Terug

Deel deze pagina:

Done Deal - Ngonge naar FC Groningen

Door Sven Heikens 28 reacties

Update 18.15 uur - Officieel! Cyril Ngonge maakt de overstap van RKC Waalwijk naar FC Groningen en tekent een contract tot medio 2025. De 21 jarige vleugel aanvaller gaat spelen met rugnummer 27 en zou zich maandag gaan aansluiten bij de training - (update 18.35 uur) - maar is de afgelopen week tijdens een training in Waalwijk geblesseerd geraakt.  Het herstel gaat een paar weken duren.

Ngonge heeft de Belgische nationaliteit, doorliep de opleiding bij Anderlecht en Club Brugge en is tevens jeugdinternational. De aanvaller kwam tevens uit voor Jong PSV, speelde 22 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en scoorde 7 keer. Het afgelopen seizoen stond Ngonge onder contract bij RKC Waalwijk. 

In Waalwijkse dienst scoorde Cyril Nkonge 5 goals in 20 duels en werd daarmee clubtopscorer. 

Technisch directeur Mark-Jan Fledderus omschrijft zijn nieuwste aanwinst als een linksbenige aanvaller met veel snelheid en een passeerbeweging. Een aanvaller die graag een actie maakt en zijn directe tegenstander opzoekt. Een speler met doorgroeimogelijkheden die het team aanvallend extra opties geeft.

Update 2-juli 13.00 uur: VI meldt dat FC Groningen Cyril N'Gonge overneemt van RKC Waalwijk. Vrijdagmiddag zullen de laatste hordes worden genomen alvorens het contract getekend zal worden.

Eerder schreven we:
Volgens meerdere bronnen, waaronder RKCNu, zou Groningen wederom in de markt zijn voor Cyril N'Gonge. De 21-jarige buitenspeler van RKC stond afgelopen seizoen ook al op de radar van FC Groningen. Bij RKC speelde N'Gonge dit seizoen twintig wedstrijden, waarin hij tot vijf goals en twee assists kwam. Fledderus zat eerder dit seizoen al op de tribune bij Feyenoord-RKC en N'Gonge zou vandaag reeds gesignaleerd zijn bij het stadion. 

Reacties:
Marco01-07-2021 om 21:04

Zet slor maar een seizoen op de flank, heb je meer aan. 

Larsen en De Leeuw zijn geheel afhankelijk van voorzetten vanaf de flank. Door spelers met 2 assets te halen; kill je de spits mee.

A Matter of Honor01-07-2021 om 21:43

De speler heeft nog een tweejarig contract die wel afgekocht moet worden. Transferwaarde 7 ton, moet dus flink wat kopeken opbrengen voor RKC, 1/1,2 miljoen? Fledderus kan dus flink aan de bak voor deze knaap. Trouwens voor de rechtsbuiten positie hebben we El Hankouri toch en we hebben ook spitsen genoeg, dus wat is het probleem.

BOUWE01-07-2021 om 21:44

Wat weer een cometaar laat flederus maar geworden 

A Matter of Honor01-07-2021 om 21:48

Ik laat Fledderus rustig zijn gang gaan Bouwe, daar gaat het niet om, ik geef alleen mijn mening/gedachten weer op dit forum, niks meer en niks minder.

Metworst01-07-2021 om 22:49

Ze geven hun mening Bouwe, en er zitten hier nou eenmaal niet alleen maar jaknikkers op het Forum. 

De speler zal potentie hebben, maar zowel Marco als Matter hebben wel gelijk. Als er een speler moet worden aangetrokken moet hij wel complementair aan het elftal zijn. En wat heeft het voor consequenties voor jeugdspelers als Slor en J van Kaam. Ik zag dat het een rechtsbuiten is, maar linksbenig? Ze zullen een opvolger zoeken voor Robben? Of vervanger voor da Cruz. Nogmaals,  als er rek en potentie inzit, prima. Maar ik hoop dat ze voldoende centen kunnen investeren in die zeer gewenste creatieve middenvelder. 

