

Te veel pijntjes.

Ik heb zijn horoscoop ingekeken.

Niet best.

Goede raad: stoppen met balletje trappen.

Ga iets anders doen.

De FC heeft een goede trainer nodig.

Dus wat doe je...

 

Bombarda779120-06-2021 om 14:14

Beste Andries, 

Wat was ik blij om te lezen dat je zou stoppen,

Na jouw eerste post met 'nog een laatste bericht

Wist ik genoeg, je was weer gezwicht.

Goede raad: stoppen met die onzinnige posts,

Ga iets anders doen.

Dat scheelt velen een hoop gescroll en ergenis

Voor de enkeling die het wel kan waarderen, 

Stuur die mensen lekker een prive bericht met al dat geneuzel. 

JPS21-06-2021 om 11:29

Helemaal eens met Bombarda7791 -onzinnig geneuzel

Grunnfanatic22-06-2021 om 23:45

Vooral doorgaan Andries! Niets aantrekken van de haters.

Fan op afstand18-06-2021 om 15:03

Begrijp dat de Fc wil anticiperen op mogelijk vertrek van Gudmundsson en/of Itakura waarbij ik de vertrek kans van Ko hoog inschat. Vraag mij wel af of een voetballer uit de 3e Liga van Duitsland de juiste oplossing is. Aan de andere kant is het een jeugdinternational van Kroatië. Gemengde gevoelens maar geef deze Marin graag het voordeel van de twijfel bij een eventuele komst.

Marco18-06-2021 om 16:24

Met 23 jaar een volwassen leeftijd dat is een pré. Gudmundsonn kwam uit de Zweedse eerste divisie, dus 3de Bundesliga zegt niet zoveel. 

Nachtwacht18-06-2021 om 17:11

Een speler die lef heeft, durft in te dribbelen en durft in te spelen. Precies wat we nodig hebben. Gaat de middenvelders helpen. Minder breed en terug 

Pietjepal18-06-2021 om 18:54

Ik zie alleen maar positieve punten, erg goed gescout denk ik. Binnen het beleid (jeugdinternational, persoonlijkheid prima, leeftijd en contract biedt ruimte voor transferwaarde). Ik ben vooral heel blij dat hij lang oogt, atletisch, zeker oogt en past bij de ontwikkeling van de (naam van de) Groningse defensie. Hij lijkt ook nog eens fatsoenlijk te kunnen koppen. Speelwijze nu al passend bij het moderne voetbal. Kan inderdaad als Duitser transfer naar Duitsland maken, ongeacht de regels die nog kunnen ontstaan daar omtrent het aantal op te stellen buitenlanders.

DanMan197118-06-2021 om 19:58

Potjandorie! Ik dacht dat Andries met Bm-pensioen was. 

Maakt ons blij met een dooie mus.

En dat terwijl de mussen hier van t dak vallen.

Andries keert terug van pensioen,  net als onze Arjen.

Dat was geen onverdeeld succes, net als de stukjes van Andries. 

Waarschijnlijk heeft hij echter een grote fan base.

Fans sluiten Andries weer in de armen.

Ze genieten van de onsamenhangende stukjes.

De stukjes vallen vaak op de verkeerde plaats.

Plaats is er hier op boerenmacht gelukkig voor iedereen.

Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak.

Nu even zonder dollen; de stukjes van Andries zal ik blijven scrollen.

Fijn weekend!

appie happie18-06-2021 om 21:50

Nou ik.niet scroll lekker over Adries heen..ga dat niet lezen..

19-06-2021 om 00:35

...en wat denk jij van die Kroaat, Appie?... Dacht even aan die paar youtubes te zien dat hij (ook) op de positie van Daniël Van Kaam spelen kan, maar hij wordt hierboven door Fledderus geïntroduceerd als Centrale Verdediger... op Ko's positie dus.  Gudmundsson is bij Groningen veel meer een wing back, op die plaats  ziie ik hem daarom niet als G.'vervanger. 

