Terug

Deel deze pagina:

Balker voorlopig uit de running met zware blessure

Door Redactie 6 reacties

FC Groningen heeft bekend gemaakt dat één van de nieuwste aanwinsten Radinio Balker de komende maanden uit de running is. De centrale verdediger die overkwam van Almere, raakte eerder deze week zwaar geblesseerd op de training. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zegt daarover dat Balker zeer fit aan de trainingsperiode begon, een sterke indruk maakte en goed in de groep lag. Op de training is iets vervelends gebeurd waardoor Balker langdurig geblesseerd is. 

Wat de aard is van de blessure is niets over gezegd. (red-BM)

Ook Balker had zich het begin bij zijn nieuwe werkgever anders voorgesteld en laat weten teleurgesteld te zijn en te willen strijden door er alles aan te willen doen, om sterker terug te komen. 

Wij wensen Balker heel veel sterkte voor de komende tijd en een voorspoedig herstel! 

Reacties:
grunn196702-07-2021 om 17:30

Wat sneu voor die jongen, volgens mij is hij alleen maar geblesseerd geweest afgelopen jaren.

Rare aankoop vd Fc, op forum was direct al...hoe kun je die jongen halen is altijd gebkesseerd. Hier heeft fled. wel een handje van.

Andries02-07-2021 om 18:13

Maar snel de markt op voor een goede vervanger.

TomOkker02-07-2021 om 18:14

forum is onderbuik en vooral gepapegaai, zodra iemand geblesseerd is wordt al heel snel geroepen blessure gevoelig en meer van dat onzin. Gudmundson is ook blessure gevoelig, kreeg 2 x keer een rot schop maar toch en hier komt ie: blessure gevoelig.

Johan02-07-2021 om 19:19

Vindt Gudmundson totaal niet te vergelijken met Balker qua blessureverleden. Maar je moet ook wat opschrijven blijkbaar

brummie02-07-2021 om 18:30

Helemaal mee eens Tom. Goed om het in perspectief te plaatsen. 

Johan02-07-2021 om 19:21

Feiten zijn feiten. Had het ook liever anders gezien. Vindt dit dus een blunder van Fledderus. 

TomOkker03-07-2021 om 07:05

Blijkbaar wil jij me alle geweld je gelijk halen, maar elke blessure staat op zich en je kunt een keer de pech hebben dat je er langdurig uit ligt. Zoals ik het lees kwam het deze keer door een vervelend incident, wat er vorig jaar aan de hand was weet ik niet en jij evenmin en staat los van wat jij Fledderus in de schoenen wil schuiven. Wat natuurlijk nergens op slaat.

Johan03-07-2021 om 09:06

Ik zou zeggen kijk de feiten even na. Liesblessures, Kruisbandblessure en ik zal er een paar vergeten maar het feit is dat Balker bijna nooit fit is en dit gaat een niveau hoger zeker niet beter worden helaas. Dus een blunder van onze TD want dit kon je gewoon weten. Blessures ontstaan bijna altijd door ongelukkige incidenten dus wat wil je daar mee zeggen? En mn gelijk halen? Tja..... Wel grappig dat jij dat zegt

TomOkker04-07-2021 om 07:32

Blunder van TD of de medische staf? Jouw opsomming over enkele blessures is zonder feitenkennis en aangezien we beide geen medische achtergrond hebben, hooguit BHV of EHBO, en jij het medisch dossier niet kent vind ik opmerkingen over blessure gevoeligheid in het algemeen roeptoeteren uit onwetendheid. Maar dat is in de voetballerij eerder regel dan een uitzondering en dat is je niet kwalijk te nemen.

V.w.b. vervelend incident, dit haal ik uit de tekst van Flederus hierboven. Ik maak er op uit dat er een andere speler bij betrokken is maar goed dat kan ik mis hebben. Daarnaast vind ik spierblessure opgelopen door acties als Spinazzola geen vervelend incident maar een domme actie. Net zoals destijds de actie van Petter Anderson tegen Ajax, wat uiteindelijk zijn voetballcarriere heeft gekost. In mijn beleving gebeuren spierblessurs vaak door overschatting van het eigen kunnen, in het hoofd lukt het allemaal wel maar het lichaam vind van niet. Maar goed dat is mijn persoonlijke kort door de bocht mening.

 

Fan op afstand03-07-2021 om 10:18

Ik zou zeggen Fledderus doe eens gek en vlieg Chiellini in voor een jaar. Typische Italiaanse verdediger en transfervrij. Kunnen onze boys misschien nog iets van opsteken.

kees03-07-2021 om 13:37

Italianen worden homesick als ze ver van hun mama-mia zijn..en van het klimaat hier. kijk naar Da Cruz;

verder denk ik dat MJF de centen bewaart voor die aanvallende, creatieve middenvelder, type Harroui/Irandust;  las in DvhN dat die buitenspeler van RKC (Ngonge) voor een koopje kwam, dwz onder de 700.000 Marktwaarde... wel moet ook zijn salaris opgehoest worden..dwz misschien meer huurlingen?

(wordt vervolgd)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!