TomOkker02-07-2021 om 18:20

complementair aan het elftal, misschien is ie bovengemiddeld weet jij veel.

Robba01-07-2021 om 23:01

Denk opvolger Robben, die bedankt 

Pietjepal01-07-2021 om 23:36

Ik vind het prijzig maar wat Bouwe zegt. Zal flink bekeken zijn en of hij iets toevoegt aan het team ook. Off topic ik zag nog even de eerste drie (pracht)goals van onze 2e blonde topspits voor de FC (normaal is zo'n filmpje 30 sec., dit filmpje 20 min. Voor 50 goals ) en daar zaten goals bij uit voorzetten vanuit achteren niet vanuit een voorzet van een vleugelaanvaller. T is net schaken straks. Voorzet van vleugel kan via Strand erin en vanuit middenveld via de 2e blonde spits. Aanvalsvarianten met het paard en de loper.

kees02-07-2021 om 07:07

Leuke vergelijking,... maar het is op papier... Hebben we niet net de uitschakeling van Oranje gezien?  een tandeloze taktiek die de spelers lam legt ..ik moest toch ook meteen aan FC Groningen denken.  En..ook ik heb een mening dat je een elftal samenstelt en spelers in wedstrijden opstelt vanwege individuele kwaliteiten...maar dit is geen garantie dat het in de uitvoering gaat lukken.

(vrijelijk gezegd:  soms lijkt het alsof de spelers vanwege die schaaktactiek overvraagd worden! )

 

@ Sven Heikens:  De kop op dit item is nogal suggestief.  Alsof jij meer weet of meer vermoedens hebt? met bronnen van andere club of een ander persoon ( "zou vandaag gesignaleerd zijn bij het stadion" ) 

In ieder geval is het profiel van deze Belgisch/Kongolese aanvaller ( op rechts, met linkervoet ) mogelijk destijds bekeken voor de positie van Da Cruz, er niet in geslaagd om bij zijn Club Brugge, Jong PSV veel indruk te maken want werd verkocht aan RKC; wat wel en niet waar is blijft dus gissen

frankism02-07-2021 om 06:56

Nu Balk en Dallinga vertrokken zijn, lopen we niet meer over in talentvolle jeugd?

 

We hebben slor, abraham, strand larsen Patrick Joosten en de Leeuw nog voorin lopen. Lijkt mij genoeg. Ik zou zeggen een creatieve middenvelder die bovengenoemde kan lanceren/in stelling brengen.

 

Je kunt het geld maar 1 keer uitgeven.

brummie02-07-2021 om 08:03

Ik zie N gonge wel graag komen. FC heeft hem niet voor niets al al langer in het vizier. Heeft het bij RKC goed gedaan en zit denk ik nog veel rek in.  Wat vooral opvalt is dat een van zijn krachten is het regelmatig op doel schieten buiten de 16. Heeft jeugdopleiding van Brugge doorlopen en 5 keer in de hoofdmacht mogen spelen ondanks jonge leeftijd. PSV heeft hem op 19 jarige leeftijd 1 jaar gehuurd en laten spelen in de KKD. Vergeet niet dat bij grote clubs als Brugge en PSV er behoorlijk meer concurrentie is, en de lat heel hoog ligt.

Wat jeugdspelers aangaat, hebben we een behoorlijke lichting rondlopen. Ze zullen hun minuten wel gaan maken, of voor hun ontwikkeling eerst worden verhuurd.  Uit statistieken blijkt dat ongeveer 50% van alle transfers positief uitpakt bij een voetbalclub. Dat zal bij aankomende jeugd zelfs lager liggen vermoed ik. Er zijn zoveel factoren (en ook geluk) die bepalend zijn.