Verder staat er nog veel te gebeuren voor MJF:  Behalve Da Cruz moeten er nog een paar vervangen worden, (waarschijnlijk)... dat zou deels uit de Eerste selectie van FC G kunnen komen ( Joël van Kaam? )... maar ik vind het lastig om hierbij de onzekere positie van Robben te betrekken...en om de kwaliteit in  de selectie  te bewaken:  best een lastige klus weer voor MJF ! 

ps:  Ik mis Sergio Padt al wel! ook al is het zomervakantie/EK tijd... kan mij echt niet voorstellen dat hij in juli niet meer op doel staat 

appie happie19-06-2021 om 08:51

@Kees

Kroaten zijn strijders,die zijn welkom..meestal zijn ze ook technisch alhoewel,hoe groter,hoe minder draaibaar.Maar we zullen zien..Je kan er pas echt iets over zeggen als je m ziet spelen..

BOUWE18-06-2021 om 20:49

Het lijkt een goede voetballer Kroatië hebben goede voetballers en deze lijkt mij een prima aan winst CO ikatura was goed en sterk en natuurlijk moet je er niet meer op rekenen dat CO ikatura weer terug komt die kans is super klein dus ik begrijp fc groningen wel dat ze daar niet op wachten gewoon een leuke speler weer gehaald en als hij het super goed doet dan vergeten we CO ikatura ook snel en natuurlijk is het super jammer maar CO ikatura verdient ook een stap omhoog bedankt CO ikatura wat je voor fc groningen hebt gedaan en veel succes met je toekomst komt je er niet uit bij een hoge club kom dan bij fc groningen terug 

Herman Badkuip18-06-2021 om 20:57

Marin Sverko, de snelle en dynamische linkercentrale verdediger heeft alles in zich om uit te kunnen groeien tot een prima speler voor FC Groningen. Zou hem heel graag samen met Ko Itakura in ons verdedigingsblok zien voetballen....mits Manchester City wil meewerken én niet onbelangrijk, als Ko zélf ook wil blijven spelen bij FC Groningen! Nog één seizoen met publiek bij alle wedstrijden, zou hem toch ook aan moeten spreken. En dan daarna een stap richting de Europese top maken......Ben nog wel benieuwd welke spelers onze FCG daadwerkelijk gaan verlaten, want de meeste clubs hebben weinig geld om grote aankopen te doen na zo'n waardeloos coronaseizoen! 

frankism18-06-2021 om 22:58

een nieuwe Memesevic? zou mooi zijn

Alf19-06-2021 om 00:16

Fleddie beschouwt hem als een linkercentrale verdediger. Ik dacht dat ze Kasanwirjo hadden gehaald voor linkscentraal achterin. Zou die dan op de positie van Azor komen te spelen als Matusiwa wordt verkocht? Of is Sverno dan toch backup dan toch backup voor Gudmundson?

19-06-2021 om 00:53

Kasanwirjo werd genoemd als "een CV, die ook op het middenveld kan spelen"... Denk dat deze Kroaat samen met Kasanwirjo een mooie en sterke  toevoeging aan de selectie wordt..en dat ze allebei ingepast gaan worden:  allebei tekenden ze een driejarig contract met nog een cluboptie voor een extra jaar.  

Johan19-06-2021 om 13:07

Misschien gaat Groningen wel 3-5-2 spelen. Speelt iedereen tegenwoordig 

BOUWE19-06-2021 om 11:13

Hij gaat co ikatura opvolgen en het lijkt mij een uitstekende speler heelveel succes in fc groningen 

BOUWE19-06-2021 om 11:13

Hij gaat co ikatura opvolgen en het lijkt mij een uitstekende speler heelveel succes in fc groningen 

BOUWE19-06-2021 om 13:15

We moeten ook niet al zo klachen fc groningen doet goed zijn best om weer zoon spel als afgelopen seizoen misschien wel een stuk beter dan vorig seizoen ze hebben nu spelers gehaald die we goed kunnen gebruiken en flederus weet heus wel wat hij doet tja dat er wat weg gaat daar moet je rekening mee houden dat is elke jaar hetzelfde 

