Terug

Deel deze pagina:

Arjen Robben stopt als voetballer van FC Groningen

Door Sven Heikens 19 reacties

Arjen Robben heeft zojuist bekendgemaakt dat hij stopt als voetballer van FC Groningen. De 37-jarige Robben maakte dit bekend via zijn Social Media kanalen. 

Arjen noemde het een moeilijke beslissing waarbij het verstand en de emotie recht tegenover elkaar stonden en hij is iedereen dankbaar voor de steunbetuigingen afgelopen seizoen.

Bedankt voor alles Arjen! 

 

Reacties:
TomOkker15-07-2021 om 13:09

Jammer maar dit zat er al een tijdje aan te komen. Hopen op die ene aanvallende middenvelder dan maar, want voorhoede spelers genoeg me dunkt.

Plattil15-07-2021 om 13:11

The leggend has ended

Herman Badkuip15-07-2021 om 13:14

Heel jammer dat Arjen Robben stopt met voetballen, maar het lijkt mij een verstandige keuze. Onze legende heeft vorig seizoen bewezen, dat zijn allergrootste voetballiefde FC Groningen was....zijn strijd tegen de fysieke tegenslagen en de geweldige wedstrijd in en tegen Emmen zullen wij nooit vergeten. De nieuwe naam van ons stadion lijkt mij geen moeilijke keuze : Arjen Robben Arena ligt voor de hand!  Blijft altijd jammer dat hij nooit meer voor een uitverkocht stadion gaat spelen. Arjen Robben ontzettend bedankt! Wij hebben heel erg van jou genoten! Hoop wel dat hij binnenkort een rol krijgt binnen de technische staf van zijn grote liefde FCG!

campesino15-07-2021 om 13:22

Arjen bedankt 

marcelfcg15-07-2021 om 13:32

Arjen, sommige zaken zijn onbetaalbaar zeggen ze bij Visa.
Jou zien spelen in het shirt van FC Groningen was een van die dingen.

Enorm bedankt!

Sapmeer15-07-2021 om 13:39

En nu assistent van van Gaal....????

Alf15-07-2021 om 13:53

Jammer. Maar begrijpelijk. Ik had hem graag nog zien spelen in de Euroborg. Maar misschien zit hij straks als supporter naast me? (Het zal wel aan de overkant bij de bobo's zijn.)

Bikkel 15-07-2021 om 14:14

Jammer!! Kan alleen maar zeggen.... bedankt!!! 

Roelofsky15-07-2021 om 14:35

Erg jammer maar heel begrijpelijk.... hoop dat al is het maar één keer per week onze jonge spitsen gaat begeleiden....

Andries15-07-2021 om 14:49

1 onvergetelijke wedstrijd tegen Emmen.

De wedstrijd tegen Utrecht gauw vergeten.

Het doek is gevallen.

Dat is het ook voor Peter R. de Vries.

Peter en Robben waren helden, ieder op zijn gebied.

Arjen is er nog.

Nu verder.

Trainersschap of in zaken, beleggingen?

Hij heeft alle tijd om na te denken.

Zwemmen in zijn eigen privé bad. 

Alleen voor de gefortuneerden weggelegd.

Ik had voetballer moeten worden.

Een goede weliswaar.

De lat hoog leggen.

En dat voor een privé zwembad.

Nu voor voetballer was ik niet weggelegd.

Gelukkig maar.

Elke dag pijntjes...

Daar doe je het voor.

Sportmensen zonder pijntjes?

Zijn die er? 

Het lichaam laat niet met zich spotten.

Pietjepal15-07-2021 om 15:44

Graag zou ik het afscheid in het stadion alvast in mijn agenda noteren. Ik woon niet in de buurt dus dit vereist wat regelwerk, en ik ben vast niet de enige die hier heel graag bij wil zijn.

Fan op afstand15-07-2021 om 16:45

Fijn. Duidelijkheid. Beste voor Arjan en de FC denk ik. Nu nog een knal van een afscheidswedstrijd en zien wat Robben nu gaat doen. Lees verschillende geruchten dus ben wel benieuwd. En Fledderus moet dus duidelijk op zoek.

Marco15-07-2021 om 17:44

Geweldig dat Arjen Robben besloot om terug te komen. Voor veel supporters een pracht moment.