@Sven Heikens, keep up the good work, ik zie in je stukje niets suggestief.

Andries02-07-2021 om 10:26

Wat een vage berichtgeving.

NGongo gesignaleerd met vraagteken.

Dubbelganger?

Niet zeker of het hem was.

Wat een onzin.

Hij is gezien of niet gezien.

Waarom zoveel twijfel.

Er is meer informatie nodig.

Geen vage berichten.

Dat maakt de Boerenmacht commentators onnodig lekker en wild.

NGongo is bij de subtoppers zeer gewild.

Kon wel eens de vervanger zijn van da Cruz.

Geen Irandust.

Of die ook.

Gezien de inhoud van de Fleddi's portemonnee zie ik die niet komen.

NGongo is al tegen de miljoen euro's.

Of meer of minder.

RKC heeft door de Corona crises denk ik geld nodig om schulden te kunnen betalen.

Het is raar dat er nog geen clubs zich gemeld hebben voor FC spelers.

Misschien na het EK voetbal.

Dan barst mogelijk de transfer hel los.

Of niet.

De Corona crises heeft clubs arm gemaakt.

Afwachten.

Zoals altijd en altijd.

Johan02-07-2021 om 14:17

Balker langdurig geblesseerd. Vindt deze aankoop wel een dikke blunder van Fledderus. Hoop dat hij sterker terugkomt maar zn verleden spreekt niet in zn voordeel 

Lucian02-07-2021 om 14:46

Had al mijn twijfels bij de presentatie ivm zijn historie qua blessures. Maar dit kon nog weleens een dikke blunder worden. Wel sneu voor hem.

marcelfcg02-07-2021 om 14:49

Een jonge speler die er zo lang uit ligt stagneert ook flink in zijn ontwikkeling naast dat hij ook al een flinke stap moet maken om het juiste niveau aan te tikken.

En nu wordt net bekend dat hij weer een (zware) blessure op heeft gelopen en er wederom maanden uit zal liggen.

Triest voor die jongen op de eerste plaats.

Johan02-07-2021 om 15:06

Is ook zeker sneu. Maar je kan niet zeggen dat dit verrassend is. Vindt over algemeen dat ze beter naar blessureverleden moeten kijken

Fan op afstand02-07-2021 om 14:57

Dat Balker geblesseerd is geraakt is mooi bagger. Viel misschien te verwachten maar toch. Wordt al gespeculeerd dat het seizoen al voorbij is. Dammers dus maar niet verkopen voorlopig. En N'Gonge zou getekend hebben tot 2025.

Herman Badkuip02-07-2021 om 17:07

Heel vervelend voor Radinio Balker én FC Groningen,dat hij geblesseerd geraakt is op de training.Vermoedelijk een zware blessure als hij er maanden uitligt....Heel sneu voor hem, was 't afgelopen seizoen bij Almere City ook al geregeld geblesseerd. Wens hem heel veel sterkte en hij zal nog sterker terugkomen! Zijn in de tussentijd best veel spelers bijgekomen, Sverin Sverko, Neraysho Kasanwirjo, Cyril Ngongo, Michael de Leeuw, Peter Leeuwenburg, Romano Postema en Thomas Poll....ben benieuwd welke spelers straks half augustus op het veld staan in Leeuwarden tegen SC Cambuur. Er zullen gerust nog talentvolle spelers [Matusiwa, Gudmundsson] vertrekken naar het buitenland óf verhuurd worden...en er komen misschien nog spelers [Irandust, Kalley] bij....Blijft nog even spannend, maar heb 't volste vertrouwen in MarkJan Fledderus,dat hij goed inspringt op nieuwe veranderingen! Complimenten trouwens voor de mooie jubileumshirts, die de spelers van FC Groningen komend seizoen gaan dragen in een volle Euroborg en tijdens de uitwedstrijden!