Metworst19-06-2021 om 14:23

Ben heel benieuwd naar het niveau van Marin in vergelijking met de huidige achterhoede spelers ( te Wierik/ Hintum/Dammers) daarbij hebben ze natuurlijk ook nog Kasanwirjo en Balker erbij gehaald die in de laatste linie kunnen spelen. Balker zal eerst wedstrijdfit gemaakt moeten worden en hoeven we voor de winterstop niet op rekenen denk ik. En kasanwirjo zou ook  ipv matusiwa kunnen spelen. 

Maar ze lijken met dit soort aankopen ook wat geld over te kunnen houden voor de o zo gewenste creatieve sleutelspeler op het middenveld. Is Harroui nog een optie en haalbaar ivm de grote belangstelling icm 1 jarig contract? Of Irandust? 

ChiChi19-06-2021 om 14:46

Off topic.

Arjen Robben heeft vandaag meegedaan in een oefenwedstrijd van FC u.18 tegen FC Utrecht u.18.!!

Toch nog misschien..............????????????

 

 

Zie: #fcgroningen on Twitter.

FC NL05020-06-2021 om 11:01

off-topic :

FC Groningen is laatst weer naar Zweden geweest voor gesprekken met BK Hacken en Irandust

 

Bron : På besök i Sverige – för att diskutera Daleho Irandust | GP

 

Het is wel een plus artikel op die site dus heb niet volledige artikel gelezen 

Rob197022-06-2021 om 20:59

Off topic. Reis transfervrij naar HSV. Het prachtige slotakkoord van toen scheidend directeur levert niets op. Dat is flink balen. De 6 miljoen die in het vat zat, is slechts met 3,3 miljoen gevuld. Pijnlijk. 

Hopen dat de huidige directie beter met de aankomende transfers zullen omgaan, waarbij eventueel geld via bonussen in de toekomst nog wel eens tegen kunnen vallen. Direct geld vangen, en anders maar niet. Doan levert ook al niets extra’s op. De kopende clubs, weten het soms slim te spelen. 

Grunnfanatic22-06-2021 om 23:48

Ik denk dat 3,3 miljoen voor Reis achteraf ook een prima bedrag is. Meer was uiteraard mooi meegenomen geweest.

Rob197023-06-2021 om 10:47

3,3 miljoen is zeker een mooi bedrag, maar het had mooier kunnen zijn. Maar misschien komen de extra's nog. Mocht dit zo zijn, dan is de beurs van Fledderus iets meer gevuld. 

22-06-2021 om 22:48

ik vind het een voordeel ( en prettiger ) dat ten opzichte van destijd directeur Nijland, er nu minder wordt opgeschept over spelers:  en als er al zoiets wordt ge uit bij onderhandelingen,  dan gebeurt dat achter de schermen... Was pijnlijk destijds met Texeira, die al na 4,5  wedstrijden bij FC Groningen meteen in de schijnwerpers werd gezet "als "topaankoop"en dat de stijging in spelerswaarde vóór hem vooruitging ...want later kon hij niet schitteren.

Reis blijft een getalenteerde voetballer, en kan best groeien samen met , en bij,  Hamburg SV

Pietjepal23-06-2021 om 00:01

Transfersom was nog altijd meer dan voor Virgil van Dijk en Erik Nevland, Granqvist en Botthegin. Ik noem maar een paar namen...

Reis was me toch wel een mooi seizoen een flinke stofzuiger. Er lag geen kruimeltje meer in het gras van de Euroborg door die dief. Ook Ajax werd compleet ontstoft. 

Ben heel benieuwd naar wat er allemaal loskomt door de transfers straks. Er gaan heel wat teams teveel spelers op de loonlijst krijgen ook Ajax bijvoorbeeld.

