Terug

Deel deze pagina:

[GERUCHT] Yahya Kalley opvolger Gabriel Gudmundsson?

Door Redactie 6 reacties

Het Zweedse Aftonbladet bracht vandaag een artikel naar buiten over 2 spelers die mogelijk IFK Göteborg gaan verlaten. Het gaat om de 23 jarige rechtsback Alexander Jallow en de 20 jarige linksback Yahya Kalley. Jallow wekte reeds eerder interesse van buitenlandse clubs. Volgens informatie aan Sportbladet zou ook Yahya Kalley elders in Europa kunnen verdwijnen waarbij het Nederlandse FC Groningen het meest concreet wordt genoemd. Kalley die op zijn 19e jaar overkwam van Malmö FF, kende een indrukwekkende start. 

De vleugelverdediger kwam twee keer uit voor Jong Zweden Onder 19 en één keer voor Onder 21. Ingevoerde bronnen van Sportbladet beweren dat het Nederlandse Groningen Kalley ter plaatse in Göteborg heeft gescout en erg geïnteresseerd is om de linksback los te weken. Kalley wordt gezien als vervanger van de succesvolle Gabriel Gudmundsson die volgens de geruchten in de belangstelling staat van Borussia Dortmund, Napoli, Milaan, Atalanta, Red Bull Leipzig en Manchester City.

Het contract van Yahya Kalley loopt door tot 31 december 2022. 

Reacties:
BOUWE30-06-2021 om 21:10

Laat maar komen 

TomOkker01-07-2021 om 07:13

want?

01-07-2021 om 20:07

weet niet veel van deze jonge voetballer (20 jaar), maar hij wordt op transfermarkt omschreven als  links-achter verdediger... staat  niet expliciet dat hij ook als linker wing back kan - en  als deze inderdaad naar Gr. komt: gáát spelen.  dat kan ook te maken hebben met de nieuwe CV en middenveld spelers die recent zijn aangetrokken..en met de tactiek die Buys dit seizoen gaat hanteren

Alle succes MJF met je werk de komende 6 weken!

 

01-07-2021 om 07:25

BM is nooit zo ( heel ) snel met geruchten op deze site... daarom denk ik: waar rook is, is vuur !

Evenzo kan dit iets zeggen over de nieuwste stransferstatus (?) van Gudmundsson...zijn er concrete onderhandlngen over hem gaande?

Steeds meer krijg ik de indruk dat het -  MJF voorop - de club heel serieus bezig is met versterken, dwz naar de toekomst toe spelers te halen die in potentie minstens zo goed zijn/ of zelfs beter  als wat er nu staat. ZEER goede zaak !

 

Behalve dat dit (kan?) betekenen dat er weinig ruimte komt  voor inpassen van eigen jeugd,   ligt er ook een geweldige uitdaging voor trainer Danny Buys om na 3 jaar mèt het publiek er weer bij, een sportief succesvol seizoen te gaan draaien 

Da Cruz moet nog vervangen, maar over Matusiwa en  Gudmundsson zijn we nog in het ongewis. ik verwacht dat Robben eenzelfde rol krijgt als vorige jaar... vooral in de kleedkamer en op het trainingscomplex .

3 juli het eerste oefenpotje tegen  Pelikaan-S )   

 

 

Metworst01-07-2021 om 09:17

Uiteraard goed dat ze al aan het voorsorteren zijn op vertrek van spelers. Clubs drijven de prijzen op als ze weten hoeveel je gevangen hebt voor de te vervangen speler. Blijkbaar hebben we in de eigen jeugd geen vervanger lopen en zien ze ook Poll daarvoor niet in aanmerking komen. 

brummie01-07-2021 om 09:51

Op dit moment hebben we 3 linkervleugelverdedigers in onze selectie, van Hintem, Poll & Gudmundson. Laatste zal vrijwel zeker een transfer gaan maken. Van Hintem  is in de herfst van zijn carriere,  dan zouden evt. Poll & Kalley moeten strijden om een basisplek.

Transfers komen sowieso weer laat op gang dit jaar, waardoor we pas na 31 augustus definitieve selecties weten van FC en andere teams in de competitie. 

 

 

A Matter of Honor01-07-2021 om 10:54

Het is ook erg stil om Irandust. Hoe is het daarmee. Iemand info hierover.?

 

01-07-2021 om 14:40

@ M O'H

die zie ik ook nog wel komen!, maar andere clubs liggen ook op de loer, en alles gaat dus in stilte en met de nodige mitsen en maren tot het moment van ondertekening ! 

 

A Matter of Honor01-07-2021 om 15:07

We 'll wait and see.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!