ChiChi02-07-2021 om 17:41

Fledderus zegt dat N'gongo de eerste weken niet beschikbaar is,

 

Heeft op de training bij RKC een blessure opgelopen!!!

Begint lekker.

 

A Matter of Honor02-07-2021 om 17:51

Ja Chi Chi, begint zo langzamerhand een gewoonte te worden bij FC-Groningen, geblesseerde spelers contracteren. pffffffffff

Robba02-07-2021 om 19:42

Die Alex Mortenssen voor -21 heeft volgens z'n Instagram ook een keer stage gelopen bij Heerenveen. Hadden hem toen ook al op proef zo blijkt 

Fan op afstand02-07-2021 om 19:59

Het lijkt net MASH. Maar begin mij zo langzamerhand wel af te vragen wat het plan van Fledderus is. Bijna allemaal spelers met een smet. En dat is in mij visie toch wel bedenkelijk. En het zal zeker te maken hebben met de korting die je kunt afdwingen maar toch. Vorig seizoen een gelijksoortige situatie en we moeten dat toch niet herhalen lijkt mij. Zeker met in mijn visie nog steeds een veel te smalle selectie.

Pietjepal02-07-2021 om 20:43

Gudmundsson zie ik nog vertrekken voor de nodige miljoenen, ik heb hoop dat Matusiwa nog een half jaar tot een jaar blijft. Postema zie ik alleen slagen bij de FC komend seizoen als het team veel aanvallende variatie toont en goed draait of als hij het krachthonk onderste boven zet. Poll zie ik wel goed ontwikkelen dit jaar, wat denken jullie?

Johan02-07-2021 om 21:06

Eigenlijk eens met alles wat je zegt op Postema na. Vind ik meer een counterspits. Deed hij bij Den Bosch ook goed. 

campesino02-07-2021 om 21:04

Op eerste gezicht redelijke aankopen. Het is altijd sfwachten maar dit kan zomaar een voltreffer zijn. Al met al voldoende aanvallende alternatieven voor buijs

A Matter of Honor02-07-2021 om 21:56

Als hij nu die aanvallende alternatieven nu ook maar gebruikt en niet steeds, net als vorig seizoen, met vijf man achterin blijft hangen en de bal een beetje rondtikken.

Alberto102-07-2021 om 22:04

Als je zoveel talentvolle aanvallers hebt vind ik het onzin om een transfersom te betalen voor ook een jonge speler die het nog moet laten zien. Dit blokkeert alleen maar de ontwikkeling van de eigen jonge spelers zoals  Slor, Joël van Kaam en Postema. En waar blijft Abraham dan, die zal toch ook eindelijk wel opgesteld moeten worden? Ik vind het ook jammer dat Miguel naar Emmen ging. Het zou me niet verbazen als hij zich daar goed ontwikkelt. Groningen heeft er soms wel een handje van om spelers niet op waarde te schatten ( Glen Bijl, en bijv de Leeuw die pas via de Graafschap bij Groningen kwam en nu eerst weer terugkomt via een jaar Emmen. Had hem een seizoen eerder gehaald ipv de halfbakken spitsen die we de laatste tijd hadden. We hebben nu dus: El Hankouri, Strand Larsen, de Leeuw, Suslov, Joosten, Abraham en dan Slor en Postema als die (hopelijk) blijven. Daar komt dan nog deze Ngonge  bij. Ik vind het teveel.

campesino02-07-2021 om 22:56

Postea, de leeuw en strandlarsen centrumspitsen.

Vleugelaanvallers hankouri, joosten ( altijd geblesseerd), Abraham en ngonge Vind je teveel? Suslov is middenvelder, slor beter uitlenen en hankouri zie ik liever als wingback.

Andries02-07-2021 om 22:29

Aanvallers voldoende,

Nu nog een goed middenveld.

Mannetjessputters met een beetje lengte.

Fleddi orienteerd zich op Scandinavië.

Maar Fleddi kijk eens in oost Europa voor mannetjes sputters.