Hans Nijland had zijn eigen stijl maar hij heeft de FC maar mooi door een lastige periode geloodst. Er zijn clubs minder uit zwaar weer gekomen. Ik noem een Den Haag, een Arnhem. Dat zijn geen piemelstadjes hoor. Die zijn mooi verkocht. Snap dat Groningen in Groningen boven is, maar soms mis ik weleens wat relativeringsvermogen.

Pietjepal23-06-2021 om 00:01

...verwijderd door mezelf vanwege dubbeling

Andries23-06-2021 om 10:02

Irandust naar Groningen?

Vervanger van da Cruz?

Er zijn gesprekken.

Zou mooi zijn: een aanwinst.

Stofzuiger Reis  op reis naar Hamburg.

Transfervrij.

Barcelona niet gehaald.

Als zoveel talenten die in eerste instantie door grote clubs van naam aangetrokken zijn.

Barcelona heeft Reis transfervrij laten lopen en incasseert een geweldig verlies aan euro's.

Reis is niet de enige die het niet haalde.

Itakura.

Gaat hij voor Manchester City spelen?

Wij wachten maar af.

Reis de stofzuiger.

Was goed voor de FC geweest.

De FC is te klein voor deze speler.

Buijs zal zelf moeten stofzuigen.

Gudde heeft enorme zin in het nieuwe seizoen.

Altijd optimistisch naar buiten toe.

Ik zelf zie het met Buijs niet zitten.

Buijs de talenten verdelger.

Een schop onder zijn achterste en wegwezen onder een erehaag van spelers.

Met Buijs als trainer voetbalt iedere speler onder zijn kunnen.

Dat heeft een ieder kunnen zien.

Gudde met oogkleppen op.

Ziet het zonnig.

Buijs is de man.

Gudde ook maar weg.

Alle oogkleppen weg.

Weg, weg en.....

Er zijn nog geen uitgaande transfers.

Clubs happen niet.

Zijn onze spelers niet goed voor een stap naar boven?

Miljoenen staan de FC te wachten.

Volle portemonnee.

Geen begrotingsgat meer.

Wij wachten af.

Het wachten is nu op Irandust.

Irandust kom maar.

Bij de FC kun je stappen maken.

Ik denk even niet aan Buijs de talentenverdelger.

Strand Larsen en Abraham hopeloos in de laatste wedstrijden.

Hopeloos nieuw seizoen?

De selectie kan via de oefenwedstrijden opnieuw geformeerd worden.

Terug gekeerde talenten krijgen een kans.

Het is er op of er onder voor deze terug gekeerde voetballers,

En nu of nooit.

 

 

 

 

BOUWE23-06-2021 om 18:50

Wat een cometaar op buiys die het afgelopen seizoen het heel goed heeft gedaan op de zevende plaats heeft geëindigd daar moeten we super trots op zijn tegen fc Utrecht waar je tegen twaalfde man speelt met publiek alleen van fc Utrecht wij mochten er niet bij zijn elke bal die robben kreeg uit gevloten werd wat ik al schandaal vindt dat de knvb alleen thuis publiek mocht komen had die kaartjes eerlijk verdeeld dan had fc groningen ook steun gehad nu niet kijk en achter de schermen weet jij niet en ik ook niet waar ze mee bezig zijn misschien komt er nog wel een goede speler bij we hebben nu al paar goede spelers gehaald één van Ajax Michael de leeuw een van Almere city en ROMANO POSTEMA komt terug en nog een paar komen weer wacht nu maar eens rustig af voor dat we allemaal verwijten maken en die de schuld geven en dan weer de trainer of het bestuur wij moeten fc groningen steunen en hopen dat ze weer een goede seizoen draaien laten we dat steunen en co ikatura ik denk niet dat hij terug komt en daar moeten we ook niet op wachten en ze hebben een goede vervanger gehaald en hopen op meer 

BOUWE23-06-2021 om 19:05

Misschien gaat robben nog een jaar door en wie weet wat we er nog bij krijgen je kunt niet achter de schermen kijken laat dat maar aan flederus over en deze hoofdtrainer mag van mij part nog een paar jaar blijven hij doet het beter dan faber hij laat de team goed voetballen niks op aan te merken mooi weer voor de zevende plaats 