Helaas door blessures en corona te weinig kunnen zien. Zijn doelpunt tegen Bieleveld was kwaliteit. Tegen Emmen nam hij het elftal bij de hand en stelde hij de play-offs veilig. 

Zijn hoofd wil nog wel, maar zijn lichaam is op voor topsport. Groot speler en voorbeeld voor velen. 

brummie15-07-2021 om 21:25

Arjen ontzettend bedankt, had hem een jaar met publiek gegund. Hoop dat hij bij de FC betrokken blijft! 

Nachtwacht15-07-2021 om 22:18

Wat een clubliefde en wat een uithangbord van deze Grunniger.... Verdient een tribune

Metworst15-07-2021 om 22:41

ARJEN BEDANKT

Onze held, redder in nood, echte fc-er en bovenal GRONINGER,

Ik hoop dat je op de een of andere manier bij de club betrokken blijft.

Rest ons prachtige herinneringen aan een geweldige speler.

Rob197016-07-2021 om 19:29

Offtopic. Als je als vriendschappelijk voetbalt in de voorbereiding, is het misschien een idee, om met je toekomstig elftal te gaan voetballen. En als je de wisselspelers aan het werk wil zien, organiseer daarvoor ook een wedstrijd. 

Ik zit naar een wedstrijd te kijken waarvan ik denk, wat is dit? De scheidsrechter is een drama, maar het spel van Groningen ook, een samenraapsel van spelers, die elkaar totaal niet weten te vinden. Ik snap hier niets van, en dan bij een 2-0 achterstand, volwaardige krachten brengen. Zo blijft het een chaos en loopt het voor geen meter. Buijs maakt er een potje van.

Bayern 16-07-2021 om 20:50

Goh Buijs maakt er een potje van. Wie had dat nou gedacht? 

 

Maar oogklepjes op houden en weer doorgaan, en maar verbaast zijn waarom er zo weinig seizoenskaarten verkocht worden. Waarom nou niet eens een bewezen toptrainer halen ipv elke keer een beginner of matige trainer. Na voltreffer Jans is dit alleen maar goedkoop is duurkoop gebleken. 

brummie16-07-2021 om 20:27

Voorbereiding staat nu nog veel in het teken van fysieke gesteldheid/conditie etc. Wordt per speler gemonitord en dus gekeken wat qua belasting het beste is. Er is nog geen club die al met vaste samenstelling in voorbereiding speelt. Dus geen zorgen Rob. 

Rob197016-07-2021 om 20:36

Ik weet niet of je de wedstrijd hebt gezien, maar als er aan het eind de basisspelers nog snel worden ingebracht, om de schade iets minder te laten lijken, dan heeft dit niets met fysieke belasting te maken. Daarom pleit ik ook voor een wedstrijd met de schaduwspelers. De wegwerpgebaren en frustraties waren niet op een hand te tellen, dat zegt toch wel iets.

brummie16-07-2021 om 21:02

Heb helaas wedstrijd niet kunnen kijken. Wil je best geloven dat het niet goed was. Vergeet niet dat morgen er wederom een wedstrijd op het programma staat. Denk wel dat het ook met conditionele/fysieke verhoudingen te maken heeft. En uitslagen in voorbereiding zeggen niets. 

Rob197016-07-2021 om 22:09

Uitslagen zeggen mij ook niets, maar volgens mij heeft dit geen zin. Ook niet voor de spelers. Postema loopt zich een slag in de ronde, en krijgt bijna geen bruikbare bal. Hij wil zich zo graag bewijzen, maar krijgt dan geen mogelijkheid.  Messaoudi was ook redelijk geïrriteerd, en dat kan ik mij ook voorstellen. Vorige week mocht hij ook in deze samenstelling de tweede helft afronden, een eerste schifting in voorkeuren? Voor Messaoudi vind ik trouwens teleurstellend, mocht vorig jaar tegen sluiten van de markt eigenlijk nig wel weg, en wordt mede door toeval basisspeler, en sleept Groningen in de moeilijkste momenten aan punten. En nu moet hij zich weer bewijzen, en telkens in een gemankeerd team. Mentaal zal hij sterk zijn, maar veel zelfvertrouwen spreekt het niet uit.

De filosofie van Buijs kon zijn om nu te starten met de elf waar hij vorige mee eindigde. Maar een evenwichtig elftal brengen levert meer op voor de lange termijn. 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!