De voorhoede kan geweldig goed worden.

Ja Buijs......

In ieder geval de verwachtingen zijn hoog.

Ngongo is een mannetjes sputter.

Bloed in de ogen,

Nee vuur in de ogen.

Groot talent.

Aan deze speler kunnen anderen zich optrekken.

Ngonga koste de FC 2 ton.

Een voetballer met contract clausules.

Het middenveld moet op de schop

Twee nieuwe krachten.

Mannetjes sputters.

Een sterk middenveld.

Morgen is het zover.

Dan wordt het eerste oefenpotje gespeeld.

15-0.

Ja kan kan de FC scoren.

Scoren tegen koekenbakkers.

Ik zie de FC dit seizoen voortreffelijk verrassend voetballen.

Ja Buijs...

 

kees03-07-2021 om 05:43

Alex Mortensen ( Zweden, 18 jarige spits ) is voor 1 seizoen gehuurd van Kalmar.  Sluit aan bij FC Groningen onder 21, zo toont een presentatie foto van hem met Wouter *( correctie ) Gudde op de officiële website van FC G... een nieuwe Remko Balk ?

vooruitdenken is Gudde/Fledderus i.i.g. niet vreemd !

ChiChi03-07-2021 om 09:06

Kees:.  Volgens mij is de man op de foto Wouter Gudde!!!!!

kees03-07-2021 om 11:02

ja, sorry!

Zo vader - zo zoon... maar het is onder* gecorrigeerd hoor

Robba03-07-2021 om 11:41

JSL.in verband gebracht met N'forest. Oriënteren zich meer op de eredivisie. Zou in combinatie met medsaoudi kunnen

Nachtwacht03-07-2021 om 12:58

Vind het sentiment hier nog wat negatief. Laat Gudde en Fledderus maar schuiven. Het is geen makkelijke job en misschien spelen ze al in op een vertrek van bijv Joosten of een verhuur van Slor. We zijn op zoek naar spelers die wat flair in hun spel leggen. Ngonge lijkt dat te doen. Hopen dat Cyril Ngonge kan laten zien wat Romano Sion in zijn beste wedstrijden liet zien... welkom Cyril

 

Iemand een idee wat de bijzonderheden zijn rond Mortensen? Voor een jaar gehuurd, maar zit daar nog een optie aan vast of liggen er andere afspraken?

Pietjepal03-07-2021 om 13:16

Ik las op Twitter dat Boeringa aangaf Mortensen: optie tot koop. Vorig jaar klaagde men steen en been omdat er te weinig aanvallers waren. Dat was ook gewoon de situatie. Nu staan we er veel beter voor. Het is nog wat onzeker over El messaoudi, Gudmundsson en Matusiwa, maar de rest staat. Nu is ook JSL  geruchten, maar dat zal het nodige opleveren als dat doorgaat. De reacties hier zijn gemiddeld neutraal vind ik. Vergeleken met vorig jaar laaiend enthousiast. 

val03-07-2021 om 19:10

De presentatie van Cyril Ngonge liet iets opvallend zien. Waar de nieuwste aanwinst zich netjes gekleed liet zien in de presentatie viel Fledderus in zijn korte broek uit de toon. Bij een dergelijke video, waarvoor supporters keurig worden uitgenodigd te gaan kijken, mag wat meer professionaliteit van de TD worden verwacht. Niet te hopen valt dat hij de volgende keer in een zwembroek verschijnt. Fledderus geeft nogal hoog op van het Topzorg Sportcentrum en de Performance tak. Het beleidsplan gaat uit van de meest fitte spelers in de eredivisie. Het is afwachten of FCG erin slaagt met name de blessuregevoelige spelers als Gudmundson, Joosten, Balker en ook Sverko in het nieuwe seizoen topfit te krijgen en te houden. Iets anders is daarbij de vraag of sommige spelers überhaupt fysiek wel geschikt zijn voor topvoetbal. Bij Balker krijg je dat gevoel kijkend naar zijn blessureverleden. Het is uiteraard triest wat hem nu is overkomen.