BOUWE23-06-2021 om 19:08

We winnen weer van Ajax we maken de top ploegen weer lastig dan zijn we weer op de goede weg dus laat buiys zijn werk maar lekker doen en hopen dat ze hem langer kunnen binden en heelveel sterkte gewenst 

BOUWE23-06-2021 om 19:08

We winnen weer van Ajax we maken de top ploegen weer lastig dan zijn we weer op de goede weg dus laat buiys zijn werk maar lekker doen en hopen dat ze hem langer kunnen binden en heelveel sterkte gewenst 

A Matter of Honor23-06-2021 om 21:09

Ik zou Bouwe toch willen adviseren om hoofdletters, komma's en punten te schrijven, want zoals er nu door hem geschreven wordt snapt een normale lezer er niet veel van. Ik in elk geval niet. Verder vind ik zijn comments prima maar zo ongelukkig te schrijven lijkt het wel een BLO les.

24-06-2021 om 01:15

denk dat de BLO niet meer bestaat... wel is er bijzonder onderwijs, en...ik eet mijn schoen op als ze daar geen leestekens en simpele dictees leren schrijven ...  maar aan de andere kant... Bouwe is wel heel erg actief, net als Andries....

Zaterdag gaat de selectie aan de eerste training... volgens Gudde bijna 10.000 kaarten verkocht ..ik begrijp er niks van hoe ze in die laatste drie weken van een kleine 5000 naar het dubbele aantal zijn gespurt... misschien wel een soort "eigen inkoop van aandelen" van de club... Straks krijgen we nog de situatie van tig jaar terug toen je maar met moeite een losse kaart voor een wedstrijd kon bemachtigen...  maar daar was ook die enkele kaart peperduur... rara hoe kwam dat?

 Voorlopig willen ze voorúit !  en dat is te prijzen... figuurlijk  en ook letterlijk bedoeld

BOUWE23-06-2021 om 21:55

 Oké ik bedoel dat al dat cometaar. Op danny buiys en de bestuur ze doen het hartstikke goed hun best. We hebben het goed gedaan. Afgelopen seizoen en dat willen we weer zien volgende seizoen. En wij moeten hun steunen. En ze hebben een prima opvolger gevonden voor ikatura. Die hopen we terug te zien. Maar dat is klein. Dat weten we. 

BOUWE23-06-2021 om 21:59

Ook wel. Maar we hebben een goede opvolger al vast binnen. En misschien komt er wel meer bij. We krijgen POSTEMA er weer bij. En de leeuw en misschien gaat robben ook nog een jaar door.wat willen we nog meer 

BOUWE23-06-2021 om 21:59

Ook wel. Maar we hebben een goede opvolger al vast binnen. En misschien komt er wel meer bij. We krijgen POSTEMA er weer bij. En de leeuw en misschien gaat robben ook nog een jaar door.wat willen we nog meer 

Metworst23-06-2021 om 23:09

Metworst23-06-2021 om 23:13

En als Andries geen enters meer gebruikt na iedere zin komt het helemaal goed hier. 

Oeleoptak24-06-2021 om 00:00

Laat de mensen schrijven wat ze willen. Het gaat om de beleving. En niet iedereen is een schrijver. So what..

Fan op afstand24-06-2021 om 09:50

Denk dat we nu met het aantrekken van Marin achterin de zaken redelijk goed op orde hebben. Dus het eventueel aantrekken van Bijl van Emmen heeft geen prioriteit meer. Staat volgens mij dicht bij een overgang naar FC Twente trouwens. Waar volgens mij behoefte aan is bij de FC is een creatieve, technisch begaafde aanvallende middenvelder. En wat mij betreft mag dat best een wat " oudere" speler zijn. Laat natuurlijk onverlet dat er geanticipeerd moet worden wanneer spelers vertrekken. Waar wel rekening mee gehouden dient te worden denk is dat omdat alle elftallen weer competitief aan de bak kunnen niet alle jeugdspelers constant aan kunnen sluiten bij het 1e elftal. Trouwens prima zaak dat alle competities weer opgestart worden.

Andries24-06-2021 om 12:30

Iedereen gebruikt maar zijn eigen zeggens.

Komma's, punten of geen komma's en punten.

Als het maar leesbaar is.

Slecht taal gebruik is hier een gewone zaak.

Ga zo door.

Ik struikel daar niet over.  

Iedereen heeft een eigen taalgebruik en ligt daar zelf niet wakker van.

Dus door gaan.

En alle analfabeten zijn welkom.

Geen discriminatie hier.

Geen zwartkijkers.

Geen zwarte Pieten.

Fleddi is druk bezig een aanvallende middenvelder binnen te halen.

Heeft andere concurrende clubs in zijn nek.

En het is geen pretje om met een lege portemonnee  op pad te gaan.

Dus ik wacht af.

Zal goed komen

Oei ik vergeet een punt te zetten.

Het is maar een grapje.

Niet zo serieus allemaal.

 

Pietjepal24-06-2021 om 15:22

Nou Andries je mag echt wel de witregels weglaten! Bouwe heeft zich tenminste enorm verbeterd qua hoofdletters en leestekens. Bovendien vind ik zijn mening altijd interessant. Nu jij nog over de brug jongen! Verder eens met foa, ben ook benieuwd naar een aanvallende middenvelder.

BOUWE24-06-2021 om 16:37

Dankjewel pietjepal.. Ik vind het kretiek geven op de bestuur en trainer eens een keer afgelopen moet zijn.. Zei doen uitstekend zijn best.. Om er weer een goede seizoen er van te maken. En ze willen weer bij de beste zeven horen. Trainer danny buiys kan wel hard schreeuwen maat hij wil zijn team goed draait.. En daar doen we het voor of niet soms. Of willen we een team 

BOUWE24-06-2021 om 16:43

We hadden toch ook niks aan faber die heeft allemaal niks bereikt.. En deze trainer weet wat hij wil. En dat zie ik graag en de SUPORTUS ook denk ik. Bij de beste zeven horen. En dat we fc Utrecht niet gewonnen hebben. Dat lach dat fc Utrecht wel SUPORTUS had en fc groningen niet. Als arjan robben de bal had werd hij uit gevloten door fc Utrecht SUPORTUS. Denk je niet dat geen invloed had. Zeker wel als speler hoor je de publiek wel. Dus fc groningen heeft een uitstekend zijn best gedaan. En dit seizoen weer zo'n stunt en misschien komt er nog wel een goede speler 

frankism24-06-2021 om 18:28

Ik denk dat wel met strand larsen/ de leeuw en Postema drie mooie spitsen hebben lopen. Zou prachtig zijn als Robben er nog een jaartje aan vast plakt, maar ben vooral benieuwd wie ze gaat bedienen.

 

Die creatieve middenvelder die de steekpass kan geven. Ik hoop nog op Irandust. Heb ook zeker nog hoop voor Van Kaam. Beetje meer lef in zn donder, en zich iets minder van Buys zn opdrachten aantrekken, en hij kan een end komen. Heb t idee dat hij het spel altijd wel goed kan lezen. 

 

Verdedigers hebben we nu wel weer genoeg lijkt me. 

opa25-06-2021 om 11:40

Ik zag Gisteren Michael de Leeuw met een grote donkere jongeman in Martini Ziekenhuis en de donkere jongeman is mij onbekend

FC NL05025-06-2021 om 13:10

Als je er een foto van hebt gemaakt is het misschien slim om die effe te uploaden, want de spelers van onze selectie hebben de afgelopen dagen ook diverse testen gedaan in het Martini zoals te doen gebruikelijk is bij de start van een voorbereiding op nieuwe seizoen.

Johan25-06-2021 om 13:19

Ik gok Balker

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!