Als gewenste middenvelder (verbindingsspeler) zijn nog altijd Harrouri en Irandust in beeld. Van hen is waarschijnlijk alleen Irandust financieel haalbaar. Hij heeft nog een contract van 6 maanden bij zijn club BK Häcken. Met Harrouri (nog 1-jarig contract) heb je als club meer zekerheid; stabiel en nauwelijks geblesseerd. Voor Irandust geldt het tegengestelde. Hij heeft in 2021 slechts in 1 competitiewedstrijd kort meegespeeld. In de oefenwedstrijd afgelopen maandag, voordat de competitie dit weekend in Zweden wordt vervolgd, zat hij niet bij de selectie. Aangenomen mag worden dat hij nog steeds niet wedstrijdfit is. FCG kan zich eigenlijk niet veroorloven nu in te zetten op zijn komst. Het nog even aanzien is verstandiger temeer omdat hij aan het eind van dit jaar transfervrij is.

Arjen Robben heeft wel erg veel tijd nodig om te beslissen al dan niet door te gaan. Hij luistert heel goed naar zijn lichaam dat kennelijk twijfelt en hijzelf dus ook. Wellicht een afscheid in de laatste oefenwedstrijd tegen Bayern München ?

Verder opvallende zaken;  

-FC Twente verkoopt binnen 1 dag 10.000 seizoenskaarten, iets waar FCG ruim 3 maanden voor nodig heeft. In het Oosten van het land moet er toch wel een heel sterke clubbinding zijn. Met verstandig beleid zal deze club binnen enkele jaren weer bij de top 6 kunnen komen. Toch doet FCG het relatief goed met de verkochte kaarten en zal mogelijk weer het aantal halen van vorig jaar.

-ondanks verontrustende berichten vorig jaar is er nog geen enkele club in het betaalde voetbal failliet. De verschillende regelingen zijn kennelijk voldoende om clubs overeind te houden. Met minder omzetverlies en lagere personeelskosten ontvangt FCG in het 1 halfjaar altijd nog ongeveer 200/k per maand loonsubsidie.

-er ontstaat een stuwmeer van transfervrije spelers. Veel clubs gaan hun selectie inkrimpen en/of korten in het spelersbudget. Dit verklaart ook waarom Reis transfervrij vertrekt naar Hamburg. Het gaat wel ten koste van opleidende clubs zoals in dit geval FCG.

Verwacht wordt dat er nog 2 (drukke) maanden komen met voornamelijk mutaties huur/verhuur en transfervrije spelers.

 

kees03-07-2021 om 20:14

@val

 

Véél gevoel dit keer bij jouw (als altijd goed! ) verzorgde tekst

Eigenlijk is dit precies wat de TD en de directeur beogen:  bovenop de vanzelfsprekende taken bij hun functies,  willen ze vooral een clubsentiment en selectie neerzetten, waaruit de belangstelling van het pubvliek en sponsors voor alles-van-de- fc vanzelf toeneemt.  En de voortekenen zijn er nu al wel:  veel spelerswisselingen als altijd ( 6-8 ) maar de aanwinsten kunnen bij FC Groningen zich in de kijker spelen...en dat wordt nu ook na vorige 2 seizoenen handelsmerk  van onze club... en het kan ook snel gaan met spelers:  zo'n Abraham...over een jaar is ie niet meer weg te denken; en ook ik verwacht dat de spirit/vechtlust weer  naar voren komt, al moet daarvoor Buys nog wel even prakkiseren over de uitvoering, want  uit de nieuw aangetrokken spelers kan je bijna de 5-3-2 tactiek van het papier aflezen.. laat maar beginnen, het nieuwe seizoen!

 

 

brummie03-07-2021 om 19:29

FC doet het zeker relatief goed met verkoop seizoenkaarten. Vorig seizoen zo'n drieduizend bonus kaarten ivm Robben en nu al over de 10.000 met Robben nog in het ongewis. 

FC Twente is een verhaal apart. Van de 19000 seizoenkaarthouders wilden de helft volledige/gedeeltelijke compensatie en kregen hierdoor voor dit seizoen een ' gratis ' kaart. Verder werden er kortingen verleend of consumptie tegoed op hun kaart gezet. Dat doet Twente niet uit luxe. Dat verklaart ook waarom er binnen 1 dag zoveel kaarten werden verkocht. Ben het verder met je eens dat binding daar ook iets groter is. Heeft met de Veste ook niet voor niets een groot stadion.

appie happie04-07-2021 om 10:07

Gedoe gedoe gedoe!!!

Ik wacht wel af wat er gebeurt en wie er evt.komen!

Verwacht iig wel dat men( MJF en Buijs) iets hebbenn geleerd van vorig seizoen.

We willen NIET meer dat tikkie terug of opzij..niet terug naar vorig jaar of de tijd van Sparv die had daar ook een handje van.

 

Verwacht wel dat Abraham en Postema  een beetje aan de hand van de Leeuw gaan en van hem veel kunnen leren.

Van de wedstrijd van gister trek ik me nog niet veel aan al vind ik 0-0 rust wel een beetje raar.

kees04-07-2021 om 11:16

volgend weekend een uitwedstrijd van FC G tegen en in Genk ( bekerwinnaar Belgie en 2e in competitie ) ...lijkt mij een test vor de verdediging... maar het kan zomaar zijn dat Gudmundsson verkocht blijkt

Andries04-07-2021 om 11:48

De Leeuw zei wij moeten nog aan elkaar wennen.

Wennen en winnen.

Samen een ei als verschil.

Een ei dus.

Als de huidige voorhoede maximaal presteert is dat een fantastische voorhoede.

Mgongo, de Leeuw, Strand Larsen, Abraham en zijn mosterd potje, Joosten?, Hankouri?

Het middenveld is matig.

Matusiwa zal mogelijk een stap vooruit maken (bij een volgende club).

Gudmundsson mag ook weg, te vaak roekeloos zichzelf blesserend.

Jammer van de bijna altijd zich blesserende Balker.

De 2 B's.

BB is zijn voetbalnaam.

Balker Beter of Balker Blessure.

Ik wens Balker voorspoedig beterschap.

Meyer schijnt een goede vervanger te zijn.

Vroeg rijp voor zijn leeftijd.

Misschien nu nog te fragiel.

Oefenpotjes in het begin zijn oefenpotjes.

Niet al te serieus voor conclusies.

Dus nog geen gejammer van onze kant.

Is er nog een club geinteresseerd in Buijs?

Buijs de super trainer mag van mij stappen maken bij een andere club.

Zijn specialiteit: de verdediging en puntenverzamelen.

Zijn achillespees: prutst met de voorhoede en jaagt het publiek  het stadion uit.

Leest Buijs de stukjes in  Boerenmacht?

Ik denk het niet.

Anders was hij wel omgedraait.

 

brummie04-07-2021 om 13:03

Grappig om te lezen dat men denkt dat Buijs met name 5-3-2 speelt, terwijl afgelopen seizoen met name 4-2-3-1 opstelling werd gespeeld. Afgewisseld met 3-2-4-1 of zelfs 4-3-3. De 5-3-2 opstelling kwam ook voor, maar niet al te vaak. 

Ben het ook niet eens met de stelling dat er afgelopen seizoen vaak tikkie terug werd gespeeld. Dat het aanvallender wat flitsender mag akkoord. Maar verdedigend stond het als een huis, en uiteindelijk gaat het om het resultaat, en de punten